Lukijat

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Lukemista...

Juu, syysflunssaa.

Karmea olo! Onneksi on tuoretta lukemista (kaiken päiväysvanhentuneen lisäksi...)!

Kävin alkuviikosta Kodin-Terrassa syynäämässä, joko tulppaanínsipulit olisivat alennuksessa (eivät olleet!). Ettei tullut ihan turha reissu, nappasin lehtihyllystä mukaani lehtinipun, Punatukan vinkistä vaarin ottaneena. Tosin suosituksen mukaisen Fazerin Sinisen korvaan Coldrex-paketilla...

25 Beautiful Homes on pitkäaikainen suosikkini, tallessa on AINAKIN 10 ehjää vuosikertaa. Vasta parina viime vuonna on jäänyt jokunen ostamatta, koittanut VÄHÄN rajoittaa...  Lisäksi Country Homes & Interiors on se lehti, jonka ostan toiseksi mieluiten (ja joita juuri myin kaamean pinkan kirpparilla, 25BH:sta en raaskinut vielä luopua...). Ja kaiken kukkuraksi sisarlehti 25 Beautiful Kitchens (joka näyttää muuttaneen nimensä vain Beautiful Kitchens) oli ihan ehdoton esikuva- ja inspiraatiolähteeni keittiöremppaa suunnitellessa, sitäkin kertyi muutama vuosikerta...

Unohdin peruuttaa Tyyli&Koti -kirjakerhon edellisen kuukaudenkirjan, Geraldine Jamesin Inspiroivat asetelmat - rakkaat aarteet kauniisti esille. Avasin paketin ajatellen, etten kehtaa avaamatonta pakettia takaisin lähettää, pitää näyttää siltä kuin olisin edes selaillut kirjaa ennen palautuspäätöstä (ikään kuin sillä olisi MITÄÄN merkitystä...). No juu, en sitten malttanutkaan palauttaa, näytti aika houkuttelevalta!

Niin että nyt saisi sitten tosiaankin tulla sitä inspiraatiota ja kauniita ajatuksia ja toteutuskelpoisia (!) ideoita ihan roppakaupalla, KII-TOOOS!! Kunhan vaan eivät sitten valuisi samoin tein sohvan vieressä kasvavaan nenäliinapinoon...

Paljonko ihmiseen mahtuu räkää??

7 kommenttia:

 1. Tuota voisi kutsua jo kiltin ihmisen merkiksi että selailee kirjaa jotta se näyttäisi siltä että siihen on tutustuttu:)
  Mä lähetän ainakin sinne suuntaan kauniita ajatuksia,toteutuskelpoiset ideat ja inspis on vähän siinä ja siinä;)
  Paljon sitä räkää muuten ihmiseen mahtuu,en halua lannistaa enkä masentaa mutta meidän alle kolkytkilonen(joka siis en todellakaan ole minä),on ollut sitkeässä flunssassa yli kolme viikkoa,eiköhän siinä ajassa muutama ämpärillinen ole ulos tullut...Sitä mää vaan ihmettelen että mistä se kyseinen tuote tulee...Pikaista paranemista ja piristystä sinne sulle!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista, lukemiset näyttävät hyviltä!
  Oletko kokeillut flunssaan marja-aroniaa? Jos et, niin kokeile ;-D

  VastaaPoista
 3. Parane pian! Niin ja muistathan sitten oikeasti levätä!!!

  VastaaPoista
 4. Paljon! Mahtuu siis ☺

  Noi on hyviä lehtiä kaikki, ja kaikki edelleen odottaa lukemista! Suklaa on kyllä syöty :D
  Koitahan parannella! -tai ainakin lueskella...

  VastaaPoista
 5. Tiedä häntä, milloin nuo sipulien hinnat alenevat. Itse osteskelin asiakasomistajapäiviltä sentään 15 % alennuksella niitä läjän. Maahankin asti pääsivät jo yli viikko sitten.

  Minä olen palautellut vahinko-kirjatilauksia ihan pakettia avaamatta. Ne ovat kyllä olleet lastenkirjoja, joita ei autakaan avata, tai ne lähtevät käyttöön, vaikkei enää olisikaan ikäkaudelle sopivia.

  Nyt on liikenteessä montaa sorttia flunssaa. Yksi nostaa kuumeen, toinen kovan yskän, kolmas päänsäryn ja neljäs ihan räkätaudin. Mistäkö tiedän, no paras jäsen perheestämme on onnistunut keräämään jo kolme erilaista sitten elokuun koulujen alkamisen.
  Mutta pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Täytyykin katsoa löytyiskö noita lehtiä täältäkin kauppareissulla.Ja menin sitten "syyshuumassa" aloittamaan uuden blogin,tervetuloa kylään :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kirsi, Rva Kivitikka, Susan, Pepi, -H- ja Kisa! :o)
  Marja-aroniaa en ole kokeillut - valkosipulia, hunajaa ja saunaa kyllä. :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!