Lukijat

maanantai 3. syyskuuta 2012

Siivousbuumi jatkuu!!

ENNEN
Lisää siivottavia nurkkia, lisää roinaa kirpparille...

JÄLKEEN
...lisää IKEAn Antoniusta!!

Talossa on rakentamisajan tavan mukaan kaksi sivuvinttiä, kapeaa varastointitilaa koko talon pituudelta. Toisella puolella on "minun roinaani": mattoja, petivaatteita, tyynyjä, vanuja ja muuta käsityötarvetta, joulukoristeet ja matkalaukut. Miehen puolella on rakennustarvikkeita ja varsin laaja kahvipussivarastoni.

Jostain syystä tämä minun puoleni on täydempi...

Hain IKEAsta lisää Antonius-runkoja, mutta nyt ritiläkoreja ei tullutkaa joka välikköön vaan vain tarpeen mukaan, tyynyjen ja peittopussien koon määrittelemällä jaolla.

Inventoidessa löytyi mm. 35 tyynyä (lähinnä koristetyynykokoja + lisäksi 11 istuintyynyä, yht. 46), kolme parisängyn päiväpeitettä (joista ei ollut MITÄÄN muistikuvaa), 2,3 kg huovutusvillaa (ikinä huovuttanut, mutta onhan sitä hyvä olla varastossa...??), neliökilometrin verran erivahvuisia vanulevyjä (isoin osa iskemättöminä Eurokankaan muovikasseissa) sekä yksi kelluntapuku (Miehen)...

Surkuhupaisinta on, että vaikka osa siirtyi kirpputorikuormaan, en saa aiemmin vinttikomerossa ollutta tavaramäärää enää mahtumaan takaisin!! Joulukoristelipaston ja kaikki pahvilaatikoissa olevat muut joulutilpehöörit joudun siirtämään Miehen vintin puolelle...

Siivoilubuumi siis jatkuu edelleen...

18 kommenttia:

  1. Hih, eihän sitä koskaan tiedä josko tarvitsisi noita kaikki tyynyjä! Tee niistä tyynymeri. Siinä kangaspinotkin pienenee, kun nuo kaikki uudelleen päällystää ;-D
    Sinä (te) jaksat(te) siivoilla, minulla tulee huono omatunto, kun mietin, mitä kaikkea romua meidän vintti sisältää ja milloinkohan se olisi viimeisi siivottu???

    VastaaPoista
  2. Jos sinulla on varaston siivousbuumiin jotain 'innostus-basilleja', niin tartunnan saisi lähettää minullekin :-)

    Varastosi näyttää nyt hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Pelasti harmaan maanantai-aamuni tämä postaus :) 35 koristetyynyä ja laaja kahvipussivalikoima :D Ei se mitään, minulla on puoli komeroa täynnä hienoja paperikasseja, ehkä kymmenen lihalaatikollista vanhoja puuvillakankaita, kunnioitettava kokoelma vanhoja venäläisiä superlonleluja... Kaikkea niitä voi joskus tarvita, varmasti voi :D

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköistä jälkeä. Mielle saa tulla jatkamaan, kun oma on tehty.

    VastaaPoista
  5. Minkäslaisia nappeja rouva oikein on napsinut :DD

    VastaaPoista
  6. kateeksi käy, meidän komero on murto-osa tuosta ja niiiiin täynnä tavaraa että sieltä ei edes löydä mitään! :D

    VastaaPoista

  7. Joo sitä tavaraa tahtoo kerääntyä itse kullekin! Kauniisti olet kaiken laittanut järjestykseen. Eikä huolta,voit lohduttaa miestäsikin,että mun äitivainaa tapasi aina sanoa,että aika tavaran kaupitteloo. Mä oon kyllä ihmetellyt usein,että koska se aika kaupitteloo,kun se tuntuu tuovan mukanaan vaan yhä lisää tavaraa:)

    VastaaPoista
  8. Hyvänen aika, rouva taitaa olla aika Hamsteri :) Mutta onneksi hamsterit on söpöjä!

    VastaaPoista
  9. Onneksi löytyy muitakin, joille kertyy PALJON tarpeellista(hmm) tavaraa.
    Sinun tavarasi ovat vain paljon paremmassa järjestyksessä kuin täällä:)

    VastaaPoista
  10. :) Liityn ihailijakerhoon. Minua ilahdutti nyt kyllä KAIKKEIN eniten Johannan "ehkä kymmenen laatikollista vanhoja puuvillakankaita". Punastun ihan tästä tunnustuksestani.

    Ikean Antonius on kyllä mainio keksintö. Siivousbuumille peukut.

    VastaaPoista
  11. Kauniin järjestyksessä kaikki tavarat on:-)

    VastaaPoista
  12. Kiitos Rva Kivitikka, Onnenpähkinäinen, Johanna, Amalia, Punatukka, Tilkkureppu, Sari, Intsu, Pohdiskelija, Tarutikki, Laura ja Pajukorin Mummo! :o)
    Tyynymeri kuulostaa LOISTOIDEALTA! Sehän olisi juuri sitä kaivattua pintaremppaa kellariin, saisi vanhan laattalattian piiloon... ;o)

    VastaaPoista
  13. Onneksi minulla ei ole vinttiä, muuten se olisi vieläkin täydempi :D

    Pitääkin tässä pian ottaa kuvia omista, todella mahtavista säilytysratkaisuista (=survo joka paikka täyteen nyssäköitä) niin pääsee muutkin ihailemaan :P

    VastaaPoista
  14. Tuollaista siivousenergiaa tarvittaisiin täälläkin. :)

    VastaaPoista
  15. Kiitos Wee Piglet ja Päivi! :o)
    Mielenkiinnolla odotan kuvia, ties vaikka saisin uusia virikkeitä! :o)

    VastaaPoista
  16. Samanlaista urakkaa olen tehnyt täällä. Toinen ullakko olisi nyt siivottu,pitäisköhän ottaa kuva todistukseksi,nyt kun siellä on siistiä ;) Hyvän näköistä jälkeä sait aikaiseksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!