Sivut

Lukijat

perjantai 14. syyskuuta 2012

KyJy #4


Mökkireissulle otin mukaan HyvänMielenSukat, KyJy #4. Mukavasti etenivätkin automatkalla, mökille jäi vain kärki ja viimeistely.

Tuttua ja turvallista Seiskaveikkaa Novita sukkalehden mallia Ö (kohoneulesukat) mukaellen 3½ puikoilla. Langanmenekki noin 95 g, koko 41/42.

Toinen sukkapaketti lähtee tänään Siljalle, Hyvän Mielen Sukat -kampanjan organisoijalle.

Edellinen satsi huomioiden toivotan Hyvää Mieltä tusinalle nuorelle! Vaan nyt riittää sukkailu tähän tempaukseen ja siirryn Sukkasatoon. Sen merkeissä taidankin tehdä jo täytettä joulupukinkonttiin...

6 kommenttia:

 1. Sinä olet ahkeroinut monenlaisia kauniita sullia. Sulla on tosi vikkelät puikot. Missähän noin nopeita puikkoja myydään?

  VastaaPoista
 2. Oletpa kutonut sukan poikineen...kaunnita!

  VastaaPoista
 3. Että minä taas sujuvasti viherrän tällä kohden :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis paketti, herkullisen väristä rullaa!
  Tein pojalle sukat tuosta samasta Ö-mallista ja jotenkin mun oli kamalan vaikea seurata mallikertaa. Mut kaunis malli se on :)

  VastaaPoista
 5. Aikamoinen määrä sukkia :)
  Ja olen kateellinen tuosta autossa neulomisesta, itse en siihen pysty vaan tulee huono olo jos yritän joten autossa pitää vain olla ja möllöttää tai nukkua.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Intsu, Irmastiina, Punatukka, Minna ja Wee Piglet! :o)
  Juu, Ö-malli tuntui alkuun tuskallisen hankalalta! Kunnes tajusin, että ne o-n -kerrokset menevät aina samoin ja siirsin silmukoita puikoilla niin että sain aloittaa joka puikolla oikealla silmukalla. Pinta on kaunis, kuviomallilla voisi tehdä jonkun isommankin työn (ja pitkällä puikolla kuvionkin toivottavasti hahmottaa paremmin kuin sukkapuikkojen sekamelskassa). :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!