Sivut

Lukijat

perjantai 18. tammikuuta 2013

Ihotautinen krokodiili

Krokossa on jotain vahvasti koukuttavaa! Pahasti, kavalasti, pirullisen ovelasti!!

Vaikka jo muutaman suomun jälkeen ajattelee, että
metsään menee, pura pois, hae isompi koukku, paaaaljon isompi, ei tule hyvä, näyttää ihan kamalalta, liian tiukkaa, hyvä lanka menee hukkaan, nosta ahterisi ja hae, pirulauta, se isompi koukku, liikettä niveliin, hopi-hopi
- sitä vaan istua jäpittää ja koukku käy ja lisää tönkköä tuppaa, 300 grammaa - ja enemmänkin, jos lankaa vain olisi ollut...

Niin että nyt on sitten taas krokohuivi valmiina. Tönkkö mikä tönkkö. Ja kaiken lisäksi näyttää kuin krokodiilillani olisi monimuotoinen oranssiin vivahtava punavihoittuma tai joku muu ihosairaus. Tykkään silti - tai ehkä juuri siksi.

Koirarouva tykkää kaikista villaröijyistä, niin tästäkin. Enemmät kuvat jäivät ottamatta, kun rouva passasi itsensa huivin päälle eikä suostunut enää nousemaan!!

Lupasin krokon hänelle yöpeitoksi, Koirarouva vaikutti hyvin onnelliselta (ja Vanhapiika murjottaa, taitaa haluta oman myös??).


PS.Koitan huomiseen mennessä säätää mobiiliasetuksia.

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava tuo sinun krokosi,minustakin juuri se krokon ihotauti tekee siitä hienon:) Meilläkin koiruunen menee maata aina siihen,jos on jotain uutta:)

  VastaaPoista
 2. On siinä kotiraouvalla onnellinen ilme köllötellessään krokoon kääriytyneenä =D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kroko ja koira näyttää hyvin tyytyväiseltä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Intsu, Pepi, Rva Kivitikka, Matonkude ja Tilkkureppu! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!