Lukijat

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kohta 3 mittarissa!

Tajusin juuri, että ihankohtapianoitisjoutuinnopeasti on vierähtänyt 3 vuotta siitä kun raapaisin elämäni ensimmäisen blogimerkinnän!

Kylläpä aika on rientänyt!!

Ekan blogin kuvatila riitti melkein vuoden, pillit oli aika panna pussiin 297 merkinnän jälkeen ja siirtyä uuteen. Reilun vuoden ja 427 merkinnän jälkeen hyllytin seuraavan blogin epämieluisan hälyn vuoksi. Pari viikkoa olin "kuivilla" ja nyt jorisen joutavia jo 348 kerran tässä kolmannessakin!!

Täytyy sanoa, että olen kyllä törkeästi saastuttanut bittiavaruutta, tuhanteen merkintään olisi ollut hyvä lopettaa!! Mutta kun se mennä hurahti huomaamtta ohi, voin kai jatkaa edelleen? Ihan yhtä satunNaisen tyhjä(n)päi(väi)sellä linjalla??

Tässä 1072:ssa postauksessani polkaisen pienen synttäriarvonnan käyntiin! Ei mitään hienoa, vaan ihan pientä ja kierrätyksen hengessä...

Koska aion ensi kesänä vaihtaa grillikatoksen värityksen, on vaaleansininen pannumyssy käynyt tarpeettomaksi.

Lähes tarpeeton se on ollut tähänkin asti, viime kesänä todistettavasti käytin sitä vain kerran! Lopun aikaa se on lojunut kaapissa...

Synttäriarvontapalkintona siis Harrods-pannumyssy
ja jotain muuta teemaan sopivaa (kunhan kehittelen...).

Ha-haa, ilmanhan tätä ei saa, ei tietenkään - vastinetta vaadin, virtuaalista!

1 arvan saa kertomalla, mitä antaisit blogilleni 3-vuotislahjaksi!
3 arpaa saa linkittämällä yllä olevan kuvan kera omaan blogiinsa.

2 arpaa ei saa millään konstilla, kjeh!!
 
Arvonta luonnollisestikin 3-vuotissynttäripäivänä 15.2.2013!

Enkä meinaa kronklata ja valita parasta lahjaa päältä!
Ei, umpipuolueeton Sisko saa valita voittajan 
(hänen vikansahan se on, että häiriköin päivästä toiseen!).
Sisko päättäköön, kenen virtuaalilahja on eniten satunNainen!!?

Ai mitäkö hyötyä niistä lisäarvoista sitten on??
Linkittäneiden kesken arvotaan 3 satunNaista bonuslahjaa.
(Muistathan mainita kommentissasi, kiitos!)

PS. Mistä sain idean kierrätyspalkintoon?? Liikenteen lähteet -tilaston mukaan pannumyssy on blogiini googlettamalla päätyneiden neljänneksi suosituin hakusana!!?? Ja mitä ne raukat ovat vastineeksi saaneet?? Stoorin ei ihan onnistuneesta pipasta!!! Että jos nyt onnistaisi heitäkin paremmin...


 

EDIT 10.2.2013 klo 13:01
Palkinnot ovat täsmentyneet, kurkkaa tästä.

37 kommenttia:

 1. ja minhän heti mukaan, kolmella. Ja sinun bloggiis toivon paljon ikää ja paljon lukijoita, olet niin ihana blogissasi!

  VastaaPoista
 2. Hymypatsaan antaisin blogillesi, niin hyvälle mielelle tulee tätä lukiessa:)
  Linkitän arvonnan blogiini, joten kolmella arvalla olen mukana.
  Niin, ja pannumyssy olisi kovin mieluinen, samaa sarjaa oleva pyyheliina on jo kaapissani käyttämättömänä. Yhdessä olisivat kaunis pari;-)

  VastaaPoista
 3. Suuren, suuret, suuremmat onnittelut 3 v-blogille. Ja kiitos, innolla olen seurannut ja kommentoinut Sinun postauksia. Ehdottomasti mukana, "myssyä" metsästän. Lahjaksi saat kolmella jalalla varustetun pöytäkellon (netin viereen), jota hellien hieromalla saat sen suinkin tärkeän ylimääräisen tunnin vuorokauteesi, jonka voit käyttää vain "mietintään ja lepäilyyn". Niin paljon jaksat meitä seurakuntalaisiasi päivittäin pitää vireillä ja mukana. Päivittäin on tämä sivusto avattava, fanitan tätä.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogillesi!! Sinä oletkin paljon kirjoitellut, jos tämä on jo kolmas blogisi!! Meikäläinen taaplaa ensimmäistään, aina vaan. ;o))

  Tuo pannumyssy olisi ihan mua varten, en tykkää sinisestä ja mulla olis kaappien kätkössä toinen sininen perintöpannumyssy.. ehkä ne yhdessä pääsis näytille!

  Lahjaksi voisin antaa kudotun pannumyssyn, olis samalla vaihtokauppaa, ja jos satut kuitenkin tarvitsemaan pannumyssyä joskus toistekin.

  VastaaPoista
 5. Onnea blogillesi. Olen melko tuore lukijasi, ja ikuisesti mielissäni avustasi näissä nukkejutuissa. Saisit lahjaksi lämpimän onnitteluhalauksen seuraavalla nukkekurssilla, missä tietysti olemme mukana!

  VastaaPoista
 6. Minä voisin laittaa satunnaisen satumaisen satu-kirjan, joka kertoo Satu nimisestä naisesta :). Vaihtokaupaksi haluan kolme arpaa :)

  VastaaPoista
 7. Onnea 3 vuotiaalle!
  Antaisin blogillesi lahjaksi, monia vuosia lisää...:)
  Arvalla mukana.

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut blogillesi:) On sinulla uraa tällä rintamalla!!! Lahjaksi linkitän auringon paistetta ja positiivista energiaa...

  VastaaPoista
 9. Kaikki sormet ja varpaat ristissä sekä neliapilat kourissa toivon blogillesi jatkuvuutta ja aivan käsittämätöntä määrää kuvatilaa, jotta kaikki ihanat suorassa ja vinossa viihtyvät kuvat ilahduttaisivat meitä lukijoita tekstien ohella!

  VastaaPoista
 10. Tietysti kolmella mukana!
  Ja onpa se meidän onni, että et ollut "kuivilla" kuin pari viikkoa, niin saamme nauttia hauskoista jutuistasi ja aidokkaista käsitöistäsi. Ja mikä ihana arpajaisvoito: perinteinen pannumyssy! Ihana! Suurena kahvin ystävänä kahvittelisin terassilla kaunis pannumyssy pannun päällä. ja meneehän se teekannunkin päälle yhtä ryhdikkäästi :O)

  Ja siis enenkaikke: ONNEA Blogillesi.
  Ja ai niin, mitä antaisin blogillesi lahjaksi? Hmm...ainakin uskollisen lukijan edelleenkin :O)

  VastaaPoista
 11. Olisinko kolmella mukana?
  blogilahjaksi antaisin lisäkuvatilaa näin virtuaalisesti.

  VastaaPoista
 12. Onnea 3-vuotiaalle :). Kyllähän sulle se palovaroitin varmaan olis hyvä..

  VastaaPoista
 13. Onnea 3-vuotiaalle. Lahjaksi kahvipaketti ja suklaalevy.

  VastaaPoista
 14. Onnea blogillesi. Lueskelin jo sitä tokaa, onneksi löysin tämän kolmannenkin :D Lahjaksi Iloista mieltä! On niin kiva piipahtaa lukemassa kirjoituksiasi. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon 3 vuotiaalle, lahjaksi pitkää ikää ja uusia seikkailuja jotta me lukijat edelleenkin päästään ihanille retkille käsitöiden ja yleensä elämän kummallisuuksien pariin.
  Yhdellä arvalla minäkin mukana.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 3 vuotiaalle. Minkähänlaisista mielenkiintoisista lukukokemuksista pääsemme me lukijat vielä nauttimaan. Kirjoituksesi saavat aina hyvälle tuulelle ja kuvissa riittää katsomista. Kumpa itsellä olisi edes murto-osa sisustus silmästä ja puuhakkuudestasi.
  Virtuaalisesti lahjoittasin paljon kyniä ja paperia sekä filmiä jotta niistä ei kirjoittaminen olisi ainakaan kiinni.
  Yhdellä arvalla mukaan

  VastaaPoista
 17. Onnittelut 3-vuotiaalle ♥ Antaisin sinulle lahjaksi monia inspiraatioita, paljon kevät auringon säteitä ja onnellisia arjen hetkiä jotta jaksat meitä ilahduttaa vielä pitkään miellyttävällä blogillasi ! Kolmella mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 18. Onnea 3-vuotiaalle! Löysin sinut toka blogisi aikana ja hetken olin murheellinen... kunnes löysin tänne.

  Lahjaksi antaisin vanhanaikaisen mustekynän hienossa rasiassa ja tietenkin kauniin pullon mustetta siihen.

  Mukana kaikilla mahdollisilla arvoilla.

  VastaaPoista
 19. Onnittelut 3-vuotiaalle! Lahjaksi antaisin papukaijamerkin, kultaristein. niin paljon olet saanut kaikkea kaunista aikaan! Mukana kaikilla mahdollisuuksilla. Yritän linkittää, toivottavasti onnistuu.

  VastaaPoista
 20. Onnittelut minultakin kolmivuotiaalle! Lahjaksi lähetän fanfaarien soidessa kunniaa ja menestystä seuraaville kolmelle vuodelle bloggaajana! Hmh, montakohan blogia sinä aikana ehdit perustaa.
  Niin ja vain yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 21. Mukaan kolomella arvalla.

  Mitä lahjaksi,siinäpä miettiminen.Tietysti sitä pitkää ikää sekä blogille ja emännälle.Mielikuvistusta ja mielenkiintoa tehdä mukavia ja mielenkiintoisia juttuja.Hauskojakin juttuja,sillä monet päivänpiristykset on täältä saanut.Emännälle myös hyvää kuntoa,että jaksaa harrastaa ja osallistua,niistä kun tulee mukavia aiheita tänne.

  Niin ja onnittelut blogitaipaleellesi.Olen muuten ollut lukijana kaikissa kolmessa blogissasi.Ja samoihin aikoihin ollaan aloiteltu,joten meilläkin on synttärit tänä keväänä.

  VastaaPoista
 22. Paljon lisävuosia toivottelen minäkin,kyllä tämä niin iloa tuova kyläilypaikka on mullekin ollut ettet uskokaan:D

  Jaa mitäkö lahjaksi...No tietysti Paula-kahvipurkillinen Paula Deenin ohjeella valmistettua englantilaista toffeeta ja kylkeen muutama purkillinen Paula-täplävanukasta jotka toimittaisi perille Paula Koivuniemi joka laulaisi sulle laulun on neidolla punaPaula ja sitten sä tietysti taipusit miehen kanssa tanssin Pauloihin!

  Kolmella mennään tottakai!

  VastaaPoista
 23. Onnittelut 3 vuotiaalle! Lahjaksi antaisin intoa postauksiin, että jaksat jatkossakin piristää meidän lukijoiden päivää.

  VastaaPoista
 24. Ensin meinasin olla osallistumatta, kun tuo sininen väri ei ole minun juttu (enkä koskaan linkittele, niin en olisi päässyt lisävoittojen arvontaan). MUTTA sitten tuli tuo ihananainen kirja! Useasti pähkäilen, ihan arkenakin, että miten pöydän kattaisi kauniisti, lisävinkit olisivat siis tarpeen.
  Toivon blogillesi pitkää ikää :-)
  Lahjaksi antaisin omaa suosikkimateriaaliani, eli sileän, söpön kiven♥

  VastaaPoista
 25. Huisin mahtavat onnittelut kolmevuotiaalle, se on tosi pitkä aika pitää blogia, kolmella arvalla mukaan, ja Lahjaksi antaisin, sinulle innon blogi kirjoituksii, ja lankakerän jotta voisit tehrä jotain kaunista, ja ilahduttaa meitä täällä blogissa siten, ;D Onnea vielä sulle ja blogille <3

  VastaaPoista
 26. Noniin, ehdinpäs :)
  Ja linkittenkin vielä tämän päivän aikana, joten kaikilla kolmella osallistun, tottamooses!

  Ja sitten kun mä voitan, niin tuon kattauskirjan voit antaa sille kuka sitä tuossa ylempänä erityisesti hinkus :)
  Mä kun en KATA, mä roiskasen astiat pöytään ja ruuan perään, ota tai jätä...
  Ja niin jo ehdin nähdä tuon pannumyssyn Lillan tulevalla uudella päydällä ja itseni lehden kanssa kaffetta naatiskelemassa!

  Ja sulle, no lankoja, seiskaveikkaa :) ettei bloggaaminen vaan lopu :)
  Pitkää ikää!!

  VastaaPoista
 27. Olen yksi niistä, jotka epätoivoisesti ovat yrittäneet googlettaa ja etsiä kauppojen hyllyiltä pannumyssyä. Se kun olisi omiaan pannukahvi- tai teekattaukseen, johon tietenkin tarvittaisiin lisäopastusta kattauskirjastakin. Kattaus kuin kattaus, satunnainen lahja olisi ihana. Ei kuitenkaan näillä eväillä, mitä meille on suotu, lahjoja osteta. :( Siispä tällainen virtuaalinen lahja ja onnittelu on täydellinen varattomalle! Ihanaa! tottakai haluan kolmella arvalla onnitella!

  Parhaimmat onnen toivotukset 3 vuotiaalle taaperoiselle!
  Kolmevuotias alkaa rauhoittua ja opetella uutta. Uhmaikäkin alkaa tulla. Tarkoittaakohan se blogissa sitä, että tuo blogien vaihtelu on rayhoittunut ja haluat opetella uutta vaikka tekniikoissa tai uusia aluevaltauksia? Uhmaikää tuskin tarvitsee selitellä, sillä mitä kauemmin blogi on, sitä varmemmin kuvatila käy vähiin ja hups, uhmaa herjaa. ;)

  Haluaisin antaa sinulle lahjaksi kauniisti käärityn rasian. Kun raottaisit rasiaa, saisit tuulahduksen kevättä päällesi. Tuntisit kaiken sen kauniin, mitä sinulla on ympärilläsi. Oppisit rakastamaan itseäsi vieläkin enemmän ja hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. Huomaisit maailman kauneuden. Lintujen laulun, keväiset kukkaset. Tunnistaisit, milloin tarvitset lepoa ja rauhaa, renoutuisit ja hymyilisit. Toisella raotuskerralla rasiasta tulvahtaisi kauneinta musiikkia, mitä olla ja saattaa. Se saisi sinutkin laulamaan. Puhkeamaan kukkaan. Blogiisi tulvisi iloa ja tätä samaa ihanaa värimaailmaa, mitä tähänkin asti on tulvinut. Jatkumo. Ei loppua.Saisit uusia ideoita kirjoittaa, kuvata ja lukijoita hauskuuttaa. Blogiisi tulvisi uusia lukijoita lisää ja lisää. Nautinto siitä, että olet onnistunut!
  Kolmannella raotuskerralla huomaisit, että lämmin aalto suutelee koko kehoasi. Se tunne jäisi ikuisesti mieleesi. Ja se tunne suojelisi sinua aina kaikelta pahalta. Ettet koskaan, et koskaan unohtaisi edellä mainittuja tunteita. Hyvää.

  Ojentaisin tuon satunnaisen salaperäisen rasian sinulle kera yhden kirkkaasti ja satumaisesti hohtavan ruusun kera. Lisäksi jään lukijaksesi ja toivon, että ensi vuonnakin saan vielä antaa sinulle uusia lahjoja. Virtuaalisesti.

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukaan blogittomana raukkana ;)
  Antaisin sulle lahjaksi auringonpaistetta, linnunlaulua ja sateen jälkeistä vihreää tuoksua :)

  VastaaPoista
 29. Taidanpa ehtiä vielä minäkin mukaan ja kolmella arvalla tietty. Onnittelut siis 3-vuotiaalle blogillesi. Minä olen tullut mukaan joskus matkan varrella seurailemaan. Mitä ihmettä sinunlaisellesi tarmopesälle voisin antaa? Annan pienen runokirjan: Mielenrauhaa ja sieltä poimin säkeen "Maailman parhaita asioita ei voi nähdä eikä edes koskettaa. Ne täytyy tuntea sydämellä" - Helen Keller -
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle. Beate

  VastaaPoista
 30. Onnea 3-vuotiaalle. Lahjaksi saat minulta onnen pipanoita.Mukaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 31. Onnittetut ihanalle blogille. Minulta saat haleja haleja haleja....

  VastaaPoista
 32. Kolmella arvalla mukana :). Täytekakkukahvit tarjoaisin lahjaksi :)

  VastaaPoista
 33. 3 mukana arvonnassa :) Linkitin omaani jossa myöskin arvonta meneillään :) VINKKI! VINKKI!
  Herkku kaffeet tarjoisin! Ja Extra taidot kutomisessa!

  VastaaPoista
 34. Mulla tuossa pöydällä Harrodsin peltipurkki ois aivan huikea tuo pannumyssykin, onnea

  VastaaPoista
 35. Kaksi apraa laitettu tulemaan ja lahjaksi antaisin energiaa bloggaamiseen :)

  VastaaPoista
 36. Mukaan yhrellä lapulla.

  Antaisin blogivuosistasi ison plakaatin huumorista, jota niin avokätisesti meille kaikille jaat.

  VastaaPoista
 37. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!
  Osallistumisaika on nyt päättynyt ja voittajat julkistetaan huomenna 16.2.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!