Lukijat

lauantai 19. tammikuuta 2013

Veivausta

Kun kaikki kirjahyllyelementit siirtyivät kirjastoon, alkoi olohuone näyttää kovin avaralta!!

Kirjahyllyähän oli koko ikkunaseinän pituudelta, nyt siihen asettuivat entinen eteislipasto tv-tasoksi, nojatuolit takkahuoneesta sekä työhuoneesta (siis nyk. kirjastosta) heivatut Billnäsit. 

 
On niin ilmavan näköistä, että aloin ekan kerran 7 vuoteen kaivata olohuoneeseen ikkunaverhoja!!

Kaipuu saattaa osaltaan johtua myös kirkkaasta auringonpaisteesta, joka paljasti ikkunoiden kauhean kunnon!! Onneksi voin vedota tulipalopakkaseen, vielä ei tarvitse tarttua pesuvehkeisiin! (Ehkä kuitenkin voisin imuroida kärpäsenraadot ikkunaväleistä?)

Ongelmaksi oli muodostua sohvan päätyyn jäävä tyhjä tila. (Niin, onhan se ihan kamalaa, jos joku nurkka jää ilman roinaa...??) Toinen probleemi oli, tason kadotua isojen ikkunoiden alta, ettei viherkasveille (niille kaikille kolmelle) ollut enää paikkaa.

Kukkapöydistä en tykkää, ovat liian mummulamaisia, mutta jonkinmoista kukkapylväsviritelmää vissiin pitäisi kehitellä... Ensiavuksi toin yöpöytäni, ratkaisu tuskin jää pysyväksi. Koirien lelukori sen sijaan jää tähän, se oli takan nurkalla aina tiellä! Kaiken kukkuraksi vanhuudenhöperö Koirarouva sekoitti lelu- ja puukopat keskenään - ja alkoi poimia tuohia ja muita syttyjä järsittävikseen!! Arvannette sotkun määrän??

Nanna-nojatuolien puuosatkin ovat väärän sävyiset, mutta Mies lupasi ottaa ne käsittelyyn vasta kesällä, kun hionnan ja petsauksen voi tehdä pihalla. Ei kai auta kuin odotella? Odotelessa voisin tehdä vaikka jotain uusia tekstiilejä (ainkin vaihtaa joulutyynyt vähän keväisempiin!). Kunhan kerkiän...

Huomaatteko muuten, että ekat kollaasin osat ovat jo vaihtuneet...?

KIRPAKKAA VIIKONLOPPUA!

11 kommenttia:

 1. Hieno tuo Boknäs-nurkkaus!
  Oletteko kokeilleet niin, että sohva olisi päätyseinällä, sitten sieltä näkyisi myös takka, joka on minun suosikki :-)
  Pakkasta 23.....

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa ajattelin ehdottaa, sohva takaseinälle ja tuolit molemmille sivustoille - ja jos pyörivä kirjahylly menis vasemmalle, jäisi ikkunalle "kävelytila" :)
  Mä kans ajattelin heti että sohvalta pitäisi nähdä takkatuli - ja ikkunasta on aina kiva katsella pihalle, eiks olekin!
  Että kun nyt pyörittelemään aloitit, niin kokeilepa samalla rumballa :)

  Kiva kun otit mobiilin pois, oli positiivinen yllätys! Ja sun pystykuvat tulee muuten edelleen väärinpäin - mistähän tuo johtuu??

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköistä! Koiratkin näyttää kotiutuneen.. ;o))

  VastaaPoista
 4. Sitä saa ihan uuden kodin kun vähän vaihtaa huoneita ja silleen. Iso olohuone nyt onkin, eiks oo kiva. Mitäs sitä kirjoille noin hyvää tilaa pyhittää;)
  Onko sulla vakuutus joka korvaa hedelmänhaukkaajan hampaan?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi-hii, huomasit siis nuo hampaanjäljet vihreän omenan kyljessä... :oD

   Poista
 5. Minusta tuo näyttää kivalta ja hyvältä järjestykseltä:)...........kröhöm....meillä melko lailla samassa järjestyksessä huonekalut;) Takkaahan voi katsella yksittäistuoleissa istuskellen:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo muumipapantyötuoli! <3

  VastaaPoista
 7. Heipä vaan, sitä on alettu siis reippaana uuteen vuoteen, vanhat pölyt pois ja silleen:D Juu, olen minäkin suunnitellut, vaan toteutus on jo toista luokkaa. Kaapeille pitäis tehdä suursiivous. Roinaa on vaikka mitä ja tilaakin, ainakin teoriassa riittävästi, käytäntö on siinäkin asiassa vähän toista.Ihailen koteja, joissa tavarat paikoillaan ja kaikki tai melkein kaikki turha pois. Tosin minimalismia en nyt ihan tarkoita. Vaikka sellainen kyllä tekeekin vaikutuksen, itse kun en siihen varmaan koskaan kykenisi. Sen verran on hamsterin verta:D Tuo taulujen suunnittelu teipin avulla lattialle oli kyllä hyvä idea.Tuo tuttia pitävä veistos on ihan mahtava:))

  VastaaPoista
 8. Vaihtelu virkistää. Ihan kivannäköistä. Koirien lelukoppa on mahtava. Tykkään kyllä tuosta patsaastakin ;D

  VastaaPoista
 9. Oikein hyvä huomata, että muissakaan talouksissa ei ole olohuoneessa verhoja! Meillä olohuoneen toinen ikkuna rajoittuu rappujen kaiteeseen ja toinen ikkuna kirjahyllyyn. Pelkkä ajatuskin toispuoleisista ikkunaverhoista muutenkin täydessä olohuoneessa ahdistaa kovin! Tai tietty jos laittaisi koko seinän levyisen, pirteän värikkään ja kirjavan verhon... En vaan tiedä miten hifi-mies suhtautuisi hifinurkkansa tuunaamiseen! :) Napakkaa viikonloppua, kai se tästä hellittää taas!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Rva Kivitikka, Pepi, Pirjo-Riitta, KristiinaS, Irma, Magre, Taina, Eija ja Sonja! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!