Lukijat

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lipasto

Eilisen postauksen kommenteissa ehdoteltiin sohvaa takaseinälle. Kokeiltu on, vaikkei blogissa dokumentoitu! :o)

Taannoin, kun siirtelin kamoja tiiliseinän maalauksen ja takkarempan vuoksi, lykkäsin villasukat sohvan jalkojen alle ja lennätin sohvaa joka seinällä...

Mittanauhalla mitaten takaseinä vaikutti parhaalta vaihtoeholta: sohva on liki 3-metrinen, takaseinä metrin pidempi. Niin kauan kun sohva oli yksinään takaseinällä, kaikki näytti täydelliseltä! Mutta muut kalusteet eivät vain asettuneet luontevasti siihen ympärille ja kattokruunuun löi päänsä niin sohvalle mennessä kuin sieltä noustessa. Telkkarillekaan ei löytynyt mitään järjellistä paikkaa!

Vaan ehkä sitten kun olohuone tapetoidaan uudestaan (ja levytetään seiniä ja maalataan katto ja vaihdetaan listat ja saadaan pistokkeita uusiin paikkoihin ja verhotangot ja vaikka mitä muuta kivaa!) - niin, niin silloin olkkari on pakko tyhjentää kokonaisuudessaan. Voin siis aloittaa "puhtaalta pöydältä", silloin saattaa sohvakin päätyä uusiin asemiin...

Piristin illalla itseäni siirtämällä yläaulan lipaston eteiseen!

Sisään mahtuu melkoinen määrä lehtiä. Kasvavat lehtipinothan tuntuvat olevan meillä pysyvä ongelma...

Olohuoneessakin keräsin ulkolaisia sisustuslehtiä pajukoriin, ovat mukavasti käsillä ja korin sävy sopii niin nätisti pöydän kanssa.

Mies toivoi myös "omille" lehdilleen piientä koloa lipastosta, joten yhden yksikön täytin lehtikoteloilla, molempien käyttöön.

 
En kuitenkaan tiedä, onko tämä lopullinen ratkaisu!

Pitäisi nimittäin löytää yläaulaan jotakuinkin saman kokoinen systeemi tilalle (~ S35 * L90 *K125). Voipi olla vähän hankalampi tapaus, ehkä helpommin löytyisi kuitenkin eteiseen, kun mittojen kanssa ei ole ihan niin tarkkaa...

Kun nyt vaan ehtisin kirppareille ja huutokauppoihin! Tai siis kun vaan ehtisin ja LÖYTÄISIN - yleensä kun on tarve, ei sitä oikeaa vaan tule vastaan... Jotain vanhaa olisin nyt vailla!! Huuto.netissä surffailin illan, aika heikolla menestyksellä.

Täytyy käydä tulevilla viikoilla tutustumassa opiskelijaboxini paikkakunnan kirppareihin...

2 kommenttia:

  1. Eipä tarvitse kuntosalilla poikkeilla, kun kantaa lipastoja rappuja alas ja ylös. Hyvin se sopii tuohonkin.Kenen työ on lipaston päällä (viimeisessä kuvassa)? Näyttää mielenkiintoiselle sen minkä heijastuksilta erotan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiinatei! :o)
    Paula Piiraisen työstä suurempi kuva tämän päiväisessä postauksessa, heijastuksia tosin siinäkin...

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!