Lukijat

maanantai 14. tammikuuta 2013

Just kun pääsin sanomasta...

... että olen onnistunut kiertämään kirja-alet kaukaa, repsahdan!

Matkalla Kummipojan 4-vuotissynttäreille päähän päksähti, että Pikkuveikalle ei ole tuliaisia. Metelihän siitä syntyisi!? Että poikettiin sitten kirjakauppaan...

Eikös Tildan ateljeessa vasta ilmestynyt?? Ja nyt se oli jo alessa (9,95 €) - PAKKO OSTAA!

Ja kun kerran repsahdin, niin mitä sitä enää pidättelemään... Nyt on NIIIIIIIIN tylsä kirja iltalukemisena (Frances Mayes: Vaellusvuosi), että ehdin eläkkeelle, ennen kuin saan kirjan luettua. Jos kyseessä olisi taideteos tai vaikka elokuva, sanoisin sen olevan snobbailevaa tekotaiteellista huttua - nyt vain nukahdan, takuuvarmasti... (Mutta en voi jättää lukemattakaan, jos siellä onkin joku ohittamaton matkavinkki!!)

Joten kassiin päätyi luotettavaa viihdettä meikäläisen makuun!!

Koitan kyllä taas jatkossa hillitä itseäni...

Kirjakaipuussani ajattelin hivenen siivoilla kirjahyllyä! Ei ehkä kuvasta pääteltävissä, mutta se operaatio tässä juurikin käynnissä... Palataan asiaan tuonnempana.

Ai niin, Kummipojan paketista löytyi Miehen valitsema lahja: krokodiili-kerhoreppu ja vihainen kerhopullo - repun koko on sattumoisin juuri oikea myös iPadille. :o)

Ai mitä Pikkuveikalle? FicherPrice-lelu siitä kirjakaupan naapurikaupasta...

13 kommenttia:

 1. Hih, tuttua puuhaa tuo kirjahyllyn siivoaminen!
  Kivat lahjat keksitte.
  Ja hei, mikä ihana possu tuolla kuvassa on? Mahtava!!

  VastaaPoista
 2. Pieni repsahdus sallittakoon.Kunhan se on hyvin perusteltu,ja sinun oli.

  Mukavaa siivouspäivää.

  VastaaPoista
 3. Ai sä kuulut sinnikkäiden lukijoiden kerhoon,kirja loppuun vaikka ois tylsäkin:) Mä lpetan lukemisen heti jos vaikuttaa tylsältä,ei oo sen sortin sinnikkyyttä mulla lainkaan...
  Eikä tuo nyt pahimmanlaatuiselta sortumiselta vaikuta,lukeminenhan kannattaa aina:D (Paitsi jos kirja on tylsä)Meillä tyttö luki viikonloppuna Neiti Etsivä ja robotti kirjaa ja minä sitten kysyin että onko hyvä,itse noista nimittäin lapsena tykkäsin,johon tyttö tuumas että kuolettavan tylsä MUTTA hyvä,itselläni ei moista ihmekirjaa kyllä ole vielä tullut vastaan:D

  VastaaPoista
 4. Missä missä missä, tuo kirja-ale on??? Voisin itsekin harkita tuon Tilda-kirjan ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalainen kirjakauppa tarjosi tämän ihastuttavan yllätyksen! Omani löysin pääkaupunkiseudulta, mutta kai Tampereellakin samat kirjat ovat alessa?

   Poista
  2. Kiitos, pitääpä käydä hakemassa, kun Suomalaisen nettisivut sanovat, että tuohon hintaan löytyy Tampereenkin kaupoista :)

   Poista
 5. Meillä näyttäisi olevan sama maku niin kirjojen, kuin kirjahyllyjenkin suhteen =) Mankell vielä hankkimatta, Jansson ja Nuotio odottavat lukemattomien pinossa, joka kasvaa ja kasvaa, kun ei sitä omaa aikaa tahdo löytyä.

  Siivosin viime keväänä ison kassillisen kirjoja kirpparille, ensin toki luin ne toiseen tai kolmanteen kertaan ja jos kirja edelleen miellytti, laitoin takaisin hyllyyn ja jos ei, se sai lähteä. Raskauden loppuvaiheessa, kun ei oikein jaksanut mitään tehdä, niin oli kerrankin aikaa lueskella.

  VastaaPoista
 6. Sä olet sinnikkäämpi kuin minä :)
  Puolitoista vuotta sitten otetussa valokuvassa näkyy Arska the Kuvernattorin elämänkerta odottavan lukemista, vuosi sitten otetussa se näkyy olevan jo luettavana....nyt se on puolessa välissä yöpöydän lokerossa, mä pyyhin aina välillä pölyt siitä. Mutta EN ihan vielä luovuta, on se kai ihan luettava ( en ole enää kyllä varma) mutta tässä on vaan ollut niin paljon muuta. Ja muutama muu parempikin kirja :)

  VastaaPoista
 7. Kaksi noista kolmesta oon lukenut, tarvii siis keskimmäinen laittaa listalle. Janssonit on välillä aika hyytäviä.

  VastaaPoista
 8. Lelu siitä kirjakaupan naapurikaupasta =D =D =D
  Tyylillä sitten loppuun asti kun kerran repsahtaa!

  VastaaPoista
 9. Tildakirja on ihan kiva, kannatti ostaa. Muut pitää kirjata muistiin, kun tilaan kirjani cd:nä...

  VastaaPoista
 10. Nyt alan taas kurkkia mitä siellä SatunNaisen hoteissa puuhaillaan. Kivat on jutut edelleen sinulla. Kun olet lukenut Henning Mankellin kirjan, kerro vähän juonta, jos viitsisit. Terkuin entisen Oopperanneuleen Anna.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Rva Kivitikka, JaanaElina, Kirsi, Johanna, Susan, Pepi, LristiinaS, Matonkude, Eija ja Anna! :o)
  Kiitos vinkistä, Susan! Muuan punainen muovilaatikko matkaa kohta vuoteeni välittömään läheisyyteen... ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!