Sivut

Lukijat

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kultaisen kiemurainen...

Tulihan tehtyä ihan MIELETTÖMÄN upeat kaupat, olen ihan HIRRRRRMUISEN ONNELLINEN!!!

Olen jo pitkään (muutaman vuoden??) vinkunut, että haluaisin löytää olohuoneeseen jalkavalaisimen. Eikä mitä tahansa törrötintä, vaan erityisen erikoisen, kultaisen kiemuraisen, jumalattoman juhlavan, säkenöivän suurenmoisen. Eikä sellaisia ihan joka oksalla kasva, ei edes joka toisessa antiikkikaupassa. Tähän mennessä ei niin missään!

Ja sitten yhtäkkiä ja odottamatta, kauniina alkusyksyn päivänä sain tekstarin, jossa kuva HAAVEIDENI HIMMELISTÄ!! Ihana Terhi kolusi Uusikaarlepyyn rompepäivässä, kysyi viestissään "Olisiko se tämä?".

Voi kyllä!! KYLLÄ-KYLLÄ-KYLLÄ!!! Tuhannesti KYLLÄ!! Jos vaan mahtuu kuormaan, ottakaa mukaan!

Ottivat!!! Eilen oli treffit Terhin Miähen kanssa Ideaparkin parkkipaikalla, lätkäreissu ja mökkimatka ristesivät sopivasti - ja ihanuus vaihtui peräkontista toiseen.

Elävänä valaisin on upeampi kuin uskalsin unelmoidakaan!! Varjostin on tietty vuosien varrella ottanut itseensä, mutta senhän voi uudistaa!!

JA ARVATKAA MITÄ!!??
Terhillä on ratkaisu tähänkin ongelmaan:
HÄMEENKYRÖN KANSALAISOPISTO
Kirkonkylän koulu, lk. E2, Kyrönsarventie 16, Hämeenkyrö
110419 KANGASVARJOSTINKURSSI
1.2. - 16.2.2014 // la klo 10.00 - 16.00 & su klo 10.00 - 16.00
Terhi Saksa
28 h, kurssimaksu 40 €
Ilmoittautuminen 24.1.2014 klo 12 mennessä
Tule tekemään yksilöllinen lampunvarjostin vanhan varjostimen kehikkoon. Tuo mukanasi hyväkuntoinen metallikehikko tai pari, josta olet mahdollisesti purkanut vanhat kankaat ja kieputusnauhat pois. Kivoja varjostimia löytää myös kirpputoreilta tai ihan uutena. Mukaan voit ottaa myös helposti kannettavan jalka- tai pöytälampun, jonka päälle sovitellaan uusi varjostin. Ensimmäisellä kerralla tehdään työsuunnitelma ja kootaan lista hankittavista materiaaleista. Kurssille mukaan puuliimaa, sakset ja ratkoja, ohutta vuorikangasta, nuppineuloja, kankaan sävyinen ompelulanka, SORMUSTIN sekä silmäneuloja. Ohjaajalta on mahdollista ostaa varjostinkehikoita, kieputusnauhaa sekä koristenauhoja.

Matkaa tulee 80 km suuntaansa, mutta on kyllä vaivan väärti!! Mistäkö tiedän?? Olen ollut Terhin opissa aiemminkin varjostinta vääntämässä!!

Kurkkaa kivat kokemukseni Terhin opetuksesta * click * ja valmiista varjostimesta * click *. Olen aika ylpeä tekeleestäni, tosin himpulapimpulakillutinnauha olisi voinut olla paria pykälää maltillisempikin... No, iso on aina parempi tämän eukon mielestä.
 
Terhin oppien jälkeen olen haaveillut, että uusisin KAIKKI varjostimet "oman näköisiksi", ja niitä valaisimenjalkoja ja varjostinkehikoita on tässä matkan varrella karttunut lisääkin...Vielä ei rahkeet riitä, että yksin uskaltaisin seuraavaa aloittaa, KURSSI OLISI PAIKALLAAN!

Toivon totisesti, että kurssille on riittävästi ilmoittautuneita, että se järjestetään!!! Jos vähänkin innostuit, kiertele kirpparit "sillä silmällä", osta nätein jalka mukaasi ja ILMOITTAUDU kurssille (linkistä pääset ilmoittautumissivulle)!! Minä tein sen jo!!

KURSSILLA NÄHDÄÄN!!! :o)
Nähdäänhän??

18 kommenttia:

 1. Ei yhtään hassumman näköinen härpäke :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis jalkalamppu ja kivaa tekemistä tiedossa.

  VastaaPoista
 3. No eipä taideta nähdä....ei riittäsi tuo 80 kilsaa suuntansa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan pituus ei ole este, jos aihe on riittävän kiinnostava!
   Kerran olen ollut tilkkukurssilla, joka oli niin pitkän matkan ja monen mutkan takana, että yövyin kurssin ajan luokkahuoneen lattialla omalla patjalla omassa makuupussissa. :o)

   Poista
 4. Komea on, kylläö vaan vielä paranee kun saat uuden varjostimenkin vielä!

  VastaaPoista
 5. No kyllä tuota jo kannatti odotellakin,kaunis on kuin mikäkin:)

  VastaaPoista
 6. Tämäkin 'harakka' on kultaisten perään, joten kelpaisi minullekin :-) Tuokin on hyvä, että vanha varjostin on mukana, niin saa uudistettuna mittasuhteiltaan oikean kokoisen varjostimen.

  VastaaPoista
 7. Näkisitpä nyt hymyni, kuinka Onnellisuutesi tarttui minunkiin! On tosiaan aivan mahtavan kaunis jalkalamppu, todella upeeta kun se on sinulla ja minne se ehdottomasti kuulukin! Ruusutapetti on myös aivan ihana ja sopii hyvin tunnelmaan.
  Sinulla on vielä huisin hauska ja mieleenpainuva kokemus edessäsi varjostinkurssilla, Iloa ja Onnea päiviisi!

  VastaaPoista
 8. Isoa sen olla pitää :-)
  Hieno lamppu, varmasti vielä hienompi kurssin jälkeen, sinulla ainakin on noita aihioita, mistä tehdä.

  VastaaPoista
 9. Jos kurssi ei toteudu opistolle, tehdään jälleen oma viikonlopun yökurssi ;)

  VastaaPoista
 10. No jopas löysit aarteen !!! Mäkin olisin tuommosen huolinu ♥ Kerrohan sitten kurssikokemukset !

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana lamppu, tosi kaunis. Ja nuo pöytälamputkin on niin nättejä. Olen aivan kateellinen näistä opistojen kursseista, mitä on tarjolla muualla, mutta ei meillä. Varjostinkurssi on aarre myös!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Pepi, Tilkkureppu, Irmastiina, Mummeli, Kirsi, Onnenpähkinäinen, Sirkka, Rva Kivitikka, Terhi, Riitta ja Vekki! :o)

  VastaaPoista
 13. Tuolta Uusikarlebyn rompepäiviltä (Juthbackanmarkkinat) voi kyllä tehdä mitä uskomattomampia löytöjä. Itse kun asun vain 20 min automatkan päässä niin siellä tulee käytyä joka vuosi.. Yleensä päiväsaikaan, mut ens vuonna ajattelin satsata yöaikaan ku paikalliset niin mainostaa kuin kaunista siellä on kaikkien lyhtyjen valossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!
   Niin Terhin kertomana kuin Terhin blogissakin oli niin kiinnostavia kuvia, että pistän myös kalenteriin ylös, jos vaikka joskus joku reissu osuisi edes pikkuisen samalle suunnalle sopivaan aikaan...

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!