Sivut

Lukijat

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Omat Olgat + musta murhe

Nonnix, nyt on sitten itselläkin Olgat, mutta jätin kuvion kärjestä pois, kun halusin raitaa vain varteen. Johtuuko väristä vai diskatusta kuviosta vai langan paksuudesta (vaaleimmanharmaa selvästi muita Seiskoja vahvempaa), mutta tuntuvat istuvan paremmin kuin eiliset Olgat - lavasta tosin olisi langan paksuudesta johtuen voinut muutaman silmukan vähentää. Näissä jälleen yhdistetty yksiväriseen vaaleanpunaista Raitaa, 133 g.

Lähdössä juuri kampaajalle, ja se on se suruista suurin!! Tästä eteenpäin 6-7 viikon kuluttua näytän pullasudilta ja siitä kuukauden päästä uuniharjalta, ehkä jopa koko loppuelämäni ajan. Tämä on viimeinen käsittely, kampaajani muuttaa Meksikoon. Voi mikä murhe ja alhomieli, ikävä ja alakulo, tuska ja epätoivo! En jaksa uskoa, että ikinäkoskaanmilloinkaan löydän yhtä pätevää, niisk!!

Vaikken tykkää mustasta - enkä varsinkaan tykkää neuloa mustasta - tartuin puikkoihin läksiäissukat mielessäni. Muutakaan väriä en osannut valita, kun koskaan mitään muuta väriä kampaajani päällä nähnyt. Kai Meksikossa EDES JOSKUS on käyttöä villasukille, vaikka lämpötila näkyy olevan läpi vuoden 30 asteen paremmalla puolen...?? Tein varmuuden vuoksi tuuletusaukkoja ja melkein jätin varretkin pois (piirakkasukat, 89 g).

Sukkasadon yhdeksäs ja kymmenes paali Heinälatoon. Ja jo nyt iso ikävä!

18 kommenttia:

 1. Oih ja voih, miten ihanat nuo harmaat sukat!
  Varmasti Meksikossa on käyttöä sukille, niillä on kylmiä kivilattioita :-)
  Sinun ei auta nyt muu, kuin ruveta kasvattamaan pitkiä hiuksia....

  VastaaPoista
 2. Muodikkaan väriset Olgat:)
  Niin, eihän tuossa ole muuta vaihtoehtoa kuin kasvattaa pitkät hiukset:)

  VastaaPoista
 3. No voihan...minulla käynyt kaksi kertaa niin, että kun löydän lopulta juuri SEN parhaan kampaajan käy näin....toinen muutti kauas toiselle paikkakunnalle ja toinen moka alkoi perustamaan perhettä ja lopetti hommat...nyt sitten taas ihmetellään...:))

  VastaaPoista
 4. Älä Paula murehdi. Sinisin siivin pääsee myös Meksikoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja operointi rantatuolissa! :o)
   Niiiin, jos kävisin joka toinen kerta kotikonnuilla ja joka toinen Meksikossa - olisi aina hyvä syy lennellä pelastamaan pilattu päävärkki - ja olisi puolet edullisempaa! :o)

   Poista
  2. Tää olis hyvä. Mä lähden mukaasi!

   Poista
 5. Ihanat nuo Olgat :)
  Kyllä sinä vielä uuden hyvän kampaajan löydät - ehkä se muutaman kynityn pullasudin vaatii ennen kuin oikea osuu kohdalle, mutta kyllä se osuu, usko pois :)

  VastaaPoista
 6. Keväällä taisin mainita, ettei täällä pahemmin ole käsitöitä näkynyt (jotain tuon suuntaista) mutta nythän niitä on yllin kyllin. Taitaa olla sukkabuumi menossa.
  Luottokampaajan menettäminen On kamala asia. Mä oon onneks löytänyt täältä uudelta asuinalueeltani hyvän kampaajan. Kivasti leikkaa ja permiskin onnistui niin hyvin, että uskallan ottaa uuden kohta kun tämä on uloskasvanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niinpä sanoit! :o)
   Ja tunsin piston sydämessäni. :oD
   Niin osuvan, että tartuin taas puikkoihin, ompelukone on vielä turhanpanttina...

   Poista
 7. Ihanat Olgat. Kaunis ajatus muistaa kampaajaa sukilla :)
  Tovottavasti löydät uden mukavan tilalle...

  VastaaPoista
 8. Tiedän tunteen. Itse olen sen kerran kokemnut, kun kampaajani muutti, tosin Vaasaan... No, silti, joskus olen kyllä vaihtanutkin kampaajaa, ihan vaan vaihtelun vuoksi!

  VastaaPoista
 9. Suit sait sukkelaan taas komeita sukkia valmiina! Kyllä minullakin olisi suru puserossa,jos kampaajani muuttais tai lopettais. Onnekseni hän on minua nuorempi,niin ettei kovin pian jää eläkkeellekään. Mutta tää minun kuontaloni on sellainen,että tästä ei saa kuin sellaisen pässin turkin paraskaan kampaaja. Kun tulen kampaajalta aika tumma väri päässä ja afrokiharat,niin mun lapset sanoo,että piilottele nyt itseäs jonkun aikaa,mutta minä itse olen yleensä tyytyväinen! Pässi kimä pässi:D

  VastaaPoista
 10. Kylläpä vaaleanpunainen passaakin hyvin harmaan kanssa, kauniit sukat.
  Tutulla kampaajalla käydessä ei tarvitse kertoa mitä tehdään - joskus tosin miettii, että pitäisi välillä vaihtaa kampaajaa ettei vuosikausia malli näyttäisi aina samalta... Usko pois, kyllä asia vielä iloksi muuttuu :)

  VastaaPoista
 11. KiitosRva Kivitikka, Irma, Irmastiina, Riitta Sinikka, Terhi, Johanna, KristiinaS, Eija, Auli, Intsu ja Eija! :o)
  Hiusten kasvattaminen tällä kasvuvauhdilla olisi tosiaankin loppuiän projekti - viimeksi meni kolmatta vuotta, että sain hiukset kasvamaan korvannipukoiden yli! Paksuutta tulee, mutta ei pituutta. :o(

  VastaaPoista
 12. Ihanat Olgat!
  Meet rohkeesti vaan jollekin toiselle kampaajalle, saatat löytää uuden hyvän. Mullekin on käynyt noin, että luottokampaaja lopetti ja se oli katastrofi silloin. Sen jälkeen olen muutamaan kertaan vaihdellut kampaajaa ja tykännyt oikeastaan kaikista. Tällä hetkellä käyn sellaisessa paikassa, mihin ei tarvitse varata aikaa. Silti siellä valitsen aina sen oman luottokampaajani, vaikka joutuisin vähän odottamaan. =)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Hepsi!
  Muutaman kerran olen minäkin joutunut vaihtamaan, uuden hyvän löytyminen on ollut tuskien takana! Täytyy vaan rohkeasti tollotella muiden päitä ja mieluisan pehkon kohdalla reippaasti kysäistä, missä sellaisia valmistetaan... :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!