Sivut

Lukijat

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Mökkikuulumisia

Aika aavemainen tunnelma eilen mökkisaunan terassilla istuskellessa...

Niistä kangasjämistä, joita sohvan muokkauksesta jäi, tekaisin mökkipyykkikassin. Mies kysyi, mikä virka on metallilenkillä. No ei sen enempää virkaa kuin taskullakaan, mutta NÄYTTÄÄ KIVALTA, se riittää. Tasku ei siis ole tarkoitettu likaisille kalsareille sen enempää kuin sukillekaan - sinne vaan isompaa nieluun muun pyykin kannssa!


 
Ja vaikka pientä sukkataukoa olikin tarkoitus pitää, nappasin matkalle mukaan puikot ja kerän tarjouskorista tarttunutta Novita Puro Batik -lankaa.

Keskiaikamarkkinoilla  oli myynnissä Puro Batik -sukkia, kivan näköisiä ja ihanan pehmoisia. Mutta mitä järkeä on tehdä ja käyttää sukkia, jotka eivät lämmitä vaan hiostavat (100% akryyli)?? Pitäähän moinen asia testata ihan omakohtaisesti! Tein mökkisukat jo ensi kesää ajatellen, ihan perusperus - jos eivät olekaan mukavat, niin ei harmita käyttää syttyinä takassa... Koko 38/39, 3½ puikoilla langanmenekki 80 g.

 
Appivanhemmat olivat löytäneet hyvän karpalopaikan, eilinen saalis 4 litraa. Kunhan metsä vähän kuivahtaa aamuisen ryöpsähdyksen jälkeen, tarkastetaan vielä sieni- ja puolukkatilanne. Siihen asti löysäillään!! 

EDIT 7.10.2015
JÄLKIKIRJOITUS SUKISTA: Parin pesun jälkeen ällöt lötköt, ryhdittömät ruikaleet. Roskiin menivät seuraavan kesän lopulla, muutaman käyttökerran jälkeen. En siis suosittele Puro Batikia sukkalngaksi!


6 kommenttia:

 1. Kylläpäös on sukat sävy sävyyn sohvan kanssa. ja yksi onnellinen niin tyytyväisen näköisenä.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Estetiikka ennen kaikkea, ei haittaa vaikka kaikilla koristejutuilla ei olekaan oikeaa "virkaa"!
  Sävysävyyn sukat!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköiset mökkisukat. Koiruuset ainakin osaavat rentoutua Mökilläkin:)

  VastaaPoista
 4. Upea kuva tyynestä vedenpinnasta ja tummasta metsän silhuetista.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mummeli, Rva Kivitikka, Intsu ja Onnenpähkinäinen! :o)
  Just kun oltiin aikeissa sieneen/marjaan, alkoi sade uudestaan. Ilman satoa jäätiin...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!