Lukijat

torstai 12. syyskuuta 2013

Sipulointia

 
Käyn nykyisin vallan hakemassa leivät Lidl'stä - paistopisteestä takuulla tuoretta mahdottoman mainioon hintaan. Varsinkin kolmionmalliseen täysjyväsiemenleipään olen ihan addiktoitunut. Myös brezeleitä - aitoja saksalaisia suolarinkeleitä - ostaisin joka päivä, ellei Mies olisi asettanut niitä erittäin tarkkarajaiseen paikalliseen tuontikieltoon (rajat ovat yhteneväiset tämän tontin kanssa).

No, eilen tungin moponi satulan alle limpun lisäksi vähän muutakin... Kahden kilon pussi (2 kg) narsissisipuleita ja muutamaa laatua tulppaaneja - kaikkiaan melkein 100 sipulia PARILLA KYMPILLÄ! Onneksi nuukailin viime viikolla paikallisessa Rautiassa ja S-marketissa, valikoima oli heikompi ja hinta moninkertainen! Tappio on huomattavasti pienempi, jos taas tänäkin syksynä routa yllättää ennen kuin ehdin lykätä sipulit maahan...

8 kommenttia:

 1. Minä ostin myös Lidlistä sipuleita aika läjän, eikä hinta tosiaan hirvittänyt. Monin kerroin halvempaa kuin muualla, ja sipulit näyttivät ihan hyvälaatuisilta. Ja se tuoreen vastapaistetun leivän tuoksu, mikä myymälässä leijaili...ah!

  VastaaPoista
 2. Minä toin Keskiseltä kaksi pussia tulppaaneita, vaikka olinkin päättänyt etten yhtään laita myyrille syötäväksi,. mutta nyt kokeilen niin, että laitan niitä myyrän karkoite pillereitä siihen lähelle mihin ne sitten istutankin. Kauniita sipuleita sinä olet ostanut. Onhan tässä vielä paljon aikaa istuttaa niitä maahan, nyt onkin vielä vähän aikaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin kai povattu aika pahaa myyrävuotta, toivottavasti napit tepsivät!! Kommentoihan sitten aikanaan blogissasi, kuinka kävi! :o)

   Poista
 3. Sinulla on samanlainen leipämaku kuin minulla :-)

  VastaaPoista
 4. Olen myös addiktoitunut Liiterin paistopisteeseen. Varsinkin se croisantti missä on kinkkua sisällä houkuttelee :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Konnadonna, Mummeli, Päivi ja Kiki! :o)
  Oih, croisantit on IHAN herkkuja, mutta koitan vältellä lehtitaikinaisia tai olen kohta yhtä lehtevä itsekin...

  VastaaPoista
 6. Meillä myös Lidlin paistopiste on must vierailupaikka, jos kyseiseen kauppaan poikkeamme. Joskus sattuu saamaan ihan suoraan uunista tulleita leipiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -H-! :o)
   Aaaah, uunituoretta! Siinä saa oikein pidätellä itseään, ettei iske hampaitaan leivänsyrjään ennen kassaa...

   Poista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!