Sivut

Lukijat

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Sukkasato seivästetty!!

Ensimmäinen oma sukkapari tuupattu hangolla Heinäladon perille!

Tai ei oma, vaan Veljen. Sanoi sillälailla sopivasti, että entiset ovatkin jo pohjattomat, mutta kyllähän niillä vielä jouluun asti menee... Ei mene, POHJATON SUKKAVAJE ON TÄYTETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI!

Perinteinen malli perinteisestä väristä perinteisiin Kontioihin, Seiskaveikkaa 160 g, koko 41/42.

Lisäsin Sukkasadon ajaksi sivupalkkiin linkit Sukkasadon Kotilatoon, Heinälatoon, Hillokellariin ja Perunalaariin. Lisäksi tein linkkilistan, jossa KAIKKI sukkasatoilijat (SUKKATARHURIT), joilla oma blogi. Toivon bongaavani mooooonta uutta kivaa blogituttavuutta, mooooonia kivoja uusia sukkaideoita!

Päivitin myös  aiempaa blogilistaani, nyt siinä on linkki kaikkien lukijoiksi kirjautuneiden blogeihin. Ihan kaikkien blogeja en löytänyt (jos oman blogin nimi ei mainittuna profiilissa), mutta jos ken huomaa puuttuvansa, niin sana vain, niin lisään välittömästi!!

Osa löytää itsensä ehkä molemmilta listoilta - niin pitääkin! :o)

10 kommenttia:

 1. Mukavan raikkaat raidat! Itse olen pakertanut omien pikku Rosamundien kimpussa 'hävettävän' hitaasti... tosin olen tehnyt samalla kahta muutakin paria, joista toinen on mysteerisukat. Niistä taitaa tulla ihan oma malli, koska en ole varma, olenko tulkinnut mallin oikein;o) Satoilemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, samat mysteerit ajattelin ottaa puikoille! Täytyy ensin hankkia langat, kopastani ei löytynyt 2 kerää mitään ohuempaa saman värisinä - aion pelata varman päälle, enkä pilata kärkiä jollain iljettävällä poikkavalla värillä. :o)

   Poista
 2. Kävin kuuklettamassa tuon sukkasadon kun en tiennyt mitä se on.Pitääpäs kurkata aina silloin tällöin sukkaidiksiä.Lankoja olisi kyllä täälläkin tehdä useammat sukat.

  Nätit sukat oot tehnyt.Tykkään pitkästä varresta.

  VastaaPoista
 3. Hyvät perussukat ja pitääkin kokeilla tuota joustinneuletta tuohon sukan päälle. Hyvä idis, minä kun en koskaan mistään ohjeesta suoraan mitään tee, vaan "omasta päästä", niin kuvat ovat hyviä ideoiden lähteitä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän usein tuota päällijoustetta miehille menevissä lahjasukissa, jos en tiedä saajan jalan leveyttä/kapeutta tai epäilen kärjen muuten jäävän liian löysäksi. :o)

   Poista
 4. Että mua nauratti tuo edellinen postaus =D
  Sinä jos joku osaat kyllä aiheesta kuin aiheesta vääntää jutun aina hyvän virneen suuntaan.

  Perussukka se on hyvä sukka!
  Mietin mukaanlähtöä satoilemaan, mutta hullutuksessa tuli jo sukkia neulottua yli omien tarpeiden. Mutta jospa satoillaan taas tulevinakin syksyinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla oli niin ihana KYH-sukkavuori, että mietinkin, mahdatko osallistua tähänkin...
   Ensi vuonna uudestaan!! :o)

   Poista
 5. Kiitos Satu, MariJ, Taina, JaanaElina, Rva Kivitikka ja Matonkude! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!