Lukijat

maanantai 16. syyskuuta 2013

Vaara ohi!

Ihan turhaan murehdin vuosi sitten!

Mitään kriisejä, Miehen kanssa saa edes kunnon riitaa aikaiseksi! Tai pienempääkään, pöh! Mahdollinen kärhämä tyrehtyy kommenttiin "Kohta sitten IHAN oikeasti hermostun." - jolloin jopa minä tajuan, ettei vänkäämistä kannata jatkaa. Ainakaan enää sinä päivänä. :o)

TÄNÄÄN uhkaava kriisivuosi on sivuutettu, PRONSSIhääpäivää eli MESSINKIhääpäivää eli  KUMIhääpäivää vietetään arkisesti.

Eilen vähän juhlistettiin: suu MESSINGILLÄ ja KUMIHANSKOIN eli pihatöitä tehden, puutarha-asussani PRONSSINEN rintarossi, Siskon antama Tampereen lintu.
Taivaalla lentävien lintujen on uskottu olevan yhteydessä jumaliin. Niiden on uskottu omaavan tietoa, jonka ainoastaan jumalat tiesivät. Ihminen voi saada tiedon vain, jos ymmärtää lintujen kieltä. Ehkä siksi monet tietäjät matkasivat esi-isien luo linnun hahmossa. Lintu oli sanansaattaja ihmisten ja jumalten välillä. Tämän linnun aihe on peräisin Pirkanmaalta 1000-luvulta. (Lähde: Kalevala Koru)
Ainakin pihapiirin terroristivaristen ja hampuusiharakoiden kanssa kommunikointi tökkii pahasti! Mutta eilen pysyivätkin loitolla, kiitos siitä! Oravia näkyi senkin edestä, pikkupetoja. Koirarouva pysyi visusti sisällä, hänen mielestään orkkuoravaiset ovat PELOTTAVIA.

Illalla kilisteltiin vähän kuohuvaa ja Mies hemmotteli taas herkkuruualla: kukkakaaligrattinia, hirvipataa ja perunamuusia punkun kera. Nam-nam, vähemmälläkin pääsisi tunnelmaan!

Olenko kertonut millä Mies vei aikoinaan jalat alta? Ensimmäisellä "kotikäynnillä" tarjosi omapyytämää riekko-teeripataa alusta asti itsetehtyjen valkosipuliperunoiden kanssa. Se oli sitten menoa, tie tämän eukon sydämeen taisi käydä vatsan kautta...

Ja sillä tiellä ollaan, hyvin ravittuina! :o)

13 kommenttia:

 1. Oolalaa. PAAALJON ONNEA!!!
  Ei saa täälläkään riitaa aikaiseksi millään, mutta ehkä hyvä niin. (Yks kerrallan hermostuu-periaate on kantanut hyvin).

  PS. Ei pöllömmät eväät :)

  VastaaPoista
 2. ONNEA ! Voi mitkä herkut !!!! Meilläki mies aikoinaan ruualla koukutti mut =D

  VastaaPoista
 3. Onnea, sie olet viisas ku alat hiljaseks, kun ukkois " IHAN oikeesti" . Miul on vähän samanmoista; ruokaa mättää etteen ja passaa, pitkämielinenki on, mut ku mie alan häntä liikaa ohjeistamaan, hää sannoo; nyt loppu räpätys! Ja mie ymmärrän lopettaa, hänen ilmekin kehoittaa olemaan vaiti, hetken ainakin!

  VastaaPoista
 4. Tuollaisilla aterioilla saisi hurmattua kenet tahansa!! Kokkaava mies, olen kade ;-D
  Onneksi myös oma mieheni on sitä laatua, joka ei hevin vihastu. Itse ehdin kiihtyä nollasta sataan moneen kertaan.....

  VastaaPoista
 5. Niin....piti vielä sanoa, että kovasti onnea!!

  VastaaPoista
 6. Onnea kovasti! Siitä sitten jatkoksi muutama vuosikymmen lisää.

  VastaaPoista
 7. Onnea teille! Kyllä sinun kelpaa tuollaisten herkkupatojen ääressä:)

  VastaaPoista
 8. Oikein, oikein hyvää hääpäivää teille!

  VastaaPoista
 9. Onnee teille ja monta onnellista vuotta lisää!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Annukka, Laura, Riitta, Eija, Tuomontuvan emäntä, Irmastiina, Rva Kivitikka, Mummeli, Tarutikki, Kiki ja Amalia! :o)
  Kyllä Miehellä on käynyt tuuri - ja minullakin!! <3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!