Lukijat

lauantai 14. syyskuuta 2013

Tilkuttomuutta

Posti toi tuoreimman tilkkulehden, edellisetkin vielä lukematta. Finn Quilt ry on valtakunnallinen, suomalaisten tilkkutyön harrastajien yhdistys, jonka alla toimii paikallisia tilkkukiltoja.

Toissakesänä liityin Päivölän Veskanväsääjät -tilkkukiltaan. Koko aikana en ole saanut mitään postia, Finn Quiltin laskuja ja lehtiä lukuunottamatta. Ehkä kilta ei vaan toimi?

Finn Quiltin lehti on aika tylsä, mietinkin nyt irtaannunko siitäkin vai liittyisinkö johonkin muuhun kiltaan. Tilkkutöitä valmistuu kyllä niin kituliaasti, että pelkkä tilkkukankaiden shoppailu ei taida oikein oikeuttaa minkään sortin jäsenyyteen...

Piilotin (myöhemmin poistan) Veskanväsääjät nyt myös Bloggerista. Ei ole mitään mieltä roikottaa blogia, jota kukaan ei päivitä. Harmi, että idea ei kantanut.

Tilkuista tossuihin! Veljenvaimo soitteli, olisiko Mies reinoja vailla - olivat Prismassa törmänneen vitosella myytäviin isojalkaisiin reiskoihin. Ihan oli melkein tuoreet Reinot jalassa, mutta pyysin tuomaan silti. Myöhemmin harmittelin, että vain yhteen pariin tyydyin - olisihan niitä nyt kannattanut siihen hintaan ottaa loppuelämän tarpeisiin!

Omat kulahtaneet, koiransyömätupsuiset ainoni heitin juuri roskikseen - mieleni tekisi korvata ne uusilla muumi-reinoilla, joissa originaali Tove Jansson -kuvitus - 59 euron hinta tuntuu vaan aika suolaiselta. Enkä tiedä, mahtaisinko sopeutua tupsuttomaan malliin - ei kai elämässä pidä hamuta liian suuria ja äkkinäisiä muutoksia näinkin tärkeässä asiassa?? (Kuva: Reino-kauppa)

TOUHUKASTA VIIKONLOPPUA!

7 kommenttia:

 1. No eipä olleet hinnalla pilatut!
  Mie huolisin ne vaaleanpunaiset Reinot - Ainoja en vaikka saisin ilmaiseksi :)
  Lasten Reinot on suloisia, ostin joskus kultakutrille, nyt ne taistaa mennä jo kohta kolmannella rinsessalla :)

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä voi noin päin vaan rynnätä suuriin muutoksiin ;D

  VastaaPoista
 3. Muumi-Reinot!!!!! Menin sanattomaksi!

  VastaaPoista
 4. Mitä silmäni näkivätkään... siis Muumi-reinot!!! Tätä pitää sulatella tovi;o)

  VastaaPoista
 5. Hei Paula. Suosittelisin sinulle liittymistä johonkin lähialueesi kiltaan, useimmat killat ottavat uusia jäseniä. Itse kuulun kahtaan kiltaan, joista toinen on pieni ns. etäkilta, joka kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa ja välillä teemme jotain yhdessä sovittua juttua. Yleensä killat kokoontuvat kerran kuukaudessa. Lehti on jäsenlehti, joka ei ole tarkoitettu sisältämään hirveästi ohjeita, vaan kertomaan erilaisista menneistä ja tulevista tapahtumista ja innostamaan jäseniä osallistumaan. Lehden loppupuolella on killat vetäjineen, joihin voi ottaa yhteyttä ja kysyä kokoontumisiajoista jne. Kokeilee ensin jotain lähikiltaa ja anna FQlle mahdollisuus. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti tiimityöskentelijä, kaipaan ja toivon ja odotan ja edellytän jotain yhteistä tekemistä, tempausta, tapaamista - jotain! Täytynee tutustua Treen alueen kiltoihin, josko vaikka tilkkuilukin saisi siitä uutta potkua. :o)

   Poista
 6. Kiitos Pepi, Amalia, Annika, Satu ja Päivi! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!