Lukijat

tiistai 7. elokuuta 2012

Loppukiri

Viimetippa toimi jälleen kirittäjänä!! Ja jäi vielä 4 tuntia löysääkin!!

#18 Minivillapaitoja
Joulujuttuja nalleille Nallesta - en paljasta vielä enempää...

 #19 Pipa
Näinköhän lanka riittää...?

 
#20 Kännykkäkoteloita
Eka versio kaksinkertaisesta Purosta.

Todellakin monikossa! Olen henkisesti varautunut tekemään tusinan verran variaatioita ennen kuin saan omaan puhelimeen passelin kokoisen!! Parasta olisi lähisuvunkin henkisesti varautua siihen, että joulupaketeista pukkaa jokaiselle niitä epäonnistuneita versioita... Isommista voisin tehdä vaikka huovutettuja tumppuja!

Olisi NIIN hienoa, jos voisi lykätä luurin kutimen sisällä koneeseen, saisi täydellisesti muotoonpestyn kotelon...

Jotta työt, ohjeet, vyötteet ja oikean kokoiset puikot/koukut eivät katoa, sekoa tahi unhoitu, virittelin niille omat "pesät" sohvapöydän alle ja kudontatuolini lähimaastoon! Siitä on helppo ottaa kulloinkin oikea työ astiassaan nojatuolin viereen, sohvalle tai vaikka pihaan / grillikatokseen, jos kässyttelykeli on suotuisa...

Kukin laatu omaan pesään: Seiskaveikka-KyJyt pärekoriin, huovutettvat peltisoikkoon, Nallet puiseen salaattikulhoon, erikoislangat isoon pajukoriin ja varpaista aloitettavat pienempään. Revontulen iso lankakerä mahtuu mukavasti pyörimään Araban 2-litraisessa taikinakulhossa.

Kunhan vain saisin kaiken valmiiksi jouluyöhön mennessä...

11 kommenttia:

 1. Onneks en tuohon hommaa oo sortunut, muutenkinon keskekeräisiä, vaikk muille jakaa :)

  VastaaPoista
 2. Uskompa, että onnistut saamaan työt valmiiksi määräaikaan mennessä. Todella hyvä/nerokas idea järjestellä työt omiin koreihinsa, eipä pyöri nurkissa epämääräisiä pussukoita ja nyssyköitä.

  VastaaPoista
 3. Mulla taitaisi tulla stressi....onpas paljon kauniita lankoja ja alotettuja töitä:-)

  VastaaPoista
 4. On sulla noissa tekemistä eipä ainakaan aika tule pitkäksi ja kiva systeemi tuo jokainen työ omassa kopassaan ohjeineen!

  VastaaPoista
 5. Hitsi mikä määrä tekemistä!! Tuossa on hyvä puoli se, että jos johonkin työhön kyllästyy voi vaihtaa seuraavaan ja sitten taas seuraavaan ja ....

  VastaaPoista
 6. Sä oot Paula kyllä niin nopsa, että ihan varmasti ovat jouluna valmiina :) Ja monta muuta juttua :)

  VastaaPoista
 7. Täällä huimaa jo! Onneksi en lähtenyt mukaan kyjyttämään... vaikka tietty... olishan se... Äh, parempi kun jättää väliin, on tässä touhua muutenkin! Teepäs jostakin margariini-tai vastaavista -purkeista teipin avulla semmoinen jämäkkä kapula, justiinsa puhelimesi kokoinen, ja laita se sinne pussukkaan huovutuksen ajaksi. Mahtaiskohan se toimia?

  VastaaPoista
 8. Kyllä sinä työt saat valmiiksi, jouluun on vielä monen monta yötä:)
  Sinun tarmollasi se ei edes ole vaikeaa.
  Ja tosiaan et pääse kyllästymään, kun voit vaihtaa projektista toiseen:)

  VastaaPoista
 9. Herttileijaa! Jos KyJy on tuota, ei olisi minun kanttini kestänyt . Vaikka tykkään tolkuttomasti neulomisesta ja teen sitä koko ajan, niin tuo pesäkuvasi herätti kyllä pientä ahdistusta ;D. Sinä varmasti suoriudut ripeydelläsi hommasta.

  VastaaPoista
 10. Eihän tässä vielä mitään hätää ole,onhan jouluun vielä 139 päivää :) Sie oot niin nopea tekemään,että varmasti saat kaikkia valmiiksi!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Amalia, Susan, A&E, Tilkkureppu, Rva Kivitikka, Anna, Sonja, Tarutikki, Tiinatei ja Kisa! :o)
  Hih-hi-hii! Sonja, luulin sinun tarkoittavan, että paketoin puhelimen margariiniviritelmässä pussukan sisään ja laitan koneeseen. Vasta muutaman tunnin päästä säteili, että senhän voi tunkea ihan tyhjänäkin kutimen sisään koneen hyrskyteltäväksi...! :oD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!