Lukijat

torstai 9. elokuuta 2012

Nuukapieksun nukkekotiostoksia

En saanut pääkaupunkireissuuni tällä kertaa yhdistettyä visiittiä Minimaailmaan, suljettu perjantaisin. Kansallismuseon museokaupassa oli tarjolla lähinnä vain yhtä mallia pienepuoleista itämaista mattoa sekä Reutterin tuotteita - liian hintavia meikäläisen makuun.

Jotain tuliaisia piti kuitenkin tuoda!! Nyt näyttää pahasti siltä, että joudun vielä askartelemaankin!! (Olinhan alustavasti suunnitellut sisustavani nukkekodin vain ostotuottein, ihan kaikkeen kun aika ei riitä...)

Niitä mattoja! Kansallismuseon poistokirjahyllystä Kulttuurien Museon julkaisu "Iranin mattoja", vitosella. Siis euron edullisempi kuin yksi vaivainen, pienikokoinen kynnysmatonlätkä - ja tästä saan leikeltyä mattoja vaikka joka huoneeseen!!

No joo, olihan se hintavampi sentään kudottu, nämä vain paperilappusia. Mutta välttävät kyllä ensikotiin, varsinkin kun liimaan alle jotain pehmikettä, että näyttävät muhkeammilta... Ja kansista saa jo 4 tukevampaa, ehkä ne riittävät kartanonrouvan tarpeisiin?

Vanhat kartat viehättävät. Ex libris -merkki päätynee sitten aikanaan työhuoneen seinälle, kunhan taloon on löydetty isäntäkin (ja kunhan se talokin ensin rakennettaisiin...), merkki 0,80.

Ajatus rakennustyömaasta voimistuu kyllä kaiken aikaa...!!

4 kommenttia:

 1. Kyllä noilla matoilla kelpaa tallustella tai ainakin katsoa ;-D

  VastaaPoista
 2. Pienellä kekseliäisyydellä saa säästöjä :-)

  VastaaPoista
 3. Sä olet sitten pistänyt oikein hösseliksi näin syksyn huudellessa :)
  Lukaisin kaikki postaukset naurua pidellen, on sulla olut kiire aloittaa kaikki !!

  Koitas nyt taas rauhoittuakin, näyttää olevan vauhtia vaikka puolelle kylää....
  Btw. Ihana tuo edellisen "munakippo"!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rva Kivitikka, Onnenpähkinäinen & Pepi! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!