Lukijat

maanantai 4. helmikuuta 2013

Eipä ollunna...

Ei sitten löytynyt sitä lusikka-veitsi-haarukka -settiä. Ei ainakaan ekasta Eurokankaasta. En heitä vielä kirvestä kaivoon, aion käydä vielä parissa kaupungissa kytsimässä.

Eikä löytynyt paljon muutakaan, mitä olin kauppalistaani merkinnyt, esimerkiksi sitä Muumi-settiäkään. Tai nättejä fleece-huopia (sohvalle vähän keväisempää).

Onneksi sentään koirankeksejä! Ostan koiranpipperit irtomyynnistä, takuulla tuoretta ja just nitä laatuja, jotka piskeille mieleisiä. Ilahtuvat erityisesti lammaskiekoista.

Kun en löytänyt sitä etsimääni kangasta, piti vilauttaa yhtä toista kangasta, jota kovasti himoitsen! Meni TOISTA TUNTIA, kun koitin googlailla kuvaa netistä - EI LÖYDY!! Käsittämätöntä, kyse on sentään Finlaysonin kuosista!!

Yhden kuvan sentään, vaikkei siitä juuri tolkkua ota. Tuo tyyny tuolla välissä, mikä lie tilhi tai talitintti kuva-aiheena. Ornitologinen kompetenssini on linnun siiven sivallustakin kevyempi, erotan juuri ja juuri flamingon, haikaran, strutsin ja harakan toisistaan. (Kuva: Finlayson)

Kangas on yksi kauneimmista pitkään aikaan. Mökille sitä mielisin! Ehkä se tulee pian alennusmyyntiin, kun siitä ei ole isommin rumpua lyöty?? Täytyykin seurailla tilannetta...

Ai ne kirjeet? Vaiheessa...

EDIT klo 19:45
Kiitos, oi ystävät kalliit!! Vinkkienne perusteella osasin googlailla oikeilla hakusanoilla!! TINTIT ovat paluumuuttajia (ilmeisestikin siis joku vanha kuosi joulukampanjassa??), sinipohjaisia tuotteita ollut saatavilla Finlaysonin myymälöistä, punapohjaisina postissa ja nutrian sävyisinä netraudasta ja kärkkäinen-verkkokaupasta. Ovat vaan loppuneet, ainakin nettimyymälöistä... Pitää käydä tsekkaamassa vielä Finskun omat myymälät, ennen joulua näin Forssasas tuota nutriaa (joka on siis juuri SE himoväri).

11 kommenttia:

 1. Mitenkäs nyt noin hankalia juttuja etsit, kun mitään ei löydy??

  VastaaPoista
 2. Onnea etsintöjen jatkolle ;) Ei ole sattunut tuo lintukangassilmiini mullakaan , tosi kaunis !

  VastaaPoista
 3. Onko mahdoton tehtävä, toivon ettei. Kaunis on kangas. Metsästysonnea!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti löydät kankaan...tuostakin kuvasta jo senverran näkyy, että kaunis on.

  VastaaPoista
 5. Arvaan, että olet jo Finlaysonin myymälässä käynytkin, mutta voisin hyvin poiketa minäkin, kun sellainen tästä naapurista löytyy.. (Saisin samalla hyvän syyn mennä taas pyörimään sinne. Ei tulisi kiusallista oloa olla ostamatta mitään, jos ei nyt tällä kertaa satu löytymään mitään tarpeellista). Ilmoittelen täällä heti, jos tärppää.. :)

  VastaaPoista
 6. Olen törmännyt tuon lintukuvioisen kankaan punaiseen versioon Postissa, jossa oli myytävänä tuosta tehtyjä pöytätabletteja ja patalappuja!

  VastaaPoista
 7. Vallila Interiöörillä on yksi 'tintti-harakkalintu'-kangas nimellä Green tree. Sitä on kahdessa eri värissä.

  VastaaPoista
 8. Kelpaisi mullekin tuo tinttikuosi :)

  VastaaPoista
 9. No ei ollut Finlaysonin tehtaanmyymälässä muuta kuin sinipohjaista tinttiä.

  Mutta tulipahan opittua uutta tällä reissulla. Myyjä nimittäin kertoi, että vaikka kangas on Finlaysonin, joku tietty väri voi olla sellainen, että sen yksinmyynti on jollain muulla. NetAnttilalla tai Hobby Hallilla tai jollain. Tintin tapauksessa esim. punaista saa kuulemma vaan postista.. Enpä ollut tällaista tiennyt ennen. Eli josko vaikka tuo sinun etsimäsi löytyisi joltain postimyyntfirmalta. Hope so .. :)

  VastaaPoista
 10. Olisko tuota tinttiä Espan Finlaysonin myymälässä Hgissä. Hyvä valikoima heillä on ja usein myös vanhempiakin kuoseja. Kannattaa ainakin kysellä sieltäkin.

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos, ystävät kalliit!!!
  Ihanaa, että olette jaksaneet paneutua ongelmaani!! Vinkkienne avulla pääsin eteenpäin ja löysin eri värien myyntipaikat. Kangasta lienee ollutkin myynnissä vain sinisenä, punaisena ja nutriana vain jouluisia pikkujuttuja: koristetyynyjä, essuka ja keittiötavaraa.
  Vallilan kangas näyttää googlaamalla kauniilta, täytyy käydä tutustumassa ihan livenä - kuvion koko on ratkaiseva,
  Kaunis KIITOS vielä teille!! <3

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!