Lukijat

perjantai 1. helmikuuta 2013

Opiskelijaboxikuulumisia

 
Jälleen on 2-viikkoa opiskelijaboxielämää takana! Pikkuisen sain taas kohennettua boxin ilmettäkin, on kivempaa palata seuraavalle jaksolle 2½ viikon kuluttua! Tämän väliajanhan notkun yliopistolla, kotoa käsin.

JYSK mainosti kaikkien punottujen korien olevan tarjouksessa ½ hintaan. Kipaisinpa siis paikalliseen, tarkoituksenani ostaa lisää meriheinäkoreja uudenuutukaiseen hyllyyn (josta kohta lisää). PÖH!!! En ostanut! Ärsyynnyin, hintoja oli ensin nostettu ja puolihinta ei eronnut kuin muutamia kymmencenttisiä edelliskerralla maksamastani. Pitäkööt korinsa!

Korin takana näkyvän ylipitkän verhon kuitenkin vaihdoin...

... JYSKin poistokorista 7,5 eurolla löytyneeseen vähän kevyempään verhoon. Lattiaa kyllä laahaa tämäkin, mutta pöly ei ehkä tartu yhtä himokkaasti kuin puuvillasamettiin.

Väri on just mieleiseni, pikkuisen kullanhohtoinen, vihertävään taittuva ruskea kirjotuin kuvioin. Jos eksyn muihin JYSKeihin, pitää muistaa syynätä tarjonta, josko vielä vaikka löytäisin verholle parinkin - olisi jatkokäyttöä vielä opintojen jälkeenkin!

 
Menetin ainokaisen virka-aikanaapurini, kun viimeinenkin sihteeri muutti uuteen työtilaansa. Kävin "shoppailemassa" heti kohta huoneen vapauduttua: irtolaatikoston rullailin yöpöydäkseni (puoliltaöin, on mahtanut olla kohtuullinen ryminä alakerrassa...).

 
Lisäksi pilkoin ison arkistokaapin ja otin siitä vain yläosan käyttööni (jonne niitä meriheinäkoreja havittelin). Perin myös sihteerin pöytäkoneen ja tulostimen - viimein pääsen tekemään projektityötäni täydellä teholla, kun "firman" verkko on ulottuvillani!!

Pari päivää myöhemmin hain vielä työtuolinkin. Huomasin nimittäin, että se hyljättyjen kalusteiden varastosta saamani yksilö haisi ihan hirveälle! Jos kehtaisin, niin sanoisin... Hikiselle takamukselle. Yök! Sihteerin tuoli on hyvin freesi ja säädöiltäänkin ihan toista luokkaa. Eikä värikään niin ällö kuin svettispyllyllä.

Aiemmin yöpöydäksi hankkimani ritiläpyykkikori toimii nyt varsinaisessa tarkoituksessaan ja vähän myös sivupöytänä. Vaikkei sille mitään tule laskettua, kun en ole ehtinyt tuoliinkaan koko aikana! Tuolihan on boxissa ihan vain kässyttelyä varten - ja sellaisia en ole ehtinyt tehdä ensinkään...

Alan melkein viihtyä! Ainoa murhe on tankokaapin puute, en saa minnekään talvipomppaani roikkumaan. Ja ne meriheinäkorit...

PS. Nyt piti alkaa uusi Muumi-kuu. Vaan ei alkanut, ei vielä!! Pitäisi ensin löytää Viidakko- tai Roolileikki-setti... Sitten tiedän, mikä kuu nyt on!!

10 kommenttia:

 1. Vähin erin muotoutuu boksisi oman näköiseksi. Nuo korit on kyllä kivan näköisiä, mutta noinhan se tahtoo alessa joskus oll, ensin hinta yl
  Hyvää loppuviikkoa.ös ja siitä sitten alennetaan.

  VastaaPoista
 2. Ai, sä oot ollu boxissa?, on ollu niin vauhdikkaita postauksia että luulin sun olleen kotona;) Meinasinkin jo yks kerta kirjottaa, ett mitens ne opiskelut oikein edistyy.
  Kiva tuo verho, toisessa paikassa ja ajassa se olis mullekin sopiva.
  Kaikenlaiset korit on hurjan hintavia vaikka ihan heinästä ovat tehdyt.

  VastaaPoista
 3. Voi että, kyllä sun kelpaa! Oot tosi mukavaksi saanut koppisi! Ja kelpais mullekin tuo uusi verho =)

  VastaaPoista
 4. Svettispylly :D.

  Symppis poropeitto sulla. Ja se Jyskin puinen (pyykki)kori on meillä keittiön nurkassa sanomalehtipiilona. Ihan kätsä, kun tulee täyteen, niin saa kiskoa sieltä sitten sen ylipainavan säkin selkäänsä ja kiikuttaa kerralla keräykseen. Se homma on ulkoistettu perheen miehille, koska mun voimat ei riitä. Muka.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peite on matkamuisto Liettuasta, Kuurinkyntään "pääkylästä" Nidasta - 100% villaa ja aivan ihana! :o)
   Ritiläkori on mainion kokoinen ja tosi monikäyttöinen! Tämä yksilö toimii seuraavassa elämässään mökin puulatikkona. Tai mahdollisesti grillikatoksen. Ehkä kuitenkin laitan sinne vieraspetivaatteet säilöön...? Tai taidan sittenkin ottaa sen lankavastoksekseni!

   Poista
 5. Tuo yöpöytäsi on ihana! Kelpais mullekin :O)

  VastaaPoista
 6. Näyttää hyvältä ! älä vaan ala viihtymään liian hyvin boxissasi ;D

  VastaaPoista
 7. Niin sitä pitää ! Kunhan näen oman opiskelijaboxini viikolla 8, pääsen asiaan.....:)

  VastaaPoista
 8. Hieno yöpöytä, kelpais mullekin. Kivaa kun löytyy käypiä kalusteita melkein seinän takaa, tulee edulliseksi sisustaminen ;).

  VastaaPoista
 9. Kiitos Mummeli. KristiinaS, Eveliina, Ammukka, KahviKaneli, Riitta, Mäntylän mummi ja LeaP! :o)
  Ihanaa oli tulla taas kotiin - ihan niin hyvin vielä en ole alkanut viihtyä, etteikö kotiolot voittaisi! :oD

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!