Lukijat

torstai 7. helmikuuta 2013

Loppuunmyynti

Lama tuntuu iskevän oikein toden teolla! Yhden jos toisenkin putiikin ikkunoissa on LOPPUUNMYYNTI-plakaatteja, niin isolla kirkolla kuin tälläkin kylällä. Oman kylän kurjuudesta luin paikallislehdestä, mutta kaupungin tilanteen totesin ihan oman silmin - olenhan tällä viikolla ravannut kaupoilla ihan joka päivä yliopistolta selvittyäni.

Eilen poikkesin Sokoksen taakse TIETO-kirjakauppaan (Hallituskatu 9, Tampere) - ja sielläkin oli lappu luukulla! Jatkaa kyllä edelleen verkkokauppana, mutta myymälä on sulkemassa ovensa. Ko. putiikki on keskittynyt rakennus- ja kiinteistöalan kirjallisuuteen, mutta on siellä paljon muutakin, mm. varsin laaja valikoima arkkitehtuuri-, sisustus-, design- ja harrastekirjallisuutta.

Enkä sitten voinut jättää käyttämättä tilaisuutta hyväkseni... Kaikki kirjat -50%, myös jo alennetuista hinnoista.

Ihan huippulöytöjä!

 
Kympillä Laura Gutman-Hanhivaaran (kuvat Solvi dos Santos) Idyllejä Itämeren rannalla (norm. 49 €), tanskalaisen Dorrit Elmquistin (kuvat Birgitta Wilfgang) Viihtyisiä ja valoisia koteja vain 12,5 € (norm. 42 €)

... sekä 2 sisustuskirjaa lastenhuoneista yhteensä vitosella!!

Luonteenlujuudella onnistuin kiertämään lähes kaikki kirja-ALEt, mutta nyt on muutamia häntiä tarttunut mukaan muualtakin. Niin-niin, kirjahylly on täynnä, mutta halvalla kun sain...

7 kommenttia:

 1. Kylläpä olet löytöjä tehnyt!
  Tuota kirjaa "Viihtyisiä ja valoisia koteja" olen usein katsellut, mutta en ole raaskinut ostaa.....pitäisiköhän lähteä Tampereelle ;-D

  VastaaPoista
 2. Kivoja kirjoja. Pitäähän sitä ostaa, kun halvalla saa...

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olit vieraillut blogissani, tässä vastaus kysymykseesi.

  UWA on lyhenne sanoista uudenvuoden aatosta vapun aattoon. Projekti jossa tarkoituksena on siis saada valmiiksi 12 työtä ajalla 31.12.12-30.4.13. 10 työtä piti aloittaa tammikuun aikana ja 2 viimeistä työtä pitää olla aloitettuna maaliskuun loppuun. Projekti on Novitaklubin neulomossa. Vähimmäislangankulutus työtä kohti 50 g.

  VastaaPoista
 4. Tästä inspiroituneena marssinkin lähimpään kirjakauppaan tsekkaamaan alet--->

  (:

  VastaaPoista
 5. No jopas olikin uloskantohinnat kohdillaan!

  VastaaPoista
 6. Hienoja löytöjä! Kannattaa kulkea silmät auki, aina jotain kivaa löytää.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Rva Kivitikka, Eija, Riikka, Melinda, Matonkude ja Vekki! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!