Sivut

Lukijat

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Pikapäivitys

Alkoi illalla tuntua siltä, että olisi viimeisin aika vaihtaa punaiset sohvasuojat ja joulutyynyt toisenmoisiin...

Kun en vieläkään löytänyt nättejä fleecejä, kipaisin Ikeasta ylihalvat (á 6 €), lötkönsorttiset puuvillapäiväpeitteet väliaikaissuojiksi. Tiedä, miten käytössä toimivat - todennäköisesti runttaantuvat, rypistyvät, nahistuvat ja nuhjaantuvat alta aikayksikön...

Mutta PAKKO oli jotain saada joulun tilalle ja kaikki vanhat fleecet tympäisivät!

Nakkasin sohvan kulmalle Eurokankaan ohuesta villakankaasta vuosia sitten tekaisemani huovan. Vasta silloin keksin, että villakangasvalikoimistahan voisi löytyä kerrassaan oivallinen päälikangas soffalle! Ei se tietenkään päivällä päähän pälähtänyt, kun käväisin Eurokankaassa.

Tampereen Eurokangas on siirtynyt Tullintorilta Sokoksen kulmille, kävin siis tutustumisreissulla. Mikä pettymys!! Avarat ja ilmavat tilat olivat vaihtuneet ankeaan ahtauteen, nuhjuisuuteen ja valaistuskin oli mielestäni todella epäonnistunut. Halusin vain suoriutua mahdollisimman nopeasti ulos (eipä ollut aterinkangasta sielläkään, harmi).

Koska ratkaisu on todennäköisesti hyvin väliaikainen, oli turha isommin panostaa tyynyihin, ainakaan uusien tekemiseen. Niinpä haalin kokoon epämääräisen kokoelman = tulos tasaisen tylsä. Josko se motivoisi kohentamaan tilannetta jo ennen pääsiäistä? Tai juhannusta...

Illan innovaatio liittyy "kaitaliinaan". Ei löytynyt kaapeista sopivaa, joten ompelin kaksi Hemtexin HOME-keittiöpyyhettä yhteen, pitsi sauman päälle, kavennus ja päärmäys. Aikaa meni viitisen minuuttia, josta puolet liinojen etsiskelyyn...

Ei istu pätkääkään tavoittelemaani tyyliin, mutta kelpaa muun epämääräisen väliaikaisuuden seuraksi. Kesän tullen päätynee mökille. Alunperin pyyhkeistä piti kyllä tulla tyynynpäällisiä grillikatokseen...

Koirarouva osoitti taas mieltään, hänen sohvaansa myllättiin! Majoittui illaksi sohvalta kuoriutuneen pyykkikasan päälle, tuttuihin tuoksuihin, koirankarvoihin - päivitetty sohva ei kelvannut.

6 kommenttia:

 1. Huomasin saman muutoksen Eurokankaassa täällä etelässä. Paikanvaihdon yhteydessä tilat olivat muuttuneet juuri tuollaisiksi mitä kuvailit.

  VastaaPoista
 2. Nopeaa toimintaa. Koira on lukkaantuneen näköisenä peittonsa päällä.

  VastaaPoista
 3. Samat touhut täälläkin. Eilen lähti punaiset tyynyt, verhot ja viltit pyykkiin olohuoneesta. Huomenna olisi tarkoitus kirjoitella aiheesta.

  VastaaPoista
 4. Kiva kaitaliina. Juu Tampereen Eurokangas on nykyään pieni edelliseen verrattuna ja siellä on todella huono ilmastointi.Sijainti on parempi,mutta kangasvalikoima huonompi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Irma, Mummeli, Riitta, Susan ja Eija! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!