Lukijat

maanantai 18. helmikuuta 2013

Onni asuu...

... Tupperware-rasiassa!!! 
Kyllä, niin se on! Uskokaa pois! 

Olen jo jokusen vuoden harmitellut, eikö enää KUKAAN järjestä Tupperware-kutsuja!? Muita kahvikutsukotipakkomyyntityrkkytilaisuuksia karsastan, mutta Tupper-kemuihin lähtisin oikopäätä, riemusta kiljuen - jos siis vaan saisin kutsun!

Viimein löytyi pelastus!! Kuulin kahden opiskelukaverini juttelevan Tupperwaren maanmainiosta kuorimaveitsestä. Selvisi, että toinen heistä oli järjestämässä kutsuja - ja minähän oitis tuppauduin tekemään tilausta...

Tupperwaren eväsrasiat (ja muutkin rasiat) ovat ihan maailmankaikkeuden parhaita!!! Ne takaavat perhesovun ja tasapainoisen elämän!! Jo ensimmäisen Tupper-kokemukseni jälkeen KAIKKI muut rasiat ovat olleet lapsellisia rimpuloita, viheliäisiä värkkejä, jotka falskaavat vellit veskan pohjalle!

Miehellä on usein omat eväät mukana tai vähintäänkin välipalat. Tupperin eväsrasioita on vähän joka lähtöön, Mies kuitenkin välttelee isokokoisimpia. Tarvetta oli siis "välikoolle" ja ostos taisi onnistua - Mies(kin) oli riemuissaan! Otti heti seuraavana päivänä käyttöön, eikä säästellyt ylisanoja kotiin palattuaan.

Kiitos Elisabeth Rehn!

 
Piti tietty sitten se ylistetty kuorimaveitsikin hankkia, syöksee kidastaan unelmanohuita kuorisuikaleita. Tykkään!! Miehen suosikki on kuitenkin edelleenkin Ikean paksukahvainen (ei enää tuotannossa).

PS. Erään ystävättäreni ystävättären aviomies suunnittelee / asentaa / taijotainsellaista muovintyöstökoneita / taijotainsellaisia. Oli käynyt työasioissa Tupperwaren tehtaalla ja taivastellut kotiin palattuaan vaimolleen, ettei ole kuunaan nähnyt yhtä korkealaatuisia koneita ja tuotteita. Kyllä miehet tietää!

PPS. Tämä ei ollut mainos, vaan kokemuksen syvä rintaääni, kohtuullisella kuppikoolla.

13 kommenttia:

 1. Tupperin yhtä sun toista on tullut ostettua vuosien varrella.

  Osa on ollut tyystin huteja, kertakaikkiaan...
  Tälläinen on esim leipälaatikko, jossa on leikkuulauta (se hyvinkin perinteinen malli jota näkee kirpputoreillakin runsaasti). Ihan liian pieni leipälaatikoksi neljän syöjän perheessä, ei tule käytettyä...paitsi rojun kerääjänä, sinne tuuppaan pikkuroinan keittiön pöydiltä ja käsistä. Sitäpaitsi se on (MINUSTA) ruma. Toinen täysin epäonnistunut hankintani on sellainen muovinen pallovatkain. Sillä ei kertakaikkiaan onnistu roiskimatta vatkaamaan mitään.

  Kuorimaveitsi on ihan mahtava, samoin reumaatikkona tykkään purkinavaajasta ihan älyttömästi (en antais pois), perunansurvin on hyvä (mikään muu ei ole kestänyt isännän muusintekoa), kipoissa ja rasioissa on hyviä ja jotkut enempi suosikkeja kuin toiset. Lelut toimi mahtavasti, ehdottomasti hintansa arvoisia!

  Ehkäpä sanoisin, että jos olisin harkitsevampi ostaja olisin puhtaasti tyytyväinen.
  Kätevää on sekin, että myyjä jonka kutsuilta viimeksi tilasin laittaa s-postiini uudet tarjoukset ja kampanjat ja voin halutessani tilata suoraan häneltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, PÄÄSÄÄNTÖISESTI Tupperin tuottet ovat TODELLA rumia, sitä en kiellä!! ;o)
   Itse olen pysytellyt lähinnä eväs- ja muissa rasioissa, pari kaadinta on lähtenyt kirpparilta mukaan. Entisaikojen TÄHTIKIPPO on se ihan keikkein parhain! :o)

   Poista
 2. Tottakai myös minulla on kaikennäköisiä tupperastioita. Viimeksi kutsuilla ollessani ostin ison voileipäkakkukuvun ja kyllä olen ollut tyytyväinen! Tälläviikolla olen menossa siivousrättikutsuille. Mä himoitsen sieltä yhtä ikkunaliinaa. Miniällä on semmonen ja on siihen niin tyytyväinen,joten minäkin kokeilen.

  VastaaPoista
 3. Aikoinaan tuli pidettyä monet Tupperi kutsut ja kaikenlaista kippoa ja kuppia kertyi.Paljon ylimääräistäkin,jotka jäi käyttämättä.Möinkin ison kasan niitä huutonetissä viime syksynä ja hyvin tuntuivat kauppansa tekevän.
  Muutamista astioista on tullut ihan korvaamattomia meillä mm.eväsrasioista ja muista kipoista,joisssa voi laittaa ruokaa jääkaappiin.

  Kutsuista en ole pitkään aikaan kuullut mitään.Ajattelinkin jo että ne on historiaa.

  VastaaPoista
 4. Nuo ON hyviä. Mulla on pari 1960-luvun kulhoa ja ne toimii edelleen mainiosti.

  VastaaPoista
 5. Oikeassa olet, mulla on ensimmäiset tuolta 70-luvun alkupuolelta ja edelleen ovat päivittäisessä käytössä!
  Osa astioista ovat sellaisia, ettei niitä tarvitse joka päivä, mutta sitten kun tarvitsee niin ovat kyllä paikkansa ansainneet ovat niin hyviä! Viimeinen hankinta on sipulileikkuri pieni ja on todella hyvä! Kaikkia Tupperin kipot yms. jotka olen ostanut käytän!

  VastaaPoista
 6. Juu, en edes kunnolla muista milloin viimeksi olin tupperikutsuilla. Silloin tilasin semmosen kipon jossa on tosi terävä irtoterä ja kansi. Yliveto kapistus, käytän vallan sipulin silppomiseen, en oo sen koommin sipulin takia itkeny. Minulla on aika vähän tuppereita mutta mitä on, ovat olleet kyllä sitten käytössäkin ja hyviksi todettu.

  Kiitos kauniista ystävänpäivärunosta!!! Tuli ihan kyyneleet silmiin sitä lukiessa.

  VastaaPoista
 7. No juu, hmmm. Kiva kuulla, että jotkut ovat tyytyväisiä. Minua ei saa rahojani tärväämään tupperiin enää millään. Olipa sen verran opettavaisia viime syksyn kokemukset. Aika paljon tuppereita on vuosien varrella tullut hankittua, mutta laatu ei hienoista koneista :) huolimatta yllä entiselle tasolle ja maahantuojan käytös oli - no luku sinänsä. Hauska kuulla, että Kammarin Irmalla sipulisilppuri toimii, meillä pyörii pelkkä kansi, jos sisällä on jotakin persiljaa tuhdimpaa, heh!
  Mukavaa alkanutta viikkoa, Paula, ja kiva, että olet onnellinen löydöistäsi!

  VastaaPoista
 8. Ainoa arpajaispalkinto mitä olen never ever voittanut, on Tupperin keltainen munalusikka. Siis sellanen, jolla voi laskea kananmunat kattilaan hillityn hallitusti ilman, että näpit palaa tai kiehuvaa vettä roiskuu. Se on mun aarre, vaikken muistakaan käyttää.. :).

  VastaaPoista
 9. Minulla on aika paljon tuppeitavaroita. Perunankuorin on aivan mahtava, vanhempi malli... Säilytysrasioita on paljon käytössä ompelutarvikkeissa... Niitä on tullut hankittua, kun tyttäreni on tupperikonsulentti...

  VastaaPoista
 10. Minulla samaiset eväsleipä rasiat ja tosi paljon muutakin tupperi-juttuja. Tyytyväinen olen ollut kaikkiin :-)

  VastaaPoista
 11. Tunnustudun minäkin tuppereitten käyttäjäksi jo vuosikymmenten takaa. Useimpiin olen minäkin ollut tyytyväinen, mutta hutiostoksiakin on tullut tehtyä. On niissä tuotekehittelyn tarvettakin, esim. astioiden pinottavuuteen kannattaisi kiinnittää huomiota, että niitä mahtuiss enemmän kaappiin. ;D Minulla on sellainen sininen A-mallinen kuorimaveitsi, joka kuorii ihanan ohuesti, sitä käytän itse kaikkeen mahdolliseen kuorimiseen. Sen kahva on on sellainen alaspäin levenevä kuin A.kirjain ja siinä on tähden mallinen raukko. Muinoin erään työkaverini tytär, olisko ollut askarissa silloin, oli kysynyt: "Äiti, missä se tähtiprinsessa on?" Sitä oli tarvittu leikkeihinkin. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos ystäväiset!!
  Tupperit herättävät aina keskustelua, puolesta ja vastaan - ihanaa!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!