Lukijat

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Ruuvi löysällä...

Saumuri jumiutui jo ennen joulua, jäi joululahjat vaiheeseen... Viimein toissaviikolla vein takuuhuoltoon, hakiessa sanoivat ohjauspyörän ruuvin löystyneen.

Viikonlopun taulusovittelujen myötä innostuin tekemään sohvalle väreihin sopivaa tilkkupeitettä huonekalukankaiden mallipaloista. Saumuri alkoi takuta jo 5 metrin jälkeen - ja siihen loppuivat tilkkuilut...

Mahtaakohan vikaa olla enemmän saumurissa vai saumaajassa?? Ruuvi löysällä??

9 kommenttia:

 1. Mulla on vähän samanlaisia kokemuksia mutsin saumurista ( mä taidan olla ainoa, joka sitä suurinpiirtein koskaan käyttää) ja olen sen jättänytkin rauhaan - hermonsa voi menettää (kai ?) mukavammallakin tavalla. Toisin en ole vielä keksinyt millä...

  Aina välillä tulee mieleen ostaa uusi, oma - mutta kun tuokin käytännössä on - niin tuppaan tyytymään Singerin siksakiin.....näillä mun ompelemisilla :D

  VastaaPoista
 2. Huoltojengi on tainnut jättää enemmät selvittelyt sikseen sen löysän ruuvin löydön jälkeen ;)

  VastaaPoista
 3. Tietokoneongelmat pystyy yleensä ratkomaan maalaisjärjellä, mutta takkuilevan saumurin edessä sitä on ihan kädetön. Hyvä peli kun toimii, mutta todellakin käy hermoon, jos ei :)

  VastaaPoista
 4. Ikävää, että saumuri reistaalee :(

  Omaa saumuriani en ole käyttänyt aikoihin...tosin ei siinä mitään vikaa ole, mutta pitäisi opetella sen käyttöä :) joten jäänyt on käyttämättä.

  VastaaPoista
 5. On se viheliäistä näiden koneiden kanssa. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin toimimattomat koneet. Apua saat kun sata puhelinnumeroa soitettu, maksettu maltaita, vienyt aikaa päivätolkulla ja kun vihdoin kotiin saat, toimii kaksi minuuttia ja aloita rumba alusta. Eli tsemppiä vaan saumurirumbaan!

  VastaaPoista
 6. Ne on semmossi nuo koneet, ei ne aina pelaa. Ompelukonekin on semmonen, kun se alkaa pränkätä niin kyllä vie innostuksen.

  VastaaPoista
 7. Voi että se tympäsee kun jotain innostuu tekemaan ja kone alkaa temppuila. Tääläkin yksi tillkkupeittohullu!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Pepi, LeaP, Terhi, Annukka, Möhönasu, Vekki, Tarja Rakel ja Piupau! :o)
  Konetta oli tutkittu perusteellisesti huoltokuitin mukaan. Nyt katkoo lankaa. Langat oli kuulemma oikein pujotettu, sanoivat huollossa - eli jostain muusta lienee kyse.
  Huoltoon viedessäni sanoin jo tuosta langan katkomisesta, mutta olivat ehkä keskittyneet vain siihen ongelmaa, että joko kone oli jumissa...? Harmittaa!! Raahaan takaisin huoltoon taas seuraavalla yliopistojaksolla!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!