Lukijat

torstai 4. lokakuuta 2012

Ei mitään legendaa!!

Jutut sukkia syövistä pyykinpesukoneista eivät ole mitään urbaania legendaa vaan ihan totisinta totta!! Sen olen ihan omakohtaisesti eilen näillä silmillä todistanut. Ihan OIKEASTI! Ja meillä asuu sellainen sukansyöjähirviö!

Pyykkärimme on jo ikäneito, 9 vuotias - olemme jo odotelleet, koska hän ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle. Eilen luulin sen hetken koittaneen - tuntui vajonneen koomaan, näyttöön ilmestyi joku outo kirjainyhdistelmä. Tekohengittämällä sain ohjelman loppuun ja luukun auki, siellä ne pyykit lilluivat kuin mahanesteissä.

Mies totesi, että vedet pitää pulauttaa ennen kuin pyykkäri nostetaan peräkärryyn kuskattavaksi vanhainkotiin (elektroniikkaromun keräyspisteeseen). Ehdotin samalla vaivalla nukkasihdin diagnosointia, vaikka Mies oli sen putsannut vasta pari kuukautta aiemmin.

Ja siellä oli todistusaineisto!! Miehen sukka!! Ei ihme, että tuli vähän huonovointiseksi!

Sukan poisto oli kuin pyykkäri olisi saanut extrasatsin Ranixalia! Ikäneito bailasi kuin villein bilehile! Pyykkipojatkin loppuivat kesken...

15 kommenttia:

 1. miten näitä pyykkikoneita oikein leviää. Meillä kilahti eilen kylläkin lopullisesti 7 vuotta vanha palvelija. hiukan harmittaa koska pyykkivuori on VALTAVA, mutta jospas saisin loppuviikkoon mennessä uuden palvelijan taloon :)

  VastaaPoista
 2. Minkä kirjailijattaren maamme sussa menettääkään!(tai mistäs mä tiedän vaikka olisitkin,täällä vaan seikkailet saliksen voimin;))Mä suosin suomalaista kirjallisuutta ja äkkiseltään mietittynä voisin luetella vaikka miten monta mieskirjailijaa jotka osaa kirjoittaa sekä jännästi ja hauskasti tai mielenkiintosesti ja hauskasti,yhtä ainutta vastaavan ominaisuuden omaavaa naista ei tule pikaisesti mietittynä mieleen,saat vikata jos tiedät:D Mainiosti lähti päivä käyntiin tuon villisti bailaavan bilehile ikäneidon voimin,hymyilyttävää päivää sullekin<3

  VastaaPoista
 3. Eipä ihme, että ikäneito vähän yski....tuollainen möykky röörissä. Nyt kelpaa taas rokata. Onneksi tutkitte asian, enne kuin veitte neitoa eläkkeelle!
  Hymyilevää päivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ziizus, mä olen aina luullut, että tuolla jossain avaruudessa seikkailee läjäpäin parittomia sukkia!
  Mutta se onkin sun kone joka ne kaikki pöllii ja rouskuttaa menemään....nyt vaan sattui jäämään kiinni itse teosta - kesken hyvien bileiden :D

  VastaaPoista
 5. Eipä ihme, että ikäneito meinasi tuketua, kun sukka tukki röörit...:)

  VastaaPoista
 6. No voihan..mukavaa kun toimii jälleen:-)

  VastaaPoista
 7. Kovin on vanhasti elänyt teidän pyykinkone,hyvät ja maistuvat ovat olleet eväät.Liekö nyt kuitenkin aina sama eväs alkanut tökkimään kun noin huonovointiseksi tuli ja miehesi sukka jäi rööriin kiinni.Onneksi kuitenkin pelastitte sen.Kunhan ei jatkossa ruokavalio vaihtuisi vaikka alkkareihin=).

  VastaaPoista
 8. Se on siis totta! Pyykkikone voi syödä sukkia =)Olen aina luullut, että se on vain sanonta.

  Meillä asustaa keskuspölynimuri, joka herkuttelee sukilla, kuuluu vain LURPS ja sinne meni. Ekalla kerralla olin aivan paniikissa, että nyt meni putkisto tukkoon, mutta pölypussista ne sukat onneksi löytyvät, harmaan kuorrutuksen kera.

  VastaaPoista
 9. Hyvä että lähti vanha rouva taas toimimaan, ettei vielä tarvinnut sentään vanhainkotiin viedä :D

  VastaaPoista
 10. Ihana-ihana-ihana tarina!!! Pohdiskelija tuli tästä ihan kamalan hyvälle tuulelle!!

  VastaaPoista
 11. No niin, nyt se on siis todistettu!

  VastaaPoista
 12. Hah, olipa jännittävä juttu, oikeesti asia on tullut nyt todistetuksi!

  VastaaPoista
 13. Vai että sukan syöjä,sinneköhän ne meilläkin katoo :)
  Rentouttavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Terhi, Mehtäemäntä, Kirsi, Rva Kivitikka, Pepi, Irmastiina, Mummo Pajukorissa, JaanaElina, Susan, Wee Piglet, Pohdiskelija, Lammas, Auli ja Tellupa! :o)
  Ai kirjailijaksi? Mulla on sellainen vakava syndrooma, että jos yritän olla hauska,ketään ei naurata - ja kun koitan olla vakavasti otettava, kaikki tuntuvat hyvin huvittuneilta... Ei taida tulla humoristikirjailijatarta meikäläisestä,sen sijaan aikoinaan suunnittelin tiukkanutturaisen äidinkielen opettajattaren uraa. ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!