Lukijat

lauantai 27. lokakuuta 2012

Luminen siivouspäivä

Eiliseen aamuun herätessäni putipuhtoinen lumivaippa oli peittänyt maat ja mannut! Ainainen pimeys ja harmaus väistyi hohtavan kirkkauden tieltä - ´nurkkien hämähäkinseitit näki taas ihan ilman valonheitintä ja otsalamppua!! Vähemmästäkin iskee kipunoiva siivousinspiraatio!!

Siinä siivoillessa tuli soviteltua vähän sinne sun tänne uusinta löytöä, marmorijalkaista pöytävalaisinta. Onni asui muuten juurikin sillä viimeksi moititulla ihkauudella kirpparilla! Bonuksena löytyi vielä 3-litrainen Ilves-tölkki eurolla. Eurolla!!

Mukana tullut varjostin on kammottava, sillä ei ole mitään virkaa. Mutta kai tekin näette jo sielunne silmin tämän uuden ja loistokkaan? Kun vaan ehtisin väkertämään!! (Ehkä kuitenkin vähän niukemmilla koristepompuloilla, että kaunis jalka pääsee enemmän esiin...)

KANTAAOTTAVAA VIIKONLOPPUA!  
Huomenna sitten vaaliuurnille, hopi-hopi!!

PS. Huomasitteko ekassa kuvassa kesälomaohjelmamme? 10 kuutiota pölliä ja vielä 4 kuutiota metsässä pressun alla. Sateiden pehmittämällä metsäautouralla ei enää pystynyt peräkärryn kanssa autoilemaan, toivottavasti löytyvät vielä keväällä... Eikä tarvitse ensi kesänä rehjuta, näistä riittää takkapuita ainakin 5 vuodeksi!!

2 kommenttia:

  1. Olettepa olleet ahkeria halkomettässä! Kyllä noita kelpaa poltella.
    Hienoja löytöjä olet tehnyt kirppikseltä, tuosta lampusta tulee hieno! Niin olet ollut mielessäni, että tänään kirppiksellä kävellessäni meinasin ostaa tupsuja sinulle, sitten tuli mieleen, että enhän mä edes tunne suo "oikeesti" ;-D. Jäi siis toistaikseksi ostamatta ;-D

    VastaaPoista
  2. Eh-he-hee, kiitos Rva Kivitikka! Heläytit hilpeät aamunaurut!! :oD

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!