Lukijat

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Väsy

Non-niin, kävi taas harrypotterit! Siskon vika! Mitäs antoi lahjaksi niin hypnotisoivan kirjan!!

Piti lukea yöt ja päivät läpeensä!! Unohtui nukkuminen ja ruuanlaitto, muista puuhista puhumattakaan!! Nyt väsyttää...

6 kommenttia:

 1. Hyvä kirjan lumoissa, sitä unohtaa aivan kaiken muun. No nyt arki sitten taas alkoi ;-D

  VastaaPoista
 2. Minulla tuo kirja vielä odottelee hyllyssä.. taitaa vielä jonkin aikaa odotella, koska olen jo pitkään haaveillut lukevani HarryPotterit (taas) uudelleen... Miksei meillä aikuisillakin voisi olla lukuloma niin kuin abeilla?

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa lukija, joka unohtaa ympärillä pyörivän maailman, kun saa hyvän kirjan käsiinsä...:)

  VastaaPoista
 4. Täällä eräs samasta kirjasta hypnotisoitunut. Tuon jo selvitin, nyt on menossa Paganini ja paholainen. Menee illat, siis yöt, ja hampaanpesutkin kirjan kanssa. On meinaan puhtaat purimet, kun seurustelen Joona Linnan kanssa hasmmasharja kourassa. Kotimaahan palattua pitää etsiä kolmas kirja luettavaksi, ja leffakin taitaa jo pyöriä teattereissa.

  VastaaPoista
 5. Tuota kirjaa en ole lukenut, mutta nimenomaan tykkään kirjoista joita lukiessa unohtaa kaiken muun. Pienenäkin kuulemma nukahdin usein kirjakasojen keskelle valot päällä, äiti sitten tuli nykimään kirjoja pois kainalosta ja laittamaan peittoa päälle :D Eikä se lukuinnostus ole laantunut vieläkään :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Rva Kivitikka, Sonja, Irmastiina, Tiinatei ja Wee Piglet! :o)
  Lukuloma olisi kyllä vähintäänkin kohtuullinen lomaperuste!! Samoin ihan ehdottomasti jouluvalmisteluloma (vain joulufriikeille) ja haravointiloma (omakotiasujille) sekä käsityöloma (jonka saisi esim.kursseja varten - tai Opiston päivällä kokoontuvia ryhmiä varten osapäivälomana)!!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!