Lukijat

perjantai 26. lokakuuta 2012

Lahjakortin realisointi

Sain keväällä työtehtäviä vaihtaessani tiimiläisiltäni "läksiäislahjan", lahjakortin Merlettoon.

Viime joulun alla kävin hipelöimässä hekumallisesti himoiten yhtä ihan suunnattoman-mielettömän-järkyttävän-tolkuttoman ihanaa kangasta tämän tästä, varmaan henkilökunnan riesaksi asti (mahtoivatkohan lopulta jo etsiä käyntieni jälkeen rasvasia sormenjälkiä kankaan liepeistä??). Nuukuuksissani en sitten kuitenkaan raaskinut ostaa. Karvasta kaunaa tuntien, kitsauttani kitkerästi kiroten, jäin nuolemaan näppejäni - joku onnekas oli ehtinyt alennusmyyntiin aiemmin. Jos sitä nyt ylipäätään aleen jäikään. (Kuva: Merletto, kyseessä on tuo kullanhohtoinen kranssimalli, jota oli tarjolla myös punasävyisenä.)

Arvatkaa vaan, oliko suunnitelma lahjakortille valmiina! Mieletöntä mielenmalttia osoittaen maltoin odottaa tähän asti!! Ih-hah-haa, nyt ostaisin sitä ihanuutta koko rahan edestä!!!

Arvaatteko??

Uusi joulu, uudet joulukankaat - ei siis sitä samaista kangasta enää!! Vain tylsää ja tavallista! Missä kaikki herkullinen hohdokkuus, missä loisto, glamour, tyyli ja ylväys? Pöh.

Lohdukkeeksi katselin tupsuja (yllättyikö joku??), katselin herkullisia lankoja (mutta olen affektiivisesti fiksatoitunut Seiskaveikkaan), katselin upeita nappeja (mutta nuukapieksuna ostan ne jatkossakin Karnaluksista).

EI SE LAHJAKORTTI SILTI KÄYTTÄMÄTTÄ JÄÄNYT, ei todellakaan!!

Olin jo aiemmin "korvamerkinnyt kaikkea kivaa". Ja nyt kokosin niistä setin, jolla riittää käyttöä hamaan hautaan asti!!

Ja vähän kausilisukkeita, joita ei vaan voinut vastustaa...

Ja sokerina pohjalla: lisää hyviä syitä hankkiutua Päivölän tilkkukassileirille ensi kesänä!!

Kiitos armaat ystäväiset!!

PS. Mainittakoon, että lahjan antajista 75% on raavaita miehiä... Kiitos Kirsi, Sari, Pirjo, Päivi ja Johanna; miestenkin maailmankuva laajeni - nips, naps vaan - muutamalla laukunkehyksellä! ;o)

9 kommenttia:

 1. Lahjakortti on mun mielestä aina hyvä lahja. Sillä saa mieleistään eikä tule turhaa roinaa kaapin perälle. Hyvät ostokset teit, harmi vaan se kangas . . .

  VastaaPoista
 2. Minustakin lahjakortti on paras, jos ei tunne oikein tosi hyvin lajan saajaa...:)

  VastaaPoista
 3. No olipa hyvä ettei jääny lahjakortti käyttämättä :D Lahjakortit on kyllä aina välillä paikallaan, saa niitä korvamerkittyjä kerralla useemmanki :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä ostoksia teit siitä huolimatta, että kangasta et saannut! Ehkä se pompsahtaa vastaan jossain, joskus...

  VastaaPoista
 5. Mahtavia tarvikkeita ostoskassiisi onkin kertynyt. Oikein inspaavia uusiin ideoihin. Voih,minä odotan,kun vielä pari viikkoa,niin pääsen Tallinnaan,Karnaluksiin ja Martin markkinoille ja ties mihin!

  VastaaPoista
 6. Vau! Nyt mä jään odottelemaan, mitä kaikkea noista vielä loihditkaan!
  Ja nolona tunnustan, etten edes tunnista yläkuvan kaikkia värkkejä, joita hamaan hautaan asti voi käyttää :)

  VastaaPoista
 7. Mahdottoman ihanaan paikkaan olet lahjakortin saanut :)
  Minulla on nuo kaikki ylimmän kuvan tarvikkeet, ja niille on todellakin ollut paljon käyttöä joten ei varmasti mene hukkaan sinullakaan. Ja nuo kassien nipsusangat voisin omia itselleni :D

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja! Olen tuota magneettineulatyynyä (tyynyä?) katsellut ja suunnitellut sen ostamista, kerrothan joskus, millainen on käytössä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos KristiinaS, Irmastiina, Sanna-Mari, Rva Kivitikka, Intsu, Pohdiskelija, Wee Piglet ja Tiinatei! :o)
  Ööööö, en minäkään niiden "virallisia" nimiä tiedä, käyttötarkoituksen kuitenkin! ;o)
  Raportoin magneettineulatyynystä otettuani käyttöön, ihan lähiaikoina - toivottavasti...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!