Lukijat

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lentotreffit

Mitä tehdään kun kaksi henkilöä haluaisi tavata, mutta aikataulut eivät vaan anna myöden?

Järjestetään treffit lennossa!

Ensin hankkiudutaan kahdella autolla jäähallin parkkipaikalle. Siirrytään toiseen autoista, tunti kälätystä ja kässyjä pelin alkua odotellessa...

...ja  sitten 2 tuntia lätkää, lisää kalkatusta ja kässy - mutta vain minulla, treffiseuralla piti jäädä kädet vapaiksi tuuletuksiin!

Minähän en muuten penkkiurheile! Tämä olikin elämäni eka lätkämatsi, C-junnujen peli Uplakers vs. LeKi. Olen kyllä KÄYNYT jäähallissa, konserteissa. Myös Walt Disney On Ice Show'ssa ja Veljentyttö Vanhemman taitoluisteluseuran esityksissä. TIESIN, että hallissa on kylmä, hyytävän kylmä. En siis ole täysin noviisi!

Ihan en pysynyt kaiken aikaa kärryillä pelin kiemuroista, jossain välissä olin 3 maalia jäljessä tilanteesta, mutta tiedän 100-VARMASTI pelin päättyneen murskaavasti 7-0 Uplakersin hyväksi. Sukkakin eteni.

Olipa mukava tavata, KIITOS uudesta elämyksestä Terhi, Terhin Miäs ja Poika. Hienosti torjuttu!!

PS. Arvatkaa vaan, oliko vaikea valita maripaitaa treffeille, kun en halunnut tunnustaa minkään joukkueen väriä?!?!?! Tiedän, että Ilves on musta-vihreä ja Tapparan paidassa on vasara (Miäs on nääs Tampereelta) ja Haka on musta-valkoinen ja Ässät puna-musta (varmaan korttipakasta valitut värit?). Eikä ollut sitten muiden tietämieni joukkueiden väreistä niin mitään tietoa: Pelicans, SaiPa, Isku-Volley, IFK, Anaheim, Sotkamon Jymy, HPK, NMKY, Lahden Reipas, McLaren, KalPa, Pyrintö ja Vieteri. Niin, ja Jokerit, niillä on kiva kuvio paidassa. Ai, osa saattaakin olla jalkapallojoukkueita?
 
No oli vaikeaa!! Paidan valinta. Toivottavasti puna-vihreä oli puolueeton valinta.

8 kommenttia:

 1. Noinhan se usein menee, että kompromisseja on tehtävä. Tosin tuo teidän tyyllinnehän oli täydellinen, kaikki ehti tehdä ja nähdä kaikkea!
  Ihana, kun olet miettinyt kannustusvärejäkin ;-D

  VastaaPoista
 2. Kivalla tavalla toteutettu tuo teidän näkeminen .

  VastaaPoista
 3. Sinähän tiedät paljon joukkueista...:))
  Minä tiedän, että TPS on mustavalkoinen...:DD

  Tehokasta ajankäyttöä teillä ystävyksillä.

  VastaaPoista
 4. Kalpa taitaa olla mustakeltainen? Lopuista ei mitään havaintoa :D

  VastaaPoista
 5. Tuohan oli hienosti keksitty idea treffata! Itse istuskelen paljon jalkapallokentän laidalla ja hallissa, toisinaan aika tylsää... jos kyseessä on pelkät harkat.

  PS: Meillä pukeudutaan kelta-vihreään =) pelipäivinä

  VastaaPoista
 6. Täydellinen kohtaamispaikka, kun matkakaan ei ollut sen pidempi. Uusintarehvit toisessa hallissa, kunhan peliaikataulut selviää, eikö?

  VastaaPoista
 7. Jahas,jahas,sen kyllä uskon,että kälkätystä:D Varmaan tosi hauskaa ollut,aivan kadehdittavan hauskaa!Ja kun Terhistä on kyse,niin tottahan treffitkin tuosta vaan lennosta:D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Rva Kivitikka, Tellupa, Irmastiina, Elena, Susan, Terhi ja Intsu! :o)
  Juu, ei se penkkiurheilu niin kamalaa ollutkaan kuin olen pelännyt!! :oD

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!