Lukijat

tiistai 9. lokakuuta 2012

Koukussa??

Iski ihmeellinen ilta-inspiraatio! Ruuvailtiin, teippailtiin, maalailtiin, ihan vaan pienesti. Kesken vielä...

Olisin halunnut valkoista ja oikein tumman ruskeaa, uudet koukut. Mies piti kontrastia liian voimakkaana, koukuista en sitten viitsinyt edes mainita. Tutkittiin maalinjämät, valittiin vähiten kamala. Vaan sitten Mies loihe lausumahan, itse sanelemahan: "Eikös sulla ollut jotkut koukut jossain?"

Hah, ei tarvinnut kahdesti pyytää kaivelemaan kätköjä!
Löytyihän niitä!

Nämä valittiin.

Löytyi vähän muutakin...

Aina kannattaa satsata vetimiin, kun vaan osuu kohdalle!!
Vallankin, jos reissussa pääsee rautakauppaan, pitää syynätä valikoimat!!
Pieniä ja [useimmiten] kevyitä tuliaisia. Vaikka on niistä ylimääräisistä kiloista joskus jouduttu kentällä maksamaan rautakauppareissun seurauksena...

Mutta tykkään NIIIIIN patinoidusta messingistä!
Valtaosa oli iskemättömänä pusseissa, osa on vaihdokkaita, joita en ole raaskinut heittää pois, kun vaihdettu nätimpiin.

 Miehen suosikit (nyt kun viimein paljastin tällaisetkin hankkineeni...). Posliinia.

  Puoli tusinaa ihanaisia kristallivetimiä on hankittu jo vuosia sitten alakerran vessaremppaa odottamaan. Saattavat ne olla muoviakin, mutta ei sen väliä...

Juu, löytyi tälläisetkin, oven vetimet.
Me molemmat muistimme, mistä ne on hankittu (Ranskasta Lapeyre la Maison -rautakaupasta), mutta kumpikaan ei muistanut, mihin oveen ne oli ajateltu...

No, tulipahan lajiteltua samalla.
Näitä  kun löytyi vähän sieltä sun täältä (muistin kyllä kaikki jemmat!).
Tietoista ripottelua, ettei Mies tajua, minkä verran niitä on nurkkiin kertynyt...

Jaa, juu, se miniremppa. Juu, valmistunee muutaman päivän päästä.
Palataan asiaan...

14 kommenttia:

 1. Voi hyvä Sylvi mitkä määrät vetimiäkin jemmoissa!! Ihania monet,monet. Siellä huushollissa taitaa asua hamsteri... :)

  VastaaPoista
 2. Jännityksellä odotan, mitä siellä on puuhailtu??? Olipas siinä koukkuja ja vetimiä, kuin rautakaupassa.

  VastaaPoista
 3. taivas..ihania vetimiä ja koukkuja ja nuppeja ja ja ja..siis mie olen ihan KOUKUSSA tollasiin erilaisiin vetimiin. nuo numeroidut olis kivoja esim peltipurkkien kanteen kiinnitettynä joulun aikaan..toimittelis vähän niinku adventtipurkkeja, jos ei vaikka kynttilöistä tykkää.

  VastaaPoista
 4. Hienoja vetimiä! Noista pelkistä vetimistäkin voisi jo tehdä jonkun kollaasin esille :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana varasto!!
  Sitten seuraavaksi ne kaikki tupsut, jookos :)
  Kun olet joskus tullut maininneeksi....

  VastaaPoista
 6. Kiva määrä kaikennäköisiä vetimiä,nuppeja ja koukkuja.Kyllä se on vaan tuo materiaali ihana.Hyvä että joku muukin on heikkona tuollaisiin :)

  VastaaPoista
 7. En muista kuka, mutta joku sanoi jollekin, että sulla on makaronia vaikka sota syttyis... Minkähän takia mulle tuli jotenkin samanlainen fiilis tästä postauksesta? ;D

  Kristallit - joo, numerot - joo, ranskalaiset - joo, messinkiset - joo, valitut - joo... kaikki - joo! Mä hiplaisin niitä joka ilta, ihana kokoelma.

  VastaaPoista
 8. Hitsi mitkä määrät! Vaan onpahan sitten valinnavaraa!
  Minullakin on nuo miehesi suosikit, numerovetimet. Juurikin tuunaus työn alla mihin ne tulee! Hyvä maku siis miehelläsi ;-D

  VastaaPoista
 9. Olihan sulla jotkut koukut jemmassa.Sulla on suurempi varasto kuin meidän kaupungin rautakaupassa.Ihania koukkuja ja vetimiä.Pitää kyllä jatkossa reissuilta katsoa koukkuvalikoimat.

  VastaaPoista
 10. Ihania koukkuja vetimiä. Valikoimaa on aina hyvä olla varastossa. Tässä juurikin katsoin omaani ja surkean laiha kätkö oli. Tiger-kaupassa näin yks päivä "posliini" vetimiä, aika nättejä ja sikahalpoja. En kuitenkaan ostanut kun en nyt ihan varma ole laadun kestävyydestä. Kirpputoreilla on joskus oikein kauniita.

  VastaaPoista
 11. No johan on vedin ja koukku poikineen, mutta kyllä niitä on aina hyvä olla jemmassa pahanpäivän varalle kuten nytkin! Oli mistä ottaa. Kauniita vetimiä ja koukkuja!

  VastaaPoista
 12. Pitäähän sitä olla mistä valita. Jokaisessa meistä asuu pieni hamsteri. =)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Intsu, Susan, Mehtäemäntä, Onnenpähkinäinen, Pepi, Tellupa, Minna, Irmastiina, Rva Kivitikka, JaanaElina, KristiinaS, Tilkkureppu ja Ellu! :o)
  Tuo adventti-idea oliki hyvä, kiitos!! Nyt täytyy hiplata niitä jokailta, jos vaikkasaisin jonkun toteuttamiskelpoisen idean! :oD
  Minäkin hypistelin niitä Tigerin posliinisia, vaan kauppaan jäivät samasta syystä... ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!