Lukijat

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Arvatkaas mitä...?

... harjoittelen, hyvässä opissa??

Kävin shoppailemassa Hämeenlinnan Suurkirpputorilla. Kahdesti! Ensin Äidin kanssa ja pari päivää myöhemmin vielä Miehen kanssa. Varjostimenluurankoja kyyläsin, ja lampunjalkoja.

Mielestäni teinkin oikein oivallisia löytöäjä! Pienet varjostimet eurolla ketale, seuraava varjostin irtosi 3 eurolla, kahdesta alimmasta maksoin vitosen/kpl. Aika hapertuneita, mutta ranka olikin pääasia.

Posliinijalasta maksoin (tingittyäni) 12 euroa ja vanhasta marmorijalasta 25 euroa. Molemmissa sähköistys kunnossa (pyysin kirpputorinpitäjää testaamaan, etten itse heittäisi henkeäni...).

Palataan asiaan ensi viikolla, mitä sain aikaiseksi - vai sainko mitään (paitsi repaleiset hermot opettajalleni...)!

VIRVOITTAVAA VIIKONLOPPUA!

8 kommenttia:

 1. Terve tapa varmistua piuhoista =D
  Upea marmorinen!

  VastaaPoista
 2. Hih, kun eka kuva tuli ruudulle, ajattelin että oot tehny jonkun torson josta sitt tulee jotain jännää. Mutta lamppujahan ne, ja oikein nätit jalat!
  Terhiltä oppia katsomaan . . .

  VastaaPoista
 3. Kiitos Matonkude, KristiinaS ja Laura! :o)

  VastaaPoista
 4. No näkyyhän tämäkin postaus vimein, mulla näkyi kuva plkissa, mutta kun klikkasin auki, niin aukesi tuo edellinen postaus!

  Pitiköhän bloggeri jotenkin vaarallisena aiheena mulle...??
  Mä olen joskus kirppareilla kierrellessä ihmetellyt miksi varjostimia on niiiiiin vähän, ja sit systeri kantaa niitä kotiin urakalla! Mistä???

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pepi! :o)
  Syy taitaa taas olla enemmänkin meikäläisen tohlluksessa... Ehdin painaa "JULKAISE"-nappia "TALLENNA" sijasta, ja teksti oli tuokion näytillä ennen aikojaan - samalla se oli tallentunut sivupalkkeihin, jos joku oli sen sinne liittänyt. Mutta ehkä tämä on tarttuva tauti, joka vielä luikertaa lonkeronsa myös Mummon huusholliin... ;o)

  VastaaPoista
 6. Aika huikea tuo marmorijalka, hyvä ostos

  VastaaPoista
 7. Kiitos Meke!
  Itsekin olen kovin tyytyväinen tuohon löytöön! Toivottavasti pääsen esittelemään sen koko loistossaan ihan pian! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!