Lukijat

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Lisää ruåtsalaista

Non niin, taas se alkaa, lehtien hamstraus...

Akateemisesta nappasin vauhdissa mukaan Home & Country -lehden (kuinkahan monta lehteä mahtaa ilmestyäkään tällä samaisella, perin omaperäisellä nimellä?).

Ihan vaan siitä ilosta, että nimi oli kannessa kohokirjaimin. Kai kohokirjaimisuus on jonkinmoinen laadun tae, onhan? Eikä sellaista voi hyllyyn jättää, eihän?

Järkytys oli melkomoinen, kun bussissa huomasin lehden ruåtsinkieliseksi!! Häh?? Vad fan menar det?? Skönt lantställe och gamla sommarstugan sentään!!

Lähempi tarkastelu paljastikin lehden nimeksi Lifestyle Home & Country - Inredning & livsstil. No siinä sitä onkin jo erilaistamisen makua!

Ja arvatkaas mitä!? Tykkään! TYKKÄÄN!!

Pikkuisen lehti on katalogimainen, jotenkin tulee sponsoroidut jutut mieleen. Mutta ei haittaa, ei ollenkaan! Mikä siis tarkoittaa, että ruotsinkielentaitoni ei ole lähellekään sitä tasoa, että osaisin ärsyyntyä..

Lehdessä on useita laajoja artikkeleita, mehevin kuvin. Kohteet ovat erilaisia samanlaisia. Tarkoitan, että eri tyylisiä, mutta samantyylisiä. Äh, siis monenlaisia, mutta kiinnostavia kaikki tyyni.

Mainoksiakin on runsaasti, muttei riesaksi asti - ja ne ovat linjan mukaisia. Siis ihan yhtä houkuttelevia kuin itse jututkin.

Rohkenen ihan suositella, hinta/laatu-suhde (6,90 €) on kohdallaan! Valitettavasti lehti ilmestyy vain neljästi vuodessa. (Kuvat skannattu lehdestä 2/2012)

* * * * *

Rouva Kivitikka ystävällisesti muisti Kaunis Blogi -tunnustuksella - KAUNIS KIITOS tästä huomionosoituksesta!!

Tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Valitsin "pitkäaikaisia tuttavuuksia", joiden kuvat (ja toki jututkin!!) sytyttävät kerta toisensa jälkeen:

Olkaa ystävälliset ja ottakaa tunnustus matkaanne! 

7 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos huomionosoituksesta.

  Pakko päästä lehtiosastolle, vaikka niitä yritän vältellä, kun toineen toistaan ihanampia lehtiä bongaat ja kehut.

  VastaaPoista
 2. Heippa Paula

  Vietin täällä tovin lukemassa.Ihastelin teidän keittiötä.Ja taas se keittiöremppakärpänen alkoi surisemaan,saisikohan sen surisemaan meidän jarrumiehellekin.

  Eilen pikaisesti s-marketin lehtihyllyä vilkaisin,mutta pääsin ohi ostamatta yhtään lehteä.Tuota ruotsalaista en edes huomannut,onneksi.Yritän pihistellä lehtien kanssa,niitä on isot vinot pinot jo kotona,kun ei raaski heittää niitä pois.Kivalta vaikuttaa kyllä tuo lehti,voi olla että seuraavalla kauppareissulla katson lehtihyllyä tarkemmin.

  Kiitti kassikurssi vinkistä.Olen tainut ennenkin mainita,että siellä teilläpäin pidetään kaikki parhaat kurssit.Pitääkin kurkata opiston sivuja,olisiko siellä kurssitoive listaa ensi vuodelle.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kyllääpä ostit kokoelmiisi tyylikkään lehden.
  Siinä sitä ruattinkiälikin petraantuu, eller huu? =D

  VastaaPoista
 4. Eilen just katselin, että täytyy viedä iso nippu lehtiä Lillaan, jos niitä joskus ehtisi siellä vilkaista uudelleen.
  Onneksi iso osa lähtee kiertoon, mutt kyllä näitä tännekin jää enemmän kuin omiksi tarpeiksi....tuo edellinenkin on ostamatta ja nyt lykkäsit toisen heti perään!! Eikun kaupoille!

  VastaaPoista
 5. Kiitää ja iloisesti kumartaa hän. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lehti. Noiden kuvien perusteella kuolaisin sen luultavasti pilalle aika nopsaan:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Terhi, JaanaElina, Matonkude, Pepi, Eve ja Hymyilevä tyttönen! :o)
  Olkaa hyvät Terhi ja Eve! :o)
  Ruotsinpreppausta! Siinä hyvä syy ostaa vielä lisääkin lehtiä... Vad jättekiva idee - tai jotain sinne päin! ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!