Lukijat

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kevätkursseja

Opiston kevätkurssien sarja on alkamassa, tällä viikolla aloitan Pieniä mosaiikkitöitä ja Helmat hulmuten -kesävaateompelun, toukokuussa kesäkassit.

Mosaiikkitöitä olen kokeillut yhden lyhytkurssin verran (2004), Ikean ovaalin mallisen maljakon kyljessä uiskentelee mielikuvituskala. Ei järin taidokas työ, piilotettuna mökille - mutta kipinä jäi itämään...

Tällä kertaa aion tehdä vähän kunnianhimoisemman projektin: pari pöytää!! Tai saattaa niistä hyväs vähän huonommassa lykyssä jakkaroitakin tulla...

Kasvivärjäyskursseilta on karttunut jokusia bourette-silkin paloja, ne olisi kiva hyödyntää jossain. Ihan jossain hyödyllisessä siis. Mieleni tekisi muutamaa kesäistä tunikaa!

Näillä jos pääsisin taas tekemisen alkuun...

5 kommenttia:

 1. Huh, mikä energiamäärä:) No se hyvä puoli, että nähdään taas kaikkia kivoja uusia juttuja, mitä saat tehtyä:D

  VastaaPoista
 2. Jep, kuulostaa ihanalta. Kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kivalta kuullostaa kevätkurssisi! Ooh,pääsispä mukaan. Meillä just eilen oli taitopajassa viimeinen kerta ja alkoi kesäloma. Nyyh,nyyh, minä kun voisin jatkaa koko vuoden ylt ympäri ilman taukoja! Sitäpaitsi tuo sinun maljakko on hieno! Innolla odotan mitä kaikkea kevätkursseilla saatkaan aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 4. Mainiota! Kurssiraporttisi saavat minut aina niin innostuneeksi ja hyvälle tuulelle, että on melkein kuin itse pääsisi minikurssille. Jään odottelemaan. Nuo kasvivärjätyt silkit ovat tosi herkut!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Taina, Rouva Kivitikka, Intsu ja Laura! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!