Lukijat

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Mitä saa 2 vrk:ssa aikaiseksi?

Tasan tämän verran!

Tulihan tehtyä -blogin Terhi kutsui opiskelemaan lampunvarjostimen tekoa. Olipa innostava ja mielenkiintoinen viikonloppu!!!

Ahkeroimme oikein urakalla! Perjantai-yönä lopetimme 02 ja lauantaina jo 01:30, olimmehan sopineet menevämme toisena iltana yöpuulle hyvissä ajoin...

Oma aikansa meni kyllä ihan silkkaan IHAILUUN!! Mikä määrä neuleita, virkkuita, helmitöitä, tiffany- ja muita lasitöitä, kanavatöitä, ristipistotöitä, tilkkutöitä ja muita ompeluksia, varjostimia, keramiikkaa ja posliinimaalausta, askartelua, mielenkiintoisia sisustuksellisia yksityiskohtia, uskomattomia kirpputorilöytöjä ja - sokerina pohjalla - nukkekoti! Tietenkään unohtamatta pihamiljöötä kaikkine istutuksineen ja rakennuksineen!

Koko 2 vuorokautta olisi voinut mennä ihan vaan ihmetellessä, hipelöidessä ja tutkiessa!! Kurkatkaa ihmeessä linkkien (yllä) taa ja ihmetelkää itsekin!!

Mutta kyllä me töitä tehtiin!! Sain niin hyvät opit, että uskallan jatkaa yksin loppuun. Palaan asiaan, kunhan varjostimeni on esittelykunnossa.

Ja sen jälkeen toivottavasti vielä monta kertaa!! Puolentusinaa seuraavaakin kangas- ja koristeyhdistelmää on jo mietittynä!! 

KIITOS Terhi ihanasta viikonlopusta!!! 
Kiitokset myös muulle perheelle kärsivällisyydestä ja erinomaisesta ylöspidosta: KIITOS!!

PS. Ai niin, pitää ihan mainita saamani kohteliaisuus: en ole "ollenkaan niin tohelo kuin blogistani saattaisi päätellä!" Iloiten kerroin tämän Miehelle, joka totesi että jo viikon jälkeen olisivat saattaneet olla toista mieltä... ;o)

8 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä materiaaleja jään odottelemaan miltä näyttää valmiina.
  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Ah, mä Arvasin Oikein ku kirjoitit opista, että Terhihän se opettaja oli. Parempaa opea ei varmaan löydykään:) Jännityksellä odotan mitä sait aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Oi että,pääsit sitten Terhin tykö oppiin! Minä olen käynyt Terhillä kylässä monta kertaa ja on hekin käyneet meillä. Juu,siellä menee aika kuin siivillä ihastellessa kaikkea,ihan kaikkea mahdollista kädentaitavuutta löytyy. Terhillä on varmaan aikaa 50 tuntia vuorokaudessa. Mä vaan en tiedä mistä hän sitä aikaa niin paljon on saanut!?

  VastaaPoista
 4. Nyt sitten odotellaan lopputulosta/tuloksia :)

  VastaaPoista
 5. Todella hyvältä näyttää! Minäkin odottelen kuvia lopputuloksesta...

  VastaaPoista
 6. ;)))
  Kiitos itsellesi. Viikonloppu oli todella antoisa, työteliäs (käsitöiden osalta) ja hauska.
  Olit innokas oppilas, hiukan "omapäinen", mutta asiaan paneutuva.
  Kolmannen viikon jälkeen olisin varmaan palauttanut sinut itse takaisin kotiisi...

  VastaaPoista
 7. Hienon näköinen alku, vai onko tuo jo aika pitkällä? Itse en ole tuollaisia varjostimia tehnytkään. Näyttää hyvältä. Innolla odotamme kuvia, missä varjostin on valmis.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tellupa, KristiinaS, Intsu, Pepi, Laura, Terhi ja Rva Kivitikka! :o)
  Luulen, että pääsen esittelemään lopputulosta ihan lähipäivinä, kauhea inspiraatio päällä!! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!