Sivut

Lukijat

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tupsutusta

"Tupsuja on monenlaisia; on jalokivin koristeltuja tupsuja ja on samettisia tupsuja. Tupsut ovat muutakin kuin pelkkiä verhojen koristeita. Ne tekevät kodin jokaisesta paikasta kirkkaamman! Jos niitä alkaa ripustamaan esimerkiksi kattoon, niin silloin se menee ehkä hieman yli. Itselläni niitä on lipaston avainnauhoina ja kylpyhuoneessani on joitain tupsuja. Ei tarvitse kuitenkaan seota niiden vuoksi."

Kenen elämänviisauksia??

No tietenkin Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazamin!! (Lähde: MTV3.fi Viihdeuutiset)

Surffailin adlibris.comissa ja törmäsin Maria Montazamin ja Ulf Elfvingin (kuvat Roland Persson) kirjaan Välkommen hem till Maria Montazami (klikkaa lukunäyte tästä).

Nyt menee kyllä VAKAVAAN harkintaan, pitäisikö kirja hankkia - lahjaksi Miehelle!!!

Juu-u, Mies fanittaa Mariaa ihan täysillä!! Harmitti kuulemma niin vietävästi, kun ei ehtinyt kuukausi sitten Marian nimmarikeikalle Forumiin...

(Kaikki yllä olevat kuvat adlibriksen sivuilta kirjan lukunäytteestä.)

Lisää Marian viisauksia hyvän avioliittoon, 24 aviovuoden kokemuksella:

" Rakkaus, kunnioitus ja upeiden aterioiden kokkaaminen miehelle! Parisuhde vaatii myös huumoria, meillä on tosi hauskaa yhdessä ja kunnioitamme toisiamme. Jos minä sanon jotain hauskaa, hän sanoo jotain hauskempaa. Nauraminen on tärkeää. Pitää voida sanoa olevansa väärässä eikä pidä pelätä sitä jos vaikuttaa silloin tällöin hölmöltä. Silloin tällöin voit jopa antaa miehesi olla oikeassa." (Lähde: MTV3.fi Viihdeuutiset)

Hih, nyt tiedän, miksi Mies jaksaa kanssani!! Minähän olen ihan ilmetty Maria! En nyt ihan ulkonäöltäni, mutta järjenjuoksultani! Ostan vain vielä muutaman tupsun lisää! Ja ne vanhatkin voisin ripotella esiin...

RAKKAUDENTÄYTEISTÄ VIIKONLOPPUA!!

5 kommenttia:

 1. Munhan täytyy alkaa katsoa ohjelmaa, Mariaa kehutaan joka paikassa (SEN verran olen joskus alussa katsonut, että ne loput vaikuttaa aika ää....no, bimboilta...!)

  *vilkuttaa tupsulla*

  VastaaPoista
 2. Marialla siinä ohjelmassa on todellakin niitä tupsuja kaikkialla! Sitä samaa voi sitten tavoitella.
  Sen ohjelman naisista tuo Maria on todellakin fiksuin, loogisin ja jotenkin normaalein.

  VastaaPoista
 3. Enpä olekaan koskaan ennen edes miettinyt tupsujen funktiota tai niiden syvempää olemusta. Maria taitaa miettiä useinkin. Huh!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pepi, Rouva Kivitikka ja Kultsin kämppäläinen! :o)
  Mies luki tekstin ja myhäili omituisesti... Pitäisikö huolestua?? ;o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!