Lukijat

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Tove älskade hem

Taannoin nappasin bussimatkalle mukaan uuden tuttavuuden, Tove älskade hem sai huomioni ensisijaisesti erinomaisen hintansa (3,50 €) ansiosta.

Miksi kaikki lehdet (varsinkin sisustuslehdet, mielellään myös käsityölehdet, ehkä myös puutarhalehdet...) voisi maksaa saman verran?? Kysyn vaan! Ehkä palaisin taas enenevässä määrin lehtien pariin, jos hinnoittelupolitiikka olisi kuluttaja-/sisustaja-/käsitöitsijä-/puutarhanpilaaja-ystävällisempää??

Olen nimittäin vaihtamassa työmatkabussittelun ajankulun käsitöistä lehtiin immunologisella mekanismilla välittyvistä haitallisista reaktioista johtuen (kässyt haukotuttavat). Osansa saattaa tietysti olla silläkin, että lumien sulaessa tarve villaröntteille vähenee ja aurinko paljastaa talven tylsistämän ilottoman interiöörin...

Mutta, juu, Tove rakastaa kotiaan. Ihan kivasti.

Kuukausi sitten ostamani ensimmäinen lehti (nr 4) tuntui himppasen äitelän pastelliselta. Onhan näitä jo nähty: panelointeja, vaaleita sisustuksia, karkkivärejä, GreenGate-tyylisiä astioita, kulahtanutta romantiikkaa - ei siis varsinaisesti mitään uutta.


Vaan aurinko tekee tehtävänsä! Seuraava numero (nr 5) tuntuikin jo ihan kivan keväiseltä ja raikkaalta, ilme oli graafisempi, selkeämpi. Eivätkä heleät kesäväritkään vaikuttaneet enää ätläköiltä...

Tove älskade hem on ruotsalainen sisustus- ja puutarhalehti, aika kepoinen sisällöltään, mutta hinnan huomioiden ihan kelpo investointi pieneksi piristykseksi!! Aiemmin lehti ilmestyi nimellä Tove Hem & Trädgård. (Kuvat: Tove älskade hem Facebookissa)

4 kommenttia:

 1. Oletpas hyvän lehden bongannut, pitääpä kokeilla. Ainakin noissa sivuissa jutut näyttävät kiinnostavilta ja hinnat ovat kohdallaan. Näin keväällä nuo pastelli-värit jotenkin vaan osuvat kohdalle!

  VastaaPoista
 2. Täytyypä katsastaa moinen!
  Mä olen just sen sortin lehtien suurkuluttaja, että kaupassa käydessä nappasin uuden Divaanin koriin ja eilen illalla sängyssä huomasin, että kas, tämähän on sama numero joka vielä tuli tilausjakson viimeisenä....olin jo pistänyt kiertoonkin. :/
  Mutta hinnoittelust ehdottomasti samaa mieltä!!
  Jos joku muukin kuin Lidl ja Ikea kokeilis, pärjäiskä määrällä paremmin kn korkealla hinnalla....

  VastaaPoista
 3. Olen antanut sinulle "kaunis blogi -tunnustuksen" omassa blogissani.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rouva Kivitikka ja Pepi! :o)
  Ja KIITOS Rouva Kivitikka toistamiseen!! :o)
  Joo, olen samaa mieltä: hintoja pudottamalla lukijamäärä kasvaisi ja rahavirta pysyisi tasaisena. Ihan järkyttäviä ovat nykyisin kestotilaushinnatkin - mitä JÄRKEÄ tilata, kun irtonumerotarjouksia ostamalla vuosikerta jää halvemmaksi. Sanoo nimin. "lehtitalojen kanssa asiasta kättä vääntänyt".

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!