Lukijat

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pannumyssy

Vähänkin pidemmillä automatkoilla kuljettelen kässyä mukanani. Jyväskylän menomatkalla kudoin myssyn kroko-huivin pariksi. Tein yksinkertaisen sileän mallin, koska langassa oli jo paljetteja ja kroko on aika näyttävä, ei se kaipaa lisähörhellyksiä.

Täydellinen ajoitus, viimeiset silmukat neuloin sukeltaessamme hotellin autohalliin. Huoneeseen päästyä vedin suurta intoa uhkuen mössan päähäni, saisin siitä oivan päähineen teatterireissulle.

Ja katin kontit! Pipa kuin pannumyssy! Näytin ihan Arvi Lindiltä pipo päässä! Purin koko tekeleen siltä seisomalta!

Paluumatkalla aloitin projektin alusta. Koska mitään ohjetta ei ollut mukana, mukaelin vanhasta muistista Anopille, Äidille ja Veljentyttö Nuoremmalle tekemiäni pitsipipoja. Lanka oli tietty paksumpaa ja sitä oli vain yksi kerä, joten sovelsin aika rankasti...

Vaan tuli kelvollinen! Lankana Saksasta mukaan lähtenyt 100 grammainen Rico design Creative Galaxy Chunky (71% akryyliä, 27% villaa, 2% paljetteja), pyöröpuikoilla 5 & 6, sukkapuikot 5 + virkkuukoukku 4,5.

Pätkääkään en raaskinut heittää pois, viimeiseistä metreistä sain juuri ja juuri 7-sakaraisen kukan päälaelle - oikea tätimäisyyden tähtitorttu!! Vaan siihen sen meinaan jättää ja viskoa päätäni kuin Täti Monika bussipysäkille suunnatessani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!