Lukijat

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

9 kuvaa kesään

Kuukausi sitten näytti tältä.

Ja nyt on sama tienoo tämän näköinen.

Talipallotelineen liuskekivilaatoitus etenee - HITAASTI. Toisilla on olohuoneen pöydällä 3000 palan palapeli, jota kootaan aina ohimennessä muutama pala kerrallaan. Minulla on vähän vähemmän paloja ja yleensä puran seuraavana päivänä edellispäivänä siirretyt palaset! Tai oikeammin niinä päivinä, kun ei sada - sellaisia on ollut tasan 2 kuluneen kuukauden aikana! Jos tarkkaan katsotte, yksikään ekan kuvan liuskekivistä ei ole enää alkuperäisellä paikallaan häkkyrän sisäpuolella.

Puut ovat varistaneet lehtensä, pensasmustikka punastunut, nurmikko silkkaa saviliejua. Kesäkalusteet on viety säilöön, kesäkukat kompostiin ja kellariiin (jonne ne talven aikana autuasti unohtuvat ja löytyvät taas kevään tullen pystyynkuivuneina...). Peräkärry siirrettiin talveksi fillareiden parkkipaikalle - Miehen sytkytin meni talvilevolle autotalliin, omani odottaa nurkalla nastarenkaiden vaihtoa...

Aika ankeaa! Tulisipa lunta! Lunta tilauksessa HETI sen jälkeen, kun olen saanut soviteltua loput liuskeet paikoilleen... Tänä talvena, uskokaa pois, IHAN VARMASTI!!

Hei, huomatkaa, JOULUUN ON ENÄÄ 2 KUUKAUTTA! IHANAA!!

PS. Haasteen karttuvaa kuvasarjaa voi seurata 10 kuvaa -välilehdellä.

6 kommenttia:

 1. Hitaasti hyvää tulee ja tässä vaiheessa niitä on ehkä vielä helppo muutella, eikä sen jälkeen kun kaikki on tehty ja tilkitty.

  VastaaPoista
 2. Kaunista tulee.. kiva nähdä se sitten valmiina:-)

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvä tulee!! Ja jess, mä ajattelin juuri tänään myös, että tasan 2 kk jouluun, ihanaa!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rva Kivitikka, Mummo Pajukorissa, Onnenpähkinäinen ja Pohdiskelija! :o)
  Tykkään mosaiikkitöiden tekemisestä, mutta tämä on kyllä ehdottomasti hankalin työni tähän mennessä! Aiemmissä töissä laatat ovat olleet tasavahvoja ja niitä on tarpeentullen voinut laattasaksilla leikellä sopivimmiksi, tässä on tyydyttävä siihen kokoon ja muotoon, kun sattuu olemaan... Kivaa silti! Ja hiiiidaaaastaaaaaaaa...

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo laatat ovat löytäneet paikkansa ennen viimeistä kuvaa! :)
  Hitaasti etenee tämä syksyn muuttuminen talveksi. Minä niin odotin, että saisin jo lumikuvan esittää, mutta ei, vaan melkein sama kuin viimeksi. Kiva idea laitta kuvat omalle sivulle. Taidanpa matkia sinua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!