Lukijat

perjantai 30. marraskuuta 2012

Magneettineulatyyny

Tiinatei taannoin pyysi, että kertoisin käyttökokemuksia magneettineulatyynystä kunhan olemme tehneet lähempää tuttavuutta.

Minäpä kerron! Se on hyvä! Se on mainio! Se on kätevä! Se on IHAN ehdoton! Toimii kuin tauti!! Aion hankkia vielä toisenkin, pitkille ja litteille tilkkutyöneuloille. Hetkeäkään epäröimättä lämpimästi suosittelen!!

Rva Kivitikka kommentoi edelliseen postaukseen: "Sinä kun saat inspiksen, niin tulosta syntyy aina monikossa ;-D"

Täytyy myöntää olevani sillä tavalla ahne, että ajattelen aina samalla vaivalla tekeväni toisenkin. Tai tusinan. Ja onhan siinä se vinha perä, että kun oikein monta tekee, se viimeinen on yleensä jo aika onnistunut!

Aaaah, ihanaa, viikonloppu häämöttää!! Kotiiiiiiiin....


10 kommenttia:

  1. Ja kivahan noita käsitöitä on tehdä, kun on tuota osaamista! Ja näin joulun alla pukinkonttiin piisaa täytettä ;-D

    VastaaPoista
  2. Hmm, magneettineulatyyny näyttää todella toimivalta. Pitäisiköhän sellainen hommata itsellekin, kun nuo nuppineulat tuppaavat olemaan aina lattialla ja kun nuita nelijalkaisia karvaturreja on talossa niin on ikävää, jos jokin neula jää löytymättä.

    Sellainen tuli mieleen, että joko olet tutustunut opiskelupaikkakuntasi kangaskauppaan? Jos huhut paikkakunnasta pitävät paikkansa, niin paikallinen kangaskauppa on (ainakin omasta mielestäni) todella hyvä :) Ja sen vierestä löytyy myös lankakauppakin, vink vink :)

    VastaaPoista
  3. Laitapa tuohon sivupalkkiin joku linkki, johon keräät kaikki tämän opiskelurupeaman aikana aikaansaamasi tuotokset - eihän näissä tällä tahdilla tule pysymään perässä erkkikään :)

    VastaaPoista
  4. Olen kanssasi samaa mieltä mangneetti neulatyynystä sen parempaa ei olekaan, olen myös ajatellut hankkivani toisen, niin mainio se on, sillä voi kattella lattialle tippuneet nuppineulatkin, ehdoton apulainen! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Mistä ihmeestä sen saisi ostettua? Olisi kyllä kätevä peli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vallan mainio vekotin!! Magneettineulatyynyn valmistaja on Prym, eli löytynee useimmista käsityötarvikeliikkeistä. Omani ostin Tampereelta Merlettosta, putiikilla on myös nettitoimitusmyyntiä:
      http://www.merletto.fi/tuotteet/ompelutarvikkeet/611330-magneetti-neulatyyny/

      Poista
  6. Magneettinen neulatyyny on ihan mahdottoman hyvä!
    Huomenna saa sitten sen ekan luukun aukaista :)
    Mukavaa joulukuuta sinulle.

    VastaaPoista
  7. Tuo ahneus on jännä piirre. Miksi pitää tehdä kymmenen jos selviäisi yhdelläkin. No tietysti siksi, että kivaa pitää saada kymmenen edestä, yksi tulee liian nopeasti valmiiksi.

    VastaaPoista
  8. Kiitos neulatyynyt käyttökokemuksista. Menee ostoslistalle! Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  9. Kiitos Rva Kivitikka, Johanna, Pepi, Tilkkureppu, Mummeli, Matonkude, Vekki ja Tiinatei! :o)
    *
    Johanna, jos tarkoitat sitä kangaskauppaa, jossa mm. ihastuttavia englantilaisia sisustuskankaita, niin pettymyksekseni se on lopetettu. Olen kuullut liikkeestä, mutten siis koskaan ehtinyt poiketa. :o( Mutta täällä on kuulemma myös nukkekotikalustemyymälä... ;o)
    *
    Pepi, kässyt olen kerännyt tuonne välilehdille, ehkä (toivottvasti!!) sinne tulee jatkossa enemmän merkintöjä... ;o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!