Lukijat

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Toistoa, toistoa, toistoa...

 Hii-haa, loma oli ja meni. Ja aika monta työviikkoakin jo siihen perään.

Virallisena neljäntenä (viimeisenä) lomapäivänä lähdettiin pienelle pikaiselle lomareissulle - etelään oli päästävä!! Tämän mahdollisti pidennetty viikonloppu - muutama liukumapäivä samaan syssyyn. Suunta siis Tallinnaan ystäväperheen miesväen kanssa ja sieltä vielä privaatisti Saarenmaan Kuressaareen. :o)

Loman vähyyttä kompensoitiin hellittelyhoidoilla. Meikäläiselle aromaterapeuttisia kylpyjä, hierontaa, parafiinihoito, manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, suolahuone, lisää hierontaa ja vielä vähän lisää hierontaa; klassista, rentouttavaa ja aktivoivaa. Kai ihmistä voi hieroa varastoon, ennaltaehkäisevästi? Mies ja Pupunen riekkuivat enimmän ajan spassa, joskin muutama hoito oli heillekin varattuna (molemmille hierontaa ja jalkahoito).

Viiden päivän reissu oli kuitenkin armotta aivan liian lyhyt!! Olen jo uuden loman tarpeessa - eikä edes syys- tai talvilomaa ole tiedossa, liukumatkin miinussaldolla. Oih ei, hierontahoitojen ennaltaehkäisevä vaikutus alkaa ehtyä...

Uusi työni on kivaa ja palkitsevaa, joskin aika vaativaa ja uuvuttavaakin. Siksipä aivotoiminta on iltaisin lamaantunut ja kykenen vain hyvin yksinkertaisiin ja rutiininomaisiin tehtäviin. Esimerkistä käyköön heinäkuun käsityöt (yht 566 g):


sekä elokuun käsityöt (yht. 562 g): 
 
Kolmas kuukausi saman sukan vääntöä tuntui (omastakin mielestäni) tarpeettoman taannultavalta, tainnuttavalta toistolta.

 
Lomareissulla käväisin ihan vasiten hakemassa Karnaluksista syto-myssylankoja sillä aikaa kun miesväki (2 aikuista + 3 lasta) suuntasi Tallinnan Zoohon.

No, ei näissäkään isommin aivotoimintaa tarvittu, sama malli kaikissa suoraan kerältä (ylärivi). Aika 70-lukuinen raitakuosi, traumaattisia koulumuistoja karmeista villapaidoista, omista ja muiden. Alarivillä loppulangoista sekoitellen sai nätimpiä myssyjä, edelleen samalla mallilla....

Lankana turkkilainen Alize extra (folklorik batik), 100% akryyli. Pehmeää, eikä takuulla kutita. Kaikki 500 g meni, vaa'an mukaan 494 g.

17 kommenttia:

 1. Onpas mukava kuulla sinustakin pitkän tauon jälkeen:)
  Kauniin värisiä sukkia on siellä valmistunut.

  VastaaPoista
 2. Hoidot kuulostavat tosi mukavilta. Aika tarkkaan sait myssylangat käytettyä.

  VastaaPoista
 3. Täällä on sanna sekoillut viime lauantain postauksessaan oikein kunnolla ja rokki- villasukkia hehkuttaessani linkkiin tuli väärä osoite ja kuvittelin jo Paulankin vaihtaneen itselleen lempinimen... En oikein vieläkään ymmärrä mitä mokassani tapahtui, mutta nyt postauksessani siis oikea linkki oikeaan tekijään.

  Minulla menisi vuosi kun vääntäisin yhdenkin tuollaisen pipon... Hoidot tekisivät terää tai edes vaikka poreamme ja puolen tunnin hiljaisuus, just nyt. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia ja ihanan värikkäitä myssyjä. Pupunen näyttää varautuvan kylmään talveen ;)
  Olisipa ihana päästä tuollaisiin hemmotteluhoitoihin.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja kuvia ja aivan hurja sukkamäärä! Sulla on varmaan käsiä enemmän kuin kaksi!

  VastaaPoista
 6. Minä muuten eilen aamulla juuri ajattelin, ettei sieltä olekuulunut mitään ja kävin oikein kurkistamassa, onko päivitys päässyt ohi menenään. Sitten illalla huomasin, että heti terhistäydyit, kun ajattelin! :D
  Kiva, että maltoit huilatakin lomallasi. Kuulostaa aivan ihanalta nuo hoidot! Minä olisin varmaan nirvanassa pari viikkoa sellaisen hemmottelun jälkeen. Sukatkin ovat kaunnita, mutta sytomyssyt erikoisesti ihastuttavat, varsinkin nuo alarivin myssyt. Itsekin olen sen todennut, että monista raitalangoista saa nätimpiä myssyjä sekoittelemalla lankoja.
  Pupunen on tainnut venähtää kovasti kesän aikana. Ainakin kuvissa näyttää niin pitkäsääriseltä isolta pojalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vakaa usko ajatuksensiirtoon! Erään ystäväni, jota tapaan vain muutaman kerran vuodessa - ja niinä jokusena kertana kun siinä tapaamisten välillä mietin, mitähän kuuluu, niin muutaman tunnin sisään puhelin soi...
   Pupunen on tosiaan venähtänyt pituutta! Kaikki kevään alennusmyynneistä tälle talvelle hankkimani "reilunkokoiset" toppavaatteet ovat liian lyhyitä jo ennen käyttöönottoa...

   Poista
 7. Jösses mikä määrä neulottua! Huh huh.
  Pienikin loma on loma kun siihen silleen asennoituu. Kiva reissu teillä taas ollut.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun huomasin Sinun bloganneen. Sukkia on tulut melkoinen kasa valmiiksi. Ihania sytomyssyjä. Tuota Sinun neulomisvauhtiasia ihailen!

  VastaaPoista
 9. Valtavan tuottava olet ollut taas. Sukat ovat kauniita ja myssyt iloisia. Sekoittamalla tuli todella parempia. Kivaa, kun bloggasit taas.

  VastaaPoista
 10. Mikä ihana määrä sukkia ja myssyjä! Värit ovat kauniita.
  Hemmotteluhoidot kuulostavat taivaalliselta.

  VastaaPoista
 11. Tuo kuva Pojasta pipot päässään pitäisi suorastaan laittaa sytomyssyjen saatelappuun lankatietojen ja pesuohjeen ohella! Ilahduttaisi saajia takuuvarmasti vähintään yhtä paljon kuin päänlämmike.

  VastaaPoista
 12. Onpas taas ihastuttavia neulomuksia! Pupusen ilo oikein tarttuu tuosta kuvasta:)

  VastaaPoista
 13. Käsittämättömän ahkera olet ollut, kyllä tuossa on puikot viuhuneet. Kaunista ja tarpeelista on käsissäsi valmistunut♥

  VastaaPoista
 14. Kiitos Irma, Marjut, Sanna, Eija, Ingi, Matleena, KristiinaS, Iso Gnu, Kvilttaaja, Tilkkureppu, Iloinen Kulkuri, Oikku, Konnadonna ja Villa Tuta! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!