Lukijat

lauantai 9. joulukuuta 2017

Rikki

Kuva: googlattu ties mistä
No niin, kävipä taas ohraisesti...

Ajattelin pitkästä aikaa oikein bloggailla, laittaa koosteen syksyn sukista - vaan ajatukseksi tosiaankin jäi. Olisi ehkä sukkien sijasta pitänyt heilutella puikkoja kameran lämmikkeeksi?

Totesin nimittäin, että ei pelaa kamera enää, ei niin millään. Viimeiset kuvat olivat Tallinnasta, Systeri järkkäsi taas kivan pikkujoulureissun Pupuselle ja itsekin siinä pääsin siivellä. Liekö kamera kylmettynyt reissussa, enää se ei kuitenkaan toimi.

Hyvää tässä on se, että jouluun on vielä kaksi viikkoa, ehdin hankkia uuden ennen Joulupukin vierailua. Sitähän ei tietenkään voi jättää ikuistamatta...!

6 kommenttia:

 1. Noita harmituksia aina joskus kohdalle sattuu. nea uuden hankintaan!

  VastaaPoista
 2. Voi sentään. Onneksi kännyköissä on ihan pätevät kamerat nykyään. Säätömahdollisuudet ovat rajalliset, mutta taiteellisena tyyppinä pystynet saamaan aikaan kivoja kuvia. Mukavaa joulun odotusta. Oli kivaa, että bloggasit vaihteeksi.

  VastaaPoista
 3. Voi harmin paikka ja juuri ennen joulua, höh.

  VastaaPoista
 4. Mä kans luulin, että kamera oli rikki MUTTA se olikin vain paristo loppunut! Se sellainen kun on kameran sisällä ja pitää sen sähköt toiminnassa. Ootko tarkistanut?

  Hyvää joulunodotusta koko perheelle, ja tietysti koirulille makoisia luita:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mummeli, Kvilttaaja, Silkku, KristiinaS ja Tilkkureppu!
  Kamera on edelleen hankkimatta, en ole oikein kerinnyt perehtyä asiaan. :o(
  Keksin kokeilla pidempää putkea kameraan (75-300 mm) ja sillä vekotin toimii!! Siis objektiivi on hajonnut, kamera ei. On vaan aika tylsä kuvailla sellaisella, eikä kyllä uuden perusobjektiivinkaan hankkimineen vanhaan kameraan ihan kamalasti innosta. Että ihmettelen sitten vaan edelleen, että mitäs tässä oikein tekisikään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!