Lukijat

lauantai 26. toukokuuta 2018

Valmista tuli (suklaanruskeaa)

Ihan ensimmäiseksi:
KIITOS!

Kiitos Sanna (ja Tilkkureppu, jonka kautta viestini välittyi) ja Tilkku ja Tilkku -Arja, kiitos KristiinaS, Anneli, Unikas Marika, Päivi Puistolasta, Tanja ja Matleena!!

Olen jälleen aivan mykistynyt blogiyhteisöllisyydestä! Moni oli kaivellut lankakätköjään, ja ystävällisesti tarjoutui toimittamaan isomman tai pienemmän nyttyrän suklaanruskeaa Seiskaa virkkuuprojektini loppuunsaattamiseksi. Ihan hyvää hyvyyttään, antamisen ilosta, vaivaa ja kustannuksia kaihtamatta, vastikkeetta. Olen niin KIITOLLINEN!!! Olette ihan mahtavan upeita naisia!!

Peite on viimein valmis!! Jeeee! Kaksi alinta tilkkuriviä siis uunituoreita, suklaanruskealla viimeisteltynä. Lisäpäinoa tälle tuli 430 g (1,5 kg => 1,93 kg).

Ekan kerran peite valmistui tosin jo 5/2011, Miehen toiveesta Miehelle tehty. Koska sijoituspaikkana oli mökki, nimettiin peite Miehen Mökkimuoriksi. Vanhoilla päivillään Muori siis venähti 30 cm pituutta lisää ja muutti Pupusen leikkihuoneeseen. Laitanpa joskus lisää kuvia peitteestä ja huoneestakin, kunhan Pupunen saa sopukkansa siivoon kuntoon.

Mökillä on muuten nyttemmin uudet muorit. Niistäkin kuvia joskus kesän edetessä...

Kummipoika kävi isänsä ja Pikkuveljen kanssa perinteisellä kevätviikonloppuvisiitillä. Traditio jo sekin, että valitsevat lankakopasta mieleiset värit, jotka villasukiksi jalostuneina postitetaan kotiin.

Ylinnä poikain isän sukat, koko 44-45 (118 g Seiskaa), keskellä Kummipojan valinta (koko 35-36 Adlibris Sockia, kannat Seiskasta, 77 g) ja alinna Pikkuveljen versio (koko 31-32 Seiskasta, 66 g). Raparperit röyhyävät, eivätkä kelitkään ole oikein sukkia suosivat - vaan syksyähän kohti tässä taas jo mennään... Ensin kuitenkin keittelen kesän ekan raparperikeiton, ilman sukkia!!

9 kommenttia:

 1. Tuo tilkkutäkki on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa väri-ilottelua peitto pullollaan! Kyllä yhteistyö on voimaa!

  VastaaPoista
 3. Oli ilo auttaa sinua ja laittaa hyvä kiertämään 😊😊
  Ihanaa kesää koko perheelle 😎
  TV.Sanna

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin totta, että blogiyhteisö on mahtava yhteisö! Jeesiä löytyy, saa tukea, vinkkejä ja kaikki pyyteettä. Vähän niinkuin entiset kyläyhteisöt.

  VastaaPoista
 5. Peitosta tuli todella kaunis♥ Ihanat sukat olet myös tikutellut♥

  VastaaPoista
 6. Niin hurjan kaunis peitto!!!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa nähdä, että somen yhteisöllisyys on välillä ihan aitoa. Peitto ei näytä jatkelulta.

  VastaaPoista
 8. Kaunis, iloinen, värikäs, lämmin, hyvän mielen peitto :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tanja, Tiinatei, Sanna-Susanne, KristiinaS, Tuta, helmiNainen, Kvilttaaja ja Saija!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!