Lukijat

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hyvän Mielen Sukat


Maalla melkein kaupungissa - blogin  Katjainkeri innosti taas puikkojen pariin (kerron joskus myöhemmin, mikä tikuttelussa on viime aikoina tökkinyt...)

Hyvän Mielen Sukka -haaste! (<= linkki kampanjan blogiiin)

"Neulotaan yhdessä Hyvän Mielen Sukkia nuorille, jotka joutuvat olemaan sairaalassa mielenterveysongelmien takia. Sukilla ei ole laatuvaatimuksia: riittää, että ne ovat iloisen värisiä ja hyvällä tahdolla neulottuja."

Haaste on voimassa marraskuun 2012 loppuun. Valmistuneet sukat lahjoitetaan joululahjaksi mielenterveysongelmien vuoksi sairaalan pitkäaikaisosastolla oleville nuorille (kohde tarkentuu myöhemmin, kun osanottajien määrä on selvillä). 

"Tarkoitus olisi siis neuloa naisten sukkia n. 36-40 -kokoisille jaloille ja miesten sukkia n. 39-47 -kokoisille jaloille. Väri, malli jne. ovat tekijän vapaasti valittavissa eikä laadun tarvitse olla tehtaassa tehdyn näköistä. Vain yksi kaino toivomus olisi: kokomustat ja -harmaat sukat ovat sellaisenaan hieman synkkiä hyvän mielen sukiksi, joten värit ovat erittäin sallittuja. "

Kampanjan on organsoinut silja.uusikangas @ hotmail.com - laita suoran hänelle viestiä, jos haluat tietää enemmän tai - vielä parempaa - jos haluat osallistua kampanjaan ja lahjoittaa jollekulle  nuorelle Hyvän Mielen Sukat.

Kävin viikonloppuna päiväseltään pääkaupungissa (siitäkin kertoilen tuonnempana...), nappasin matkalle mukaan muutaman kerän ja puikot. Ennenkin todennut, että matka EB:lla kotoa Kamppiin on 37/38-perussukan kokoinen ja paluumatka toisen mokoman.

Nämä ovat huhtikuun Hyvän Mielen Sukat!!

Tavoitteenani on neuloa sukkapari/kk ja tasapuolisuuden nimissä vuorotellen tyttö- ja poikakokoa. Marraskuun loppuun mennessä pitäisi siis olla 8 sukkaparia koossa!!

Nyt jatkamaan grillikatoksen raivausta!! (Ja vielä siitäkin meinaan saada joskus juttua aikaiseksi...)

VETREÄÄ VAPPUMIELTÄ!
Selkä onkin ihan jumissa eilisestä puuhastelusta...

3 kommenttia:

 1. Ihana idea!

  Oikein kivvaa wappua!

  VastaaPoista
 2. Voi miten pirteät,varmasti ilahduttaa saajaansa!

  Ihanaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Pepi ja Katjainkeri!
  Ja kiitos vinkistä, Katjainkeri!! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!