Lukijat

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kauhea probleemi!

Löysin paikalliselta kirpparilta 5 litraisen Karhulan keittiötölkin, jossa oli vielä kansikin tallessa. Eikä hintakaan ollut paha!

 
IHANA!! Juuri passeli tuikkukynttilöille, niitä kun saa talven aikana olla jatkuvasti tankkaamassa.

Mutta, voi hirveää, nyt olen jo pari viikkoa nostellut tölkkiä paikasta toiseen! Se ei sovi minnekään!! Ei kokonsa puolesta eikä tyylinsäkään!

Pistä nyt sitten keittiötölkki salonkiin kristallivaasin viereen batistiliinallle, kruusatun kruunun alle, tupsujen katveeseen Bachin Branderburgilaisten konserttojen soidessa! Jaa, mutta pitäisi vissiin ensin ostaa se levy. Ja batistiliinakin...

Kyökkiin tämä olisi tyylillisesti täydellinen, mutta siellä ei ole tilaa! Paitsi katon rajassa kaapin päällä, josta sen takuulla onnistuisin pudottamaan - pönttöähän pöyhitään tämän tästä sesonkiaikana...

Olikos tämä nyt sitten ihan turha hankinta?? Kauhea probleemi ainakin!

Taidan ratkaista ongelman viemällä purnukan kellarin hyllylle! Vastahan sitä syksyllä seuraavan kerran tuikkuillaan. Voi kyllä olla, että meikäläisen muistivärkillä SE syksy on noin 5 vuoden kuluttua...

9 kommenttia:

 1. Tuossa viimeisessä kuvassa tölkki näyttää sointuvan paikalleen :)

  VastaaPoista
 2. Oo-0, Karhulalaisia on tosi harvoin tarjolla, ja kannen kanssa ovat tosi harvinaisia. Ja sitten hinta on varsin korkea. Olet tehnyt oikean löytöjen löydön. Luin Virveriikan blogia tätä ennen ja siellä oli hienot sohvat kirppislöytönä. Mun tarvii varmaan mennä viikolla kirppiskierrokselle;)

  VastaaPoista
 3. Kaappiin vaan, käden ulottuvilla siellä ja kun tarpeekis usein tulee vastaan, niin kyllä se ykskaks paikkansa löytää :)
  Jos ei muualta niin syksyllä viimeistään pihalta.....

  VastaaPoista
 4. Tosiaan, viimeisessä kuvassa ainakin näytti ihan hyvältä. Mutta jos livenä ei, niin sitten ei. Miten olisi esim. eteinen tai wc?

  VastaaPoista
 5. Kristallien kanssa on niin vaivalloista, sanoisin. Olikos joskus vilahdus, että pihalla on huvimaja yms tai tilava eteinen yms. Tässä vaan vinkkinä mietin. Purnukkaa ei kannata piiloon panna, voi vaikka sinne unohtua, kuten itsekin vinkkasit. Niin tai voikos siihen laittaa jotain ... jotain muuta... langannyssäköitä, nappeja, sytykekäpyjä...

  VastaaPoista
 6. Minulla on smanlainen purkki, pienempi vaan, säilytän siinä astianpesukoneen pesunappeja ja keittiön työpöydällä;)

  VastaaPoista
 7. Löytö tää on, eikä mikään turha hankinta. Sipase pitsirusetti yläreunaan jos sitten alkaisi paremmin sopimaan :D Mulla on vanhoja lasipurkkeja kynttilälyhtynä, kiviä pohjalla ja pöytäkynttilä siellä sisällä.

  VastaaPoista
 8. Löytö tosiaankin, aivan ihana! Sopii mun mielestä hyvin paikalleen tuossa toisessa kuvassa :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Raparperi, KristiinaS, Pepi, Rva Kivitikka, Anna, Irma, Mamalia ja Tiina R! :o)
  Keittiön pöytä olisi muuten OK, mutta se on niiiiin armootoman pieni, että olisi tiellä kaiken aikaa.
  Kiitos vinkeistä! Kiikutankin purkin seuraavaksi grillikatokselle... Palaan asiaan!! :oD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!