Lukijat

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pyöreitä vuosia

 Meillä juhlitaan tänään pyöreitä vuosia!! 

 Koirarouva täyttää 10 vuotta. 
 
 No, ei kyllä mitään sukupäivällisiä järjestetty, ei edes isompaa kahvitusta.
Perhepiirissä vainen leivosten voimalla.

1-vuotissynttäreitä on ollut tapana juhlistaa vähän näyttävämmin, vieraslistoineen ja kuohuviineineen kaikkineen. Ja kuten traditioon kuuluu, on päivänsankari asianmukaisesti myös virallisesti 1-vuotiskuvattu.

Rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että vain esikoinen (09/1987 - 08/2002) käytettiin studiossa, muista on otettu potretti ihan vaan kotinurkissa. Ja se taas johtuu siitä, että kakkonen (08/1989 - 10/2004) oli niin eläväinen, ettei kuvaaja olisi ehtinyt objektiiviaan tarkentaa, kun juhlakalu olisi jo kadonnut kameralamppujen loisteesta kuvausrekvisiitan syövereihin...

Rehellisyyden nimissä paljastettakoon sekin (ettei IHAN pehmytpäisenä aleta pitää), että studiokuvaus järjestyi erittäin edulliseen hintaan kuvaajan halutessa harjoitella lemmikkikeläinuvausta tutun, rauhallisen koiran kanssa. Ja hinta laski entisestään, kun sai luvan käyttää kuvia mainonnassaan. Esikoinen on siis (paikallis)lehden sivuilta tuttu kasvo!

Vaikka ovat nämä nuorimmaisetkin virallisemmin ikuistettu, hääkuvaamme. (No niin, se siitä imagon nostattamisesta sitten! Pehmytpää mikä pehmytpää...)

Koirarouva, 10 vuotta 30.9.2012.

19 kommenttia:

  1. Onnea rouvalle pyöreistä vuosista! :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa juhlapäivää koko perheelle! Kauniisti on tarjottavat laitettu kaikille esille ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein paljon Onnea koirarouvalle:)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut koirarouvalle! Ihanat herkut.

    VastaaPoista
  5. Onnea Päivänsankarille!

    Ystävälläni oli aikoinaan teidän esikoisenne näköinen "vauhtiveikko", jota jouduttiin aina etsimään, kun se tykkäsi kulkea omia polkujaan, kerran se löytyi poliisilaitoksen putkasta.

    VastaaPoista
  6. Suuret onnen-haukut ja -toivotukset meiltäkin Karkin kanssa koirarouvalle! Kunnioitettava ikä. Tosi paljon kiitoksia sukkatrikookurssitus-vihjeistä. Alan heti tutkailla asiaa. Ulla Paasken peikot veivät minun sydämen ja aina vaan uusia ihanuuksia löydän, kuten sinunkin blogistasi. Katselin juuri tuossa aamulla tätä ihanaa perhettä minkä olet tehnyt. Voisitko laittaa puhelinnumeron varmuudeksi vekkim@gmail.com. Kiitos vielä.

    VastaaPoista
  7. Onnea rouvalle ja kotiväelle pyöreistä vuosista!

    VastaaPoista
  8. Onnea rouvalle, kyllä kelpaa tuommoiset "kahvileivät" nautiskella itse kunkin! :) Meillä ei kyllä menisi läpi mikään vuotispäiväkuvaus, jäisin varmaan ulkoruokintaan kun palaisin milloin minkäkin elukan kanssa kaverikuvasta. Ja mikä stressi siitä kuvasta tulisi, ensin pitäisi saada yhden turkki kikkuralle, toisen kiiltäväksi ja kolmannen nahkaan löytyisi varmasti myös omat kauneudenhoitotuotteensa... Saisin vielä elukoidenkin vihat niskaani :)

    VastaaPoista
  9. Käypäs kaiken juhlinnan keskellä noukkimassa yksi haaste :D

    VastaaPoista
  10. Elena, IitaUU, Intsu, Tilkkureppu, Rva Kivitikka, Irmastiina, Susan, Vekki, Rva Agatha ja Sonja - Koirarouva kiittää!! :oD
    Kiitos Pepi,juuri tätähaastetta toivoin! :o)
    Vekki, s-postia tulossa. ;o)

    VastaaPoista
  11. Vähän myöhässä mut... Oikein isot onnittelut ja kuonopusut haukkurouvalle! Ihanat leivokset oli laitettu koko poppoolle, lurps :)
    Terv. Piia & puput

    VastaaPoista
  12. Onnea päivänsankarille! Ensimmäistä kertaa blogiisi tutustuin ja lukemista löytyy jos jonkinlaista : )

    VastaaPoista
  13. Kiitos Piia & puput, kiitos ja tervetuloa Etana! :o)
    Mies nauroi ihan kippurassa, kun PUPUT lähettelevät onnitteluja! Eikös pupujen pitäisi ihan huRRRRRRRRRRRRjasti pelätä hiRRRRRRRRRRRRRRRRmuisia wipukoita?? No, Koirarouva taitaa kyllä itse pelätä pupuja... Ja oravia!

    VastaaPoista
  14. Meillä puput on hyvin sosiaalista sorttia.. pitäähän meijän lastenkin lähettää onnittelut teijän lapsukaiselle :) Koiraa eivät kyllä ole koskaan tavanneet etten tiedä kuinka kävis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!