Lukijat

perjantai 14. joulukuuta 2012

MUUTTO!!

 
Niin siinä sitten kävi, että opiskeluboxi on jälleen tyhjillään!

 Ehei, leikki ei ole jäänyt sikseen, pyyhettä ei ole heitetty kehiin, ei!

 Osoite vain on vaihtunut!!

Rontti 320 €/kk alkoi tuntua turhan tyyriiltä 8 yöpymisestä per kk (rytmillä 2 viikkoa yliopistolla + 2 viikkoa projektityötä ma-aamusta pe-iltapäivään). 40 eurolla/yö asuisi viihtyisämmin B&B-majoituksessa, samaan rahaan saisi vielä aamiaisenkin eikä tarvitsisi siivota omia jälkiään...

Aikani kun kärtin, löytyi edullisempi yösija!! Niin että nukun nyt sitten työhuoneessani... Ihan ilmaiseksi. Työmatka on miellyttävän lyhyt!!

Ovessa tosin lukee...
 
... mutta ei se minua haittaa. Tai ei ainakaan aluksi haitannut, kunnes Veljentyttö Nuorempi väitti koko opiskeluni olevan pelkästään ovela salajuoni! Hui! Olisiko niin??


Huono puoli tässä on se, että ompelukone piti roudata kotiin - en kehtaa pitää sitä työpöydällä, jossa olisi ihan TÖITÄ tarkoitus tehdä...Iltaohjelmaa on siis niukanlaisesti!


Sekin täytyy sanoa, että ihan kamala viihtyisä tämä huone ei ole (vaikka tuskin sitä edellisestäkään sillä mainesanalla kannattaisi markkinoida...). Siivouskomerosta löysin sentään hylätyn joulukynttelikön, kotoa toin paksun samettiverhon (ylipitkä, luulin huonetta korkeammaksi...), villahuovan, taljan ja vähän muuta somistetta. Sänky tuotiin talon puolesta, taitaa se sentään olla talvisodan jälkeiseltä ajalta...

Työtuoli, työvalaisin ja muut tykötarpeet ovat vielä tulossa. Toivottavasti! Nykyisen muovituolin kähvelsin työtuolikseni taukotilasta...

Ettei ankeus alkaisi ahdistaa, kipaisin Jyskistä pyykkikopan yöpöydäksi. Sain kolme kärpästä yhdellä iskulla, kolmas lentää kesällä mökille halkolaariksi..

Yöpöytänä kannellinen versio ei EHKÄ ole kaikkein älykkäin ratkaisu, mutta koko, hinta ja jatkokäyttömahdollisuus painoivat kupissa sen verran, että jaksan kyllä nostaa kerran päivässä valaisimen ja muut roinat sivuun! Tosin ensin tarvitaan ruuviväännin, jolla saan kannen kunnolla kiinni, ei ihan onnistunut hedelmäveitsen avulla...

PS. Osasto on tyhjä (muuttanut toisaalle), olen täällä ihan ypöyksin...

15 kommenttia:

 1. Et sitten siitä tyynyradiosta vielä maininnut mitään =)

  VastaaPoista
 2. Täh yksin, onko sut laitettu jo eristykseen ;) Hieman saatan samaa asumismuotoasiaa pähkäillä lähitulevaisuudessa....
  Hedelmäveitset on muuten vaarallisia. Onnea nyt kuitenkin uuteen "kotiin". Eikös se koti inmisellä ole siellä, mihin hattunsa laskee ?

  VastaaPoista
 3. Hihihi. Tsemppiä avohoitoon sitten ;)

  VastaaPoista
 4. Ei sieltä löytyisi lisää tyhjiä huoneita ompelukonetta varten??!!
  Kiva osoite ilmoittaa jos on yöaikaan taksilla kämpille tulossa ;)

  VastaaPoista
 5. Vai että eristyksessä psykiatrisella :D
  On ae hyvä kun joku hauskuuttaa näitä mun saikkupäiviä :DD

  VastaaPoista
 6. Hui, sitten illalla ei ollenkaan selkäpiitä karmi mikään ääni??? Voi höses, mihin olet itsesi pistänyt vai joutunut ;-D

  VastaaPoista
 7. Onneksi ovessa sentään lukee: AVOHOITO...:D

  VastaaPoista
 8. Kyllä olet viihtyisän näköiseksi kakkoskotisi/konttorisi saanut =) Kynttelikkö kruunaa sisustuksen!

  Onhan mukiasia kunnossa? Minä jaksoin olla reipas tyttö ja sain omani. Koko jonotuskokemus oli onneksi ohi kahdessakymmenessä minuutissa, pelkäsin paljon pahempaa! Kunto ei olisikaan sallinut sen enempää, lopun päivää olenkin tasannut hengitystä... =)

  VastaaPoista
 9. Mahtava osoite!!! :D Kunhan ei vaan ole ovi ulkopuolelta lukittu jonain aamuna... Ai niin, kysehän olikin avohoidosta. Sisustuksesi näyttää myös siltä, että olet pakotettu opiskelemaan ja tekemään töitä iltaisin.

  VastaaPoista
 10. Onnea uuteen kämppään! Parasta taitaa todellakin olla tuo oven teksti... ja tietenkin reilu vuokranalennus

  VastaaPoista
 11. Kiitos Terhi, Katjainkeri, Irma, Mäntylän mummi, Sanna, LeaP, Pepi, Rva Kivitikka, Irmastiina, Iitauu, Mirka ja Tiinatei! :o)
  Innostuin ajatuksesta tyhjästä huoneesta! Niitähän löytyy, TÄYSIN tyhjiä... Pitäisi tilata pöytä ja tuoli ompelukoneelle - eikä sitä ehkä kuitenkaan hyvällä katsottaisi...?
  Pistänyt vai joutunut? Jaa-a... Ainakin kuvittelin tulevani tänne ihan omasta halustani, tiedä sitten Veljentytön kommentin jälkeen. Mutta ei pelota, ei, täällä on turvallista, lukkojen takana! :o)

  VastaaPoista
 12. Ihana majapaikka, voisin vaikka omaankin oveen ottaa tuollaisen tekstin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!