Lukijat

lauantai 22. joulukuuta 2012

Viimehetken valmistelut...

Tai, no, samaan syssyyn menevät alkuvalmistelut, välivalmistelut ja loppukiireet, kaikki kun on vielä tekemättä...

Illalla kotiin palattuani olin niin väsynyt, että nukahdin sohvalle reseptipinojeni kanssa... Mutta aamulla ihan ensimmäiseksi virittelin tunnelmaa ripustelemalla joulusukat takan reunalle!

Viimeinkin meillä on takka, johon sukat saa ripustettua!! Aiemmin ovat roikkuneet kaiteenpienoissa, ovenkahvoissa, verhotangossa - missä milloinkin! Mikä ilo, mkä riemu!!

Mies kauhisteli ripustustani, hänen (puiseva) ideologiansa on "LESS IS MORE!". Ei päde meillä niin kauan kuin minä somistelen... No, myönnetään, aika mauttomaltahan tuo näyttää, mutta koitin viritellä niistä tarveaineista, joita käteen (ensimmäisenä) sattui osumaan. Ensi jouluksi sitten jotain vähän harkitumpaa ja hallitumpaa. Ehkä.

Joulusukat ovat ihan ensimmäisiä ompeluksia, jotka tein vuosikausien täydellisen harrastamattomuuden jälkeen. Tykkään näistä edelleen, mutta jos teksin uudet, pistäisin ohuen vanun vuorin ja sukan väliin. Muhkeus on valttia, meillä!!

JOULUISTA VIIKONLOPPUA!

PS. Huomatkaa myös sama killutinnauha, jota solmeilin kaikkien lattiavalaisimien jalkoihin. Valaisin ei oikein mahdu takan vierella, seinävalaisin on hakusessa, mutta vielä ei ole tullut sitä oikeaa yksilöä vastaan. Mies ehdotti keväistä huutokauppakierrosta, josko niistä löytyisi mieluisia kaupan tarjontaa paremmin. Hyvä idea, mahtaako toteutua...

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo ketju. Toivotan teille oikein ihanaa joulunaikaa..me vetäydytään nyt omiin oloihin ja joulunviettoon. ps:miehellesi terveisiä, että tervetuloa nykyaikaan :D less is more on niiiiiiin ysärin loppuu :D

  VastaaPoista
 2. Just hyvän runsasta niin kuin pitääkin!

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvältä näyttää ja kauniit ovat nuo joulusukat!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä mehtäemännän kanssa,more is more ja less is less,ei tollasta less is moree ole olemassakaan enää:D Eikä ole ripustus yhtään mauton,herkulliseksi minä tuota väittäisin,sehän on joulu kerran vuodessa vaan,saa kai se näkyäkin,yks killutin siellä täällä,eihän sellasta edes huomaa:D Huudetaanhan kaikille rockstaroillekin WE WANT MORE,miks ei sitten joulukoristeillekin;)

  VastaaPoista
 5. Ajatteles näin päin, jotain hyötyä siitäkin, että on vähän myöhässä touhuamassa....mä olen nimittäin jo joulukuusenkin siirtänyt kolmanteen paikkaan!!
  Ja tänään on niin paskamaisen aurinkoinen päivä, että tarttee varmaan aloittaa jonninmoinen joulusiivouskin...

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihan mukavalta. Hyvää Joulua.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mehtäemäntä, Rva Kivitikka, Tilkkureppu, Kirsi, Pepi, Kisa ja Eija! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!