Lukijat

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

5 kuvaa kesään

Tarutikin heittämä haaste alkaa olla puolivälissä, 5 kuvaa juhannukseen - ja vain 10 kuukautta seuraavaan jouluun!!

Lunta piisaa! Siinä määrin, että Mies kävi lykkimässä isompia jo grillikatoksen katolta alas. Toissaviikolla satoi yhtenä iltapäivänä ihan silkkaa vettä ja Mies pelästyi koko pömpelin romahtavan, jos katon muhkea lumipatja vettyy.

Pari päivää sitten aurinkokin suvaitsi näyttäytyä useamman tunnnin ajan. Lämpö puikotti etelänpuoleisen katonlappeen helmaa. Sen koommin aurinkoa ei sitten ole näkynytkään.


Ja tulipas muten mieleeni, että olen unohtanut kertoa... Tämä ei ole Viidakkokuu eikä myöskään Roolileikkikuu!! En vaan tykännnyt näistä! Tai sanotaanko, etten tykännyt riittävästi maksaakseni melkein 50 euroa setistä pelkän mukitarpeeen vuoksi. Nuukuuskohtaus?

Niin että tämä on nyt sitten Muurlan Muumipappa ja -mamma -kuu. Pakkoraossa toinen emalimuki, kai näitä voisi mökillä käyttää? Mies saa kyllä hepulin, kun huomaa Muumien valloittavan mökinkin kaapit...

Kovasti jo odotan huhtikuuta, jolloin pitäisi tulla 2 uutta mukia myyntiin, Muumipeikko ja Niiskuneiti uusissa puuhissa ja väreissä. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihanaa!!


6 kommenttia:

 1. Onpas söpöset värit uusissa muumimukeissa.

  Muumimuki koukussa ollaan.Kun niiden keräilyn aloittaa,on pakko ostaa kaikki uutuudet.Vaikka mukeja alkaa olla jo liiankin kanssa.Itse pyrin pysymään noissa Teema-mallisissa mukeissa.

  VastaaPoista
 2. Jos emalimukeja voisi hyödyntää vaikka metsäreissulla :-)
  Aika tyyriitä kyllä olivat nuo tuplakorvaiset...

  VastaaPoista
 3. Voi mikä Niiskuneiti! Tuo on kyllä sellainen, joka täytyy ostaa sekä äidille että tyttärelle. Viidakkohenkiset olisin voinut ostaakin, jos mukissa olisi vain yksi korva. Ja vähän kyllä houkuttaisi tuo emalipappa & -mamma, vaikka emalimukit eivät ole meikäläisen suosikkilistalla... Mutta jos vaikka nappikupiksi... tai värikynille... Selvästikään ei ole vaikeaa keksiä tekosyytä neulovalle mammalle! :D

  VastaaPoista
 4. Minä olen haaveillut noita emalimukeja metsäretki- yms. mukeiksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitps JaanaElina, a Kivitikka, Sonja ja Tarutikki! :o)
  Mustikoita minäkin ajattelin mukiin mökillä keräileväni, ihan siitä möksän nurkalta... ;o)

  VastaaPoista
 6. Voi, ihania nuo uudet muumimukit. Pakko saada!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!