Lukijat

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Yllätyspaketti

Mies soitteli viikolla opiskelijaboxiin, kertoi hakeneensa postista meitsille osoitetun isokokoisen kirjeen, kun sellaisesta oli ilmoitus tullut. Ajattelin unohtaneeni taas perua kuukaudenkirjan - yhden tosin ihan tarkoituksellakin, vaikutti kiinnostavalta, mutta sen ei kai pitänyt olla kovin iso. Ja sitten unohdin asian, niin kuin yleensä monta muutakin asiaa.

Eilen tulla paarustin bussilta kotiin, umpiväsyneenä. Päikkärit ei sovi meikäläiselle, en oikein toivu niistä - ja olin taas nukahtanut bussiin suu auki. Vähältä piti, etten joutunut uudelle kierrokselle, heräsin lähtölaiturissa, kun bussiin pakkasi jo uutta väkeä. Onneksi, Miehen työvuoron vuoksi oli kiire pissattamaan koiria.

Niin, rahjustin siis kotiin, läpikotaisin uupuneena. Koirat pihalle ja sen jälkeen hetki koirapainia sohvalla - rapsuttelua, kuopsuttelua, olkavarsien hierontaa (tekee niin gutaa, että on pakko näykkiä hierojan rystysiä), ärinää, puhinaa, venyttelyä, kuperkeikkoja, hännänheilutusta, koirapusuja ja kikatusta, päällepäätteeksi pari koirankeksiä, koirille. Piristyin ihan pikkuisen.

Laahustin keittiöön, Mies oli kasannut viikon postit pöydälle odottamaan. Ja siellä se oli, isokokoinen kirje. Tai paketti oikeastaan, Finlaysonin Tintit -boxissa. Mitä ihmettä?? Ei paketti ainakaan kirjakerhosta ole!!

Ei ollut, ei!! Oli sukat! KAHDET SUKAT! Sedän Vaimo Pohjanmaalta yllätti täydellisesti!!! Väsymys oli kuin pois pyyhkäisty!! Heti oli päästävä sovittelemaan! TÄYDELLISET!

Lähetin Sedän Vaimolle Karnaluksin tuliaisina ruusupuisia sukkapuikkoja - ja nyt sain paluupostissa "sukkapuikkokokeiluja". Ketun väriset ovat kokoa 38-40, nutrian sävyiset 41-43. Ihan näin en ollut asiaa tarkoittanut... Mutta olen ilahtunut ja ikikiitollinen!!

Malli on Sedän Vaimon oma, Seiskaveikasta. UPEAT, ja väriyhdistelmät todella onnistuneet! Ovat kuulemma saapassukkia, mutta en kyllä raaski saappaanvarteen näitä piilottaa!!

Isot KIITOKSET!!

RAUHOITTAVAA
PÄÄSIÄISEN AIKAA!

17 kommenttia:

 1. Mukavaa pääsiäistä. Todella kauniit sukat, olisin kyllä minäkin ilahtunut :)

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin heti adoptoida tuollaisen sedän vaimon :D

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset yllätykset ovat parhautta ja miten upeat sukat! Noissa kelpaa tepsutella, rinta rinnan Miehen kanssa :-)

  VastaaPoista
 4. hurjan kivan yllätyksen olet saanut. aivan ihania kummatkin.

  VastaaPoista
 5. Voi kun saisikin joskus yllätyspaketin, ei silti, olen joskus saanutkin... mutten sukkia koksaan yllärinä postissa. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Ihana ylläri, niin kauniit sukat!
  Oikein onnistunutta rauhaisaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Kauniita sukkia molemmat!

  Rauhallista Pääsiäistä:) ja voimien keruuta opiskeluun.

  VastaaPoista
 8. Olipa ihana yllätyspaketti, vielä onkin villasukille tarvetta. Meillä tänä aamuna -15 astetta.
  Mukavaa pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 9. Hieno ylläripaketti. Se vaan on niin, että hyvä kiertää. Mä lähetin Mammutille pari solkea ja takas tuli kaikenlaista kivaa ja tarpeellista.

  VastaaPoista
 10. Ihanat sukat ja varmasti oli iloinen yllätys!
  Iloista ja aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Tosi kauniit sukat ja niin hirmu huolella tehty!
  Hauskaa Pääsiäistä myös.

  VastaaPoista
 12. Mukavaa pääsiäistä!
  Ihanat sukat olet saanut, kauniin väriset ja ihana malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienot sukat, eivät ihan heti valu kantapäiden alle. Hyvää Pääsiästa

   Poista
 13. Kiitos Kirsi74, Katjainkeri, Pepi, Enya, Rva Kivitikka, Mehtäemäntä, Auli, Mummeli, Irma, Tarutikki, Irma, KristiinaS, Tilkkureppu, Vekki, Eija ja Soile! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!