Lukijat

torstai 25. huhtikuuta 2013

Todella tympeä?

Kohta opiskelijaboxielämän alettua hankin ihanan innoittavan Novita Sukkalehden (josta melkein kaikki mallit on tehty vähintään kertaalleen) innostamana 7 Veljestä -lehden. Opiskelijaboxissahan ehtisin tehdä vaikka mitä!!

Joku lehdessä kuitenkin tökkii, pahasti! Hyllyssä olisi kopallinen Seiskaveikkaa ja muutamat puikotkin - en ole vaan tarttunut. Ja normaalisti olen mestari keksimään sijaistoimintoja tylsille hommille - jollaista projektityönkin tekeminen ajoittain on.

Johtuuko välttely ällön sameista kuvista? Tiedosta, etteivät neuleet näytä päälläni samanlaisilta kuin kulmakarvattoman Saimin yllä (johtuu siis kulmakarvoista, juupa-juu...)? Vai typeristä ja suuresti inhoamistani Duudsoneista??

Onko KUKAAN löytänyt MITÄÄN neulottavaa lehden sivuilta?? Onkohan tämä vain henkilökohtainen ongelmani?? (Kuvat: Novita)

9 kommenttia:

 1. Minä kerran vainb selasin sitä lehteä mutta ei syntynyt inspiratiota oikein mistään, enkä sitten ostanut koko lehteä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin selasin lehden kaupassa ja jätin sinne. Ei kolahtanut. Vaikutusta oli myös sillä, että seiskaveikka on minulle liian paksu lanka villatakkeihin tms. Ihmettelin myös haljuja kuvia

  VastaaPoista
 3. Samoilla linjoilla olen tämän lehden kanssa, ei kolahtanut! Ehkä syynä oli lehden koko väritys tai neuleiden mallit en tiedä, mutta lehtihyllyyn jäi!

  VastaaPoista
 4. mie selasin joku aika tapaperin samaista lehteä mummonluona ja olipas se tosiaanki TYLSÄ! tavallaan imen ja valokuvaan itelleni vinkkejä ja neuvoja, mutta nyt ei tehnyt edes mieli koskea kameraan..

  VastaaPoista
 5. Tulipahan ostettua tuo lehti valitettavasti. Kerran selasin ja sitten on jäänyt unholaan. Ei tehnyt mieli edes uudestaan selata. Ei taitaisi minustakaan tulla Saimin näköistä noissa neuleissa, mutta ei myöskään Duudsonien näköistä, onneksi =D

  VastaaPoista
 6. Minulla on edelleen suunnitteluasteella, nuo naisten pitkävartiset sukat, joiden kuva sinulla tuossa ylhäällä on.

  Aloitin neulomaan sukkia mallilla n.27, mutta päätinkinkin jättää langankierrot tekemättä, jotta sain reikäsemmän kuvion, niin ja jatkoin kuviota jalkapöydän päällekkin... niin ja yksivärisetkin niistä tuli, eli oikeastaan niistä tuli aivan erit.

  Eli mitään en sitten ole tuon lehden ohjeilla tehnyt ;) Taisi olla huono ostos :(

  VastaaPoista
 7. En oo ostanut ku ei tuon paksuiset vaatteet mulle käy, tulee hiki. Mutta oon katsonut lehden ja ei siinä tosiaankaan ollu mitä oisin voinu ajatella tekeväni jollekin toiselle. Yhdesssä blogissa just kirjoiteltiin näistä "teema-lehdistä" ja niiden annista. Kesäkäsityöt on N:n lehdessä ihan mitättömiä pikkunäpertelyjä tmv. ei siis mitään ihan oikeata kesäkäsityötä, tai siis onhan nuokin varmaan semmosia, eri ihmiset tekee erilaisia kesäkässyjä.

  VastaaPoista
 8. Juuri sanoin jäsenyyteni Novitaklubiin irti. Ei ole ollut minun juttu missään vaiheessa. Jos lukija huomaa kaupallisuuden jyvän päätarkoituksena, pian ei ole enää lukijoita. Onkohan Novitalle käymässä näin?

  VastaaPoista
 9. Kiitos Mummeli, Tiinatei, Tilkkureppu, Mehtäemäntä, Sude, Susan, KristiinaS ja Vekki! :o)
  Jokunen aika sitten katselin jo kaupassa (vahingosta viisastuneena) tuota Novitan kesäkässylehteä, eikä siellä todellakaan ollut mitään järin innostavaa. Päälimmäiseksi jäi todellakin tunne, että pientä ja helppoa (ja aika rumaa). Tarkoitus lienee houkutella vielä käsitöihin hurahtamattomat kokeilemaan Novitan lankoja pienillä töillä. Hyllyyn jäi se lehti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!