Lukijat

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Leppymätön lepakko ( + nutut nro 14 - 16)

Ohuiden sukkalankojen korissa pyöri epämääräisiä nyttyröitä: Novita Nallea, Gjestal Maijaa, TeeTee Pallasta, Drops Fabelia ja Grundl Hot Socks Neon -keränloppuja.

Koska villasukkailu tökki edelleen, mutta kaipasin yhtä aivotonta telkkarintöllötystoimintoa, vääntyivät Etiopia-nutuiksi. Rippeillä ei pitkälle olisi päässyt, otin täydemmätkin kerät talkoisiin mukaan, langanmenekki yht. 213 g.

Vasta valmistuttua pätkähti päähäni, mahdetaanko näitä enää edes kerätä missään!?  
FB-sivua päivitetään edelleen, joten vissiin vielä nuttujakin vastaanotetaan...? Toivottavasti eivät palaudu, kuten muuan joulupaketti...

Joulunalusviikolla käytin kolme (3) kallisarvoista iltaa etsimällä kaikista Tampereen liikkeistä kahden pikkumiehen suosikkisankarihahmoilla kuvitettuja paitoja ja sukkia. Neljännen illan käytin pakettikorttien askarteluun, paketointiin ja pakkaukseen, seuraavana päivänä myöhästyin töistä jonottaessani postissa.

Postin lähetyksenseuranta-ohjelmalla totesin, ettei pakettia noudettu postista jouluksi, ei uudeksivuodeksi, ei edes vanhemman lapsosen syntymäpäiväksi. Muutaman viikon kuluttua sain maksaa postimaksun toistamiseen käydessäni lunastamassa palautetun lähetyksen.

Tammikuun lopulla lapsosten vanhempi ihmetteli puhelimessa, kun paketti ei ollutkaan enää noudettavissa. "No, annat sitten ensi kerralla kun nähdään", aprikoi hän.

Annan vai? Sen verran suivaannuin, että paidat päätyivät kirpputorille, sukat odottavat Pupusen sukkalaatikossa  jalan kasvamista. Taitavat poikaparat jäädä ensi joulunakin ilman lahjojaan,  sellaisia ei nimittäin täältä enää lähetellä. Eikä ole kyllä kutsuttu kyläilemäänkään, puolin eikä toisin.

Vaan kuka vanhoja muistaa, tikulla silmään! Kai jo juhannuksen jälkeen voisi unohtaa jouluisen julmistuksen...? Ja kutsua kesäkylään, käyttää taas puolen viikkoa kesäpaitojen metsästykseen? Sukkiahan ei kesällä kukaan kaipaakaan.

Ehkä tosiaan voisin jo leppyä, Pupunen kaipaa kavereitaan.

9 kommenttia:

 1. Voi miten ihania värikylpy-nuttuja olet neulonut. Ainakin lapsia Afrikassa syntyy, mutta toivottavasti nutut löytävät tiensä perille. Totttakai lepyt, mutta et enää lähettele paketteja, jos ei sitä vertaa toisen lähetyksiä arvosteta, että viitsisi hakea ne ihan itse sieltä postista.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nutut, miten iloisen väriset! Toivottavasti vielä kerätään ja lähetetään tarvitseville.
  Kyllä suivaantuisin minäkin, jos ei tosiaan viitsi edes postista hakea ja vielä ihmettelee... mutta lepyt ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni on käynyt joskus vähän samalla tavalla ja korpee vieläkin...
   hienoja nuttuja ja ihania väriä!

   Poista
 3. Ihanan värikkäitä nuttuja! Kerrohan miten lähetyksen käy - olis lankoja täälläkin. Joskus niiden matka Etiopiaan hankaloitui. Yhtään en ihmettele suutahtamistasi, ja vielä että toinen ei edes ymmärrä käytöstään! Ihme haahuilijoita, miten säilyykin niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraan tilannetta lähetyskoodilla, raportoin jos/kun jotain tapahtuu... ;o)

   Poista
  2. Vähän jo alkoi jännittää, noudetaanko paketti kun alkoi palautuspvm uhkaavasti lähetä...
   Soitin ja varmistin, kyllä noudetaan! Kaikki lähetykset haetaan postista kahden viikon välein - olin just se ensimmäinen, jonka paketti ei ehtinyt edelliseen noutoon.
   FB-sivua päivitetty, nuttuja kerätään edelleen ja toimitetaan nykyisin matkalaukkulähetyksinä hurjien tullimaksujen välttämiseksi.

   Poista
 4. Nutut ovatkin hyvä tapa upottaa jämälankoja.

  VastaaPoista
 5. Värikkäitä ja super söpöjä nuttuja!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marle, Tilkkureppu, Suvituulia, Tilkkuilo, Marjut ja Tarja! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!